hm, ne vem…
Fantje, moški, vaši odgovori me zanimajo…
Večkrat sem opazila, da si kakšen med pogovorom z mano, kao popravlja jajca, se nekaj prijemlje tam spodaj…, no, in včeraj se mi je spet to zgodilo pri mehaniku, zato pišem.
Ne se mi smejat, ampak zanima me, a to delate čisto tko, refleksno,.. a vam je ženska všeč, ..kaj hudiča to pomeni, če sploh kaj.(?!) Kaj doživljate takrat?
(Btw, zadnje čase se ne počutim prav nič seksi-zato mi tudi ni povsem jasno)
Pa hvala za odgovore!
Ker sem lepo vzgojen, bi jo vprašal če jo jaz popraskam! In ne bi komentiral, kajti videl sem še kaj hujšega kot praskanje po organih. Ne vem zakaj to posplošujete! Kaj so res vsi moški takšni? Močno dvomim? Drugače pa sploh ni problema. Ko se ti zgodi kaj takšnega imaš jezik in ga uporabi, ter mu razloži da te to moti in naj tega nikar ne počne v tvoji bližini! Ali je to preteško? Ni! Vendar raje gledaš in potem, ko odide ga začneš, v mislih, obkladati z raznimi vzdevki.
Kvačka!
Dvomim da to pomeni kaj drugega kot popravljanje organa. Mislim da nihče ne doživlja v tvoji prisotnosti miselne orgazme s teboj, medtem ko si popravlja “premoženje”. Tako kot vidiš dekleta, ki si popravljajo tangice, katere so jim zlezle preveč v …, tako kot vidiš da si popravljajo nedrčke ali pa samo naramnice, tako vidiš moške, ki si popravljajo …. In to ni nič drugega. Predstavljaj si tvojega mehanika, v vseh nemogočih položajih pod avtom, stegnjen preko motornega prostora ipd., kako ima probleme, ker mu mogoče ud ali pa modo rahlo premakne in ga vežejo spodnjice ali pa kombinezon. Enostavno si bo popravil, saj ni prijeten občutek. In to je to! Seveda pa obstajajo tudi ljudje, ki to delajo iz kakšnih drugih razlogov, vendar mislim da so zelo redki. In kot sem napisla Ruslani, reci mu, da te to moti in naj tega ne počne v tvoji prisotnosti. Mislim da boš iz njihove ali njegove reakcije sklepala, da imam prav in da, največkrat to početje nima spolnega predznaka, temveč je bolj praktičnega pomena in ker je temu tako, potem tudi ne vidi v tem dejanju nič slabega, in prepričan sem, da boš deležna opravičila in razlage, ter da, ta oseba, tega ne bo več počela v tvoji prisotnosti.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.