Hobbyhorsing WTF??
Jahačice ne zgledajo prav nič lesene kot njihovi konji. 😀
Hobby horsing je psevdošport z gimnastičnimi elementi, pri katerem se uporabljajo hobby konji, znani tudi kot palični konji. Gibalna zaporedja, podobna tistim v preskakovanju ovir ali dresuri, so delno simulirana v progah, brez uporabe pravih konjev. Udeleženci pretežno uporabljajo konjičke lastne izdelave.
tako je, 09.09.2025 ob 12:59
ha ha ha, pa bi še rekla OK če se gredo ta horsing deklice v vrcu. Ampak najstnice in odrasle ženske? Svet gre res u kur*
Tudi planet zemlja gre v kurac ampak zarad ljudi.
Slovenija je že zdavnaj v kurcu.
Ta vlada je v kurcu.
Izobrazbe so nič vredne če nimaš strica ali kobile ali sončnega kralja v ozadju al pa od spredaj odvisno kateri položaj vladarju paše.
Vse je v kurcu tud to da z minomalcem inn8/2 izob ugotavljam, da bi jo boljše odnesla na csd ju z DSP jem in bi bila vsaj upravičena do subvencije najemnine, tako pa nisem. Dobesedno sem izračunala da v službo hodim za 40 eur razlike na mesec, ko upoštevaš, da mi služba trga za ozp prispevek.
Tako ne vidim druge možnosti kot da se znajdem kot vem in znam. In s tem gre svet samo še bolj v kurac in jaz pomagam pri nabijanju ritma ob plesu na konici britve in to brez lastne želje.
Forum je zaprt za komentiranje.