Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hobbyhorsing WTF??

Hobbyhorsing WTF??

A ste že videli to novodobno bedarijo? LOL

To si je  Kobila Gaber Golob izmislila.

Vse za samopromocijo.

Da horsaš za hobi? lol

Včasih z metlo, zdaj kot šport ?

Pogruntavščina generacije Z, ko je dala mama metlo v roke, da pomete ?

ha ha ha, pa bi še rekla OK če se gredo ta horsing deklice v vrcu. Ampak najstnice in odrasle ženske? Svet gre res u kur*

Marsikakšna neumnost se je že prijela in ne dvomim, da se bo tudi ta. Zna nekoč postati tudi olimpijska disciplina.

Nova levičarska moda?

Ljudje postajajo z vsakim dnem bolj prizadeti,ker se možgani krčijo.Opice so bolj pametne kot pa 50% svetovnega prebivalstva.

..in kaj ej to?, ne vem…mi kdo razjasni, hvala…

Odgovor na objavo uporabnika
ahmm, 09.09.2025 ob 14:41

..in kaj ej to?, ne vem…mi kdo razjasni, hvala…

pogooglaj

Jahačice ne zgledajo prav nič lesene kot njihovi konji. 😀

. https://www.youtube.com/shorts/GI1qN756oaQ

Novi šport za Lezbijke

Vsaj konjem ni treba trpeti.

Hobby horsing je psevdošport z gimnastičnimi elementi, pri katerem se uporabljajo hobby konji, znani tudi kot palični konji. Gibalna zaporedja, podobna tistim v preskakovanju ovir ali dresuri, so delno simulirana v progah, brez uporabe pravih konjev. Udeleženci pretežno uporabljajo konjičke lastne izdelave.

100 let nazaj so vaši prapradedje imeli enako mnenje o gimnastičnem konju. nič novega.

Odgovor na objavo uporabnika
tako je, 09.09.2025 ob 12:59

ha ha ha, pa bi še rekla OK če se gredo ta horsing deklice v vrcu. Ampak najstnice in odrasle ženske? Svet gre res u kur*

Tudi planet zemlja gre v kurac ampak zarad ljudi.

Slovenija je že zdavnaj v kurcu.

Ta vlada je v kurcu.

Izobrazbe so nič vredne če nimaš strica ali kobile ali sončnega kralja v ozadju al pa od spredaj odvisno kateri položaj vladarju paše.

Vse je v kurcu tud to da z minomalcem inn8/2 izob ugotavljam, da bi jo boljše odnesla na csd ju z DSP jem in bi bila vsaj upravičena do subvencije najemnine, tako pa nisem. Dobesedno sem izračunala da v službo hodim za 40 eur razlike na mesec, ko upoštevaš, da mi služba trga za ozp prispevek.

Tako ne vidim druge možnosti kot da se znajdem kot vem in znam. In s tem gre svet samo še bolj v kurac in jaz pomagam pri nabijanju ritma ob plesu na konici britve in to brez lastne želje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close