Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ho Ho Ho božične želje za MedOverNet

Ho Ho Ho božične želje za MedOverNet

Čas za izpolnjevanje želja … 🙂

Dragi upravljalnik foruma, želim ti dobro povezavo s spletom, varen server, dobro plačo in budget za prenovo foruma. Styria media pa da najde pogum in se ponovno loti izboljšanja foruma.

In ko boste že pri izpolnjevanju želja, tu so moje:

– prikaz avtorja teme

– prikaz datuma nastanka teme

– število strani v temi, z možnostjo klika na določeno številko

– registracije nika z velikimi črkami, številkami, emoji

– strnjene teme in brez velikih presledkov

– gumb “back on top”

– prijava neprimernega komentarja tudi za neregistrirane

– reakcija na prijavo neprimernega komentarja vsaj v roku 1 ure

– število strani tem tudi zgoraj

– urejenost reklam: najdite drugo rešitev za prikaz reklam (oboji vemo, da se da 😉 ) in prikazujte ta dobre oglase na uporabniku prijazen način. Imate močne oglaševalce, še dodatne lahko dobite in se ne rabite spuščati na nivo skupka kupljenih naključno prikazanih oglasov ala fejk robe, čudežne čorbe ki odstranijo vse samo korone ne in podobno.

– pa tudi live čvek bi bil dobrodošel

Saj ni preveč, kajne 🙂

Lepe praznične dni vam želim!

Same dobre želje! Ampak dej si ti vseeno za zihr raj kako čokolado, rokavice, šal…zaželi, da ne boš ostala praznih rok, ker se mi nekak zdi da bo tole pismo romalo v škatlo z oznako “ha ha, nekateri še verjamejo v božične čudeže” 😉

Lepe praznike tudi tebi!

Lepe želje.

Dodajam: da bi lahko oddajala teme tudi kot registrirana.

Še pridružujem voščilu in napisanim željam avtorice, da Božiček le pomaga moderatorjem popraviti kar se sploh popravit da na tem forumu ?? in pa vsem lepe praznike, če ste sami ali v družbi … ✨?❄️

jz tud želim upravljalcu tega foruma da še naprej dobiva tisto kar si zasluži. ?

karma dejansko deluje. kdo bi si mislu. hehe

Hvala za lepe želje.

@Replika
: kot registrirana lahko odpiraš teme. Vidš mene? 🙂 Deluje. Ampak…za ta stare ni tko simpl kot za ta frišne:) Odpri drug brovzer kot ga uporablaš ponavadi. Ponovno se registriraj na forum, ne prijavi – to ne dela. Pa pri meni niso delovale velike tiskane črke pri registraciji, niti ni dovolilo številk, kot vidim novo registrirane, še vedno ne deluje. Zato tudi nimam MsOlivija, ampak msolivija. Na ta način ti bo dovolilo registracijo in dobiš svoj registriran nik.

Jaz želim majdi, da bo gospod župnik končno lahko nov avto kupil. Ne more se še kar v 4 leta starem vozit.

Če sem slučajno Božička zamudila, pa naslavljam še na Dedka Mraza 🙂

Bi lahko še citiranje porihtal?

Odgovor na objavo uporabnika
msolivija, 24.12.2021 ob 21:19

Hvala za lepe želje.

@Replika
: kot registrirana lahko odpiraš teme. Vidš mene? 🙂 Deluje. Ampak…za ta stare ni tko simpl kot za ta frišne:) Odpri drug brovzer kot ga uporablaš ponavadi. Ponovno se registriraj na forum, ne prijavi – to ne dela. Pa pri meni niso delovale velike tiskane črke pri registraciji, niti ni dovolilo številk, kot vidim novo registrirane, še vedno ne deluje. Zato tudi nimam MsOlivija, ampak msolivija. Na ta način ti bo dovolilo registracijo in dobiš svoj registriran nik.

Tenks. Jaz sem optimistično mislila, da še ta stara registracija dela. Bom vidla, če se mi bo dal ☺️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close