Hm, kaj naj naredim?
Zadnjič sem naletela na pogovor med fantom in eno punco, spoznala sta se na morju leta 2018, midva sva postala par 2020. Ta pogovor je bil zadnji dve leti pač običajen, spraševal jo je, če bo na morju tudi ona tam kot naj bi bil fant s klapo. No in letos jo je spet spraševal, kje bo na morju, če bi se dobili, šli na pijacko itd. Fant je sel na morje sam s klapo. Jaz pač nisem dobila dopusta, ker ga imava planiranga avgusta.
Men osebno se mi zdi glupo, da dela to za mojim hrbtom. Mislim, da do nje goji neka čustva in, da je z mano, ker mu ona očitno teh čustev ne vrača.
In zdaj se sprašujem kaj naj delam s človekom, ki me ima zgolj za “rezervo”? Tudi meni je bil všeč en fant, pa mu ne pišem vsako leto kje bo na morju, če greva na pijacko itd.
odgovor si si dala že sama – si rezerva. Kaj počneš še z njim? Zaslužiš si več in boljše, predvsem si pa zaslužiš, da si za tistega ok pač ti ne neke druge. Če se ti v tem razmerju ne počutiš lagodno, če ti nekaj manjka ali čustiš, da zanj nosi ti prioriteta pred ostalimi ženskami, potem je čas, d razmisliš o tem, da bi šla naprej.
Eno stavr pa se moraš zavedat – ljubezen, razmerja, to niso pravljice, kjer pride princ na belem konju, te dvigne v naročje in živita srečno do konca svojih dni samo vidva, vidva, vidva in nihče drug kot vidva. Morda lahko poskusiš se vključit v pogovr in ugotoviš, kako se potem on obnaša, ko si še ti zraven (če te ignorira, te vključi v pogovor, se postavi pred tabo kot tvoj fant ipd.)
Če misliš, da te ima za tolažilno nagrado ali rezervo, “toliko, da ni sam”, bo sčasoma postalo nevzdržno. Nujno se morata pogovoriti – del zdrave zveze je tudi soočanje z neprijetnimi, delikatnimi, nemara celo bolečimi temami, razgaljanje naših strahov in dilem – ma, če bosta šla uspešno čez to, imata lepe možnosti, sicer pa… Bo v vsakem primeru postalo nevzdržno.
Vseeno me pa nekaj zanima – če to počne za tvojim hrbtom, kako si pa ti izvedela?
Hojlarijadrajsasa, 30.07.2021 ob 13:59
Zadnjič sem naletela na pogovor med fantom in eno punco, spoznala sta se na morju leta 2018, midva sva postala par 2020. Ta pogovor je bil zadnji dve leti pač običajen, spraševal jo je, če bo na morju tudi ona tam kot naj bi bil fant s klapo. No in letos jo je spet spraševal, kje bo na morju, če bi se dobili, šli na pijacko itd. Fant je sel na morje sam s klapo. Jaz pač nisem dobila dopusta, ker ga imava planiranga avgusta.
Men osebno se mi zdi glupo, da dela to za mojim hrbtom. Mislim, da do nje goji neka čustva in, da je z mano, ker mu ona očitno teh čustev ne vrača.
In zdaj se sprašujem kaj naj delam s človekom, ki me ima zgolj za “rezervo”? Tudi meni je bil všeč en fant, pa mu ne pišem vsako leto kje bo na morju, če greva na pijacko itd.
Kaj pa se delas z njim? Odpokaj ga in to prav hitro.
če jo vpraša, kdaj bo na morju in če se dobijo na pijači, še ne pomeni, da ima namen varati ali da si ti le rezerva. Nekateri moški (najbrž v tem primeru bolj fantje), se radi srečujejo z ljudmi, s katerimi so enkrat že žurali. To sploh ne pomeni, da do nje goji kakšna čustva ali želi varati. Sploh glede na to, da ima kontakt z njo samo v času pred dopustom. Take stvari se ponavadi zaključijo, ko ne hodi več z družbo na morje, ko se bosta ustalila (skupni dom, poroka ali družina) in planirala skupne dopuste.
Kaj naj narediš, je tvoja odločitev… Če te moti, da se fant druži tudi z osebami ženskega spola, potem bo seveda težko, da mu boš zaupala in z njim gradila uspešno zvezo. O uspešni zvezi je seveda nesmiselno sanjati, dokler ti brskaš po njegovi pošti in bereš njegova sporočila. Ampak zaenkrat lahko poskusiš s pogovorom o tem, da si ljubosumna in naj ti zaupa, v kakšnem odnosu je s prijateljico, potem pa boš videla, kam bo sttvar šla naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.