Hlastal za kiskom na intenzivni, pa se vedno trdi da ni kovida?!
Ena južna neprijavljena, 21.11.2021 ob 09:48
HALOŽANKA, 21.11.2021 ob 09:38
Ena južna neprijavljena, 21.11.2021 ob 09:32
Od mojga stric je tud hlastu za zrakom, začetk nov 2019, na konc ga prklopl na respirator in par ur po tem umrl. Seveda takrat za smrt ni bil kriv covid, ker ga še ni blo. No ja, razn, če je bil to 1.primer ne v Kitajski ampak na Hr.
Ali samo covid-19 povzroči pljučnico? Pred tem ni bilo pljučnic?
Eni ste tako kratki, da je čudež, da najdete do WC in nazaj.
Za Haložanko če ne bo citiral.
IN kaj sm druzga napisala kot ti?
Ne, ker ti namiguješ, da se kar vsevprek pripisujejo vzroki smrti, ker nimaš pojma, kako vse skupaj poteka.
Druga stvar pa je, imate vso pravico odločati o sebi, druge zavajati in prepričevati brez argumentov, je pa za moje pojme strahopetno in zlobno, če že ne kaznivo.
HALOŽANKA, 21.11.2021 ob 10:26
Ne, ker ti namiguješ, da se kar vsevprek pripisujejo vzroki smrti, ker nimaš pojma, kako vse skupaj poteka.
Druga stvar pa je, imate vso pravico odločati o sebi, druge zavajati in prepričevati brez argumentov, je pa za moje pojme strahopetno in zlobno, če že ne kaznivo.
baba vsekana, za vas cepce he vse kar se ne sklada z vaso dogmo kaznivo…st umrlih izkljucno zaradi kovida je prdnapihnjeno….to da rakavega bolnik v terminslmem stadiju stejejo med umrle z kovidom je hinavski zlobno ce ne kaznivo
Julij Cezar, 21.11.2021 ob 10:48
baba vsekana, za vas cepce he vse kar se ne sklada z vaso dogmo kaznivo…st umrlih izkljucno zaradi kovida je prdnapihnjeno….to da rakavega bolnik v terminslmem stadiju stejejo med umrle z kovidom je hinavski zlobno ce ne kaznivo
???
Menjaj dilerja, ta ti prodaja šit.
Julij Cezar, 21.11.2021 ob 09:41
Hehehah, 21.11.2021 ob 04:44
Julij Cezar, 20.11.2021 ob 21:07
Trol, 20.11.2021 ob 20:56
Narediti bi morali seznam taksnih in jim zaracunati zdavljenje. Vsem zanikovalcem, anticepilcem in antiukreparjem. Zacnimo z Robijem, Juzno pametnjakovicko …
ne seri, vsak mesec mi zaracunavate, se cepivo sem vam placal tako da fak off
To kar ti plačuješ ni niti za brizgo kupit.
za tvojo brizgo je bilo dovolj butl, jaz je ne potrebujem ti tele cepljeno hehe
ti si tele moderatorsko butaso in nič druzga. kr priznaj da si že 3x nastavu in si kr lepo cepljen. hehe
EMa, 20.11.2021 ob 20:19
Jes ne razumem več ljudi.. tip zardi covida na intenzivni, komaj živi pa še vedno trdi, da kovida ni.. tole nujno prebrat za vse skeptike https://n1info.si/koronavirus/reportaza-s-covid-intenzivne-trudimo-se-da-bi-prezivel-star-je-44-let/?ref=v
prevelk ego dab si prznal da nima prav. pol pa tupi svoje dokler se ne stegne.
Za vsevedo Haložanko
Ena južna neprijavljena, 21.11.2021 ob 15:31
Za vsevedo Haložanko
kolk je tvoje mnenje vredno se vid po tem kkšno skrupocalo od foruma ste spravl skup. sj res hehe
Jao trol tepkasti, tebi pa res marsikaj ne deluje v možganih.
“VSAZGA, ki je umru kao s covidom, śe celo sam če je bil sum al pa verjetnost na covid, so ga štel da je umru zarad covida. To je celo vaša “stroka”, sploh Beovička priznala, z izjemo tistga, ki umre v prometni nesreči.”
kje si to pobralo? Šteli so tiste, ki so bili POTRJENI na covid in so imeli ZNAKE covida, kar pomeni, da so umirali zaradi posledic covida – sesedanje pljuč, strdki, odpoved organov.
“Koronavirusi niso bli zabeleženi kot osnovni vzrok smrti, npr pri bolezni srca, pri raku…in drugih pridruženih bolezni, ampak je bla zabeležena dejanska bolezn, ki je povzročila smrt, če je imel pa ta zravn še pridruženo bolezn npr gripo, prehlad, pljučnico..je blo pa zaveden v drugo rubriko.”
Da te malo popravim, kar tako pametuješ, da si čisto penasto – tudi pred covidom je včasih kdo, ki je bil sicer onkološki bolnik umrl zaradi gripe. In veš kaj, ne boš verjelo, kot vzrok se zapiše gripa oz. posledice gripe, ki so ravno tako lahko huda pljučnica. Če je umrl zaradi MRSE se je zapisalo, da je umrl zaradi MRSE in ne zato, ker je imel sladkorno bolezen ali zato, ker je ležal v bolnici po prestanem by-passu na srcu.
Po tvoji logiki bi nekdo, ki ima sladkorno bolezen ali popuščanje srca, zaradi česar bi sicer živel še vsaj 10+ let, moral imeti v obd. poročilu kot razlog smrti navedeno takšno bolezen kot VZROK smrti, čeprav je umrl zaradi strdkov v pljučih in možganskih krvavitev, ki so posledica covida?
Daj, bodi raje tiho, šetaj!
Forum je zaprt za komentiranje.