Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hm, ne vem…

hm, ne vem…

Ja, dost sam da je dobra!

Ja.
Ja.
Ja.
Kwa le?

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Kvacka, ceprav si navedla, da te zanimajo moski odgovori, dovoli da ti odgovorim kot mama najstniskega sina.

Moj sine tudi to dela, ko se z mano pogovarja, pa dobim kar zivcen zlom! Pa mu razlozim, da naj neha to delat, da se ne spodob, da tega tudi jaz ne delam, itd. Pa mu pol kar malo nerodno rata – no hotla sem ti povedat samo to, da je to cist podzavestno! Bom pa packa se zdresirala, ker je to nekaj najbolj grozneg, jaz bi take kar fentala. A si predstavljate, da bi zenske to delale :))) !?? Izpadle bi najmanj kurbe, pa pohotnice, ce nas ne bi ze na zaprt oddelek psihiatrije uvrstil.

Pozdravcek,

P.S. Kvacka, ko se bo drugic kdo praskal ne pomisli takoj na to, da si te zeli :)))

Da si Ksiht.

Kvačka!

Jaz mislim, da dedci to počnejo doma pred ženo in otroci, ker so nekulturni, ko pa so v javnosti se pa tega sploh ne zavedajo.

Tramvaj, nisem rekla, da me to moti (se pač naredim, da ne vidim, čeprav včasih me), samo vprašanje sem postavila.
Aha, torej gre za refleks, hvala za obširen odgovor!

Hehe, jasa, saj sem omenila, da dvomim v svojo seksipilnost zadnje čase, zato mi to ni prišlo na misel, (no, vsaj kot 1.možnost ne), čeprav bi mi na nek način godilo, hehe… Ta avtomehanik niti ni tako slab ;))

jz bi tud enga avtomehanika, da me mal poservisira
se mi zdi, da mi zadnje čase dobro delajo sam še zavore

hm, jaz moram reči, da tega ne opazim pogosto. Mogoče, ker ne opazujem, kje se drugi čohajo. Jaz bi rekel, da si prej kaj popravljajo, kot je tramvaj napisal in to kar podzavestno. Je pa stvar navade. Eni tudi ne dajo roko pred usta ko kihajo in kašljajo.

V javnosti se praskajo po jajcih, prdijo, pljuvajo in preklinjajo na glas, ja to so naši moški.

Normalno, da se bom popraskal, ker me zlo srbi. Ni za zdržat. Menda se ne bom zaradi tega še med tednom umival, saj že v soboto dost trpim, ko zlezem v bano.

Jah, mogoče včasih mal zasrbi, pa se popraskamo, a ne? Pa to še ne pomeni, da se mu je k***c dvignu.

Kaj pa, če se po glavi popraska? Po moje hoče s tem povedati, da si malo butasta?? :))

Se pravi, tebi je v bistvu bilo všeč, da se je tip pred tabo praskal po jajcih.

zanimivo, moram rečt. Moram pogosteje to početi, ko s epogovarjam s kakšno žensko, če je to kompliment.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če se pa tudi po glavi popraska, mi pa tudi intelektualno ni kos, valjda :)))

Spider, kako si prišel do takega sklepa? Vprašanje je bilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close