Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek HM – Lagerfeld

HM – Lagerfeld

Sem že bila!!! Kot ta prava potrošnica. Popoldan bo po moje itak strahotna gužva. Sem mislila, da je kolekcija vseeno malo bolj obširna (v smislu števila različnih artiklov). No ja, plašč in T-shirt sem pa vseeno kupila. 🙂

Nimajo nic pametnega-sem tudi bila:-(

evo še moja izkušnja…..sem bila v soboto v city parku….gužva taka, da se mi tud med policami in na obešalnikih ni dalo gledat…sm šla sam notr in ven (v tako opevanem HM pa itak tud ene stvari…da bi se mi učke ustavile gor…pa nisem med zelo zahtevnimi….samo “zaljubit” se moram u cunco)….in tudi po drugih štacunah….ej….huuudooo…..pol sm si kupila v mangu in v emporiumu…..in tja not ne bom šla tko kmal…..

A potem ma Lagerfeld kej lepega?Ker drugače mi od H&M ni nič všeč…

Če mene vprašaš, Lagerfield ni stopil skozi tista vrata…

Lagerfeldova kolekcija je sele od danes v H&M trgovinah,na posebnem mestu,nic pametnega ni,neprakticno,cudni kroji.. pa vecinoma crno. Slike kolekcije si lahko pogledate na http://www.hm.com
Mene je razocaralo vse.
Tudi parfum ima cuden vonj:-(

Mene tudi… Morem pa rečt da sem že zadnjih 9 let redna obiskovalka H&M-a Avstriji… In vedno ko sem šla (na 2 mesca) sem nakupla za najmanj 250€ cunj…. Odkar je pa v SLo pa mi ni všeč NITI 1 stvar… Vse kaj sem kupla so ble gumice za lase…

Lagerfeld… sem bla jaz tut razočarana ;(

Imam občutek da v h&m v Lj. prodajajo artikle ki v Avstriji ne grejo…

ja,zizi,samo po moje vsega takega niti pri nas ne bodo uspeli prodati.. jaz sem bila v ljubljanskem H&M ze 3x,pa sem kupila le ene sp.hlacke do sedaj. Zalost:-(

V H&M v MB vidim v glavnem hrvaško govoreče kupce. res je neka čudna roba, vsaj za moške, mogoče je za otroke boljše.

Da bo pa Lagerfeld, znan kreator poceni prodajal ne vem kakšne kreacije v H&M, pa je iluzorno pričakovati.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če te kaj tolaži-tudi v Münchnu niso nikoli imeli nič pametnega,sem si vedno samo kakšno spodnje perilo kupila,kakor se pa spomnim na Danskem,tam je bila pa ogromna trgovina,kjer je bil tudi oddelek za nosečnice,pa mislim da tudi oddelek samo za nogavice in polno nekih oddelkov.
V Avstriji pa še nisem bila,pa skoraj ne verjamem,da bi tam kaj pametnega našla.

že par let kupujem v h&m v avstriji. Tule v Lj in Mb pa nimajo nič pametnega. Me zanima od kje vozijo robo. Sem bila prejšnji mesec v avstriji pa so meli ful več pa večje znižanje kot pri nas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close