Najdi forum

hladilna torba

Zanima me ali ima kdo hladilno torbo za polnjenje preko avtomobila in s pretvornikom za polnjenje na elektriko, kako se obnese, koliko časa imate vključeno, kako je s hlajenjem

Mi smo zadovoljni. Imamo jo v avtu in v campu, čez noč jo izključimo zaradi brnenja. Vsa hrana je normalno hladna, cel dopust recimo jemo maslo, pijača, če kupiš mrzlo, lepo zdrži. Ne moreš pa dati recimo toplega piva vanjo in pričakovati, da bo čez čas mrzlo.

Majav ali ti lahko postavim še par vprašanj. Ali je mogoče shraniti tudi surovo meso od prejšnjega večera do kosila, ali se vam nabira led, kako dolgo ostanejo blazinice hladne. Nekaj sem slišala, da za elektriko v kempu potrebuješ še euro priključek, ali ga lahko dobiš v kempu in kakšna je cena.

Za meso je takole: jaz ga dam v torbo, naslednji dan ga pojemo. V torbi ni tako mrzlo kot v hladilniku, tako da morda to tudi ni čisto prav. Težko rečem, kaj je prav in kaj ne. Pri nas je bilo do sedaj še vedno brez posledic, pa vse iz torbe jesta tudi otroka (od dojenčkov naprej). Računaj na to, da torba ohladi vsebino na določeno temperaturo glede na okolico (recimo petnajst stopinj nižje od temperature okolja). Če greš v vroče kraje, če peče sonce,… se takoj pozna, da je v torbi topleje. Se pa zelo pozna noč – zunanja temperatura je nižja, zato tudi ohladi bolj. Ledu ni, tudi ohlajanje ni tako močno, da bi se nabiral led. Blazinic tudi ni oz. jih ne uporabljam, ko smo priključeni na elektriko – deluje kot hladilnik, vsebino ti ohlaja “mehanizacija” v pokrovu (vsaj pri naši torbi). Euro priključek rabiš ali pa tudi ne, odvisno od campa oz. njihovih elektro omaric. Sicer jih imajo ponavadi tudi v campih, ne vem pa, koliko stane, če ga pri njih najameš. Mi smo ga dobili v dar, tako da ti tudi glede cene nakupa ne znam svetovati.

Tudi sam jo uporabljam in je tako kot je povedala majav. S tem, da jo sam pustim vklopljeno tudi čez noč. Rahlo brnenje ventilatorja me ne moti. Če se pa vozim in se ustavim za kak ogled znamenitosti jo izklopim ker bi lahko izpraznila akumulator. Med vožnjo pa ni nobenega problema. LP

Mi smo jo uporabljali letos v campu, pa ni kaj prida hladila; dejstvo je, da hladi 15-20 stopinj pod temperaturo, ki je zunaj. če je v šotoru 50 stopinj, si lahko predstavljaš, da hrana ne bo ostala hladna…
Mesa ne hladimo v njej, ker ni dovolj hladno…ledu seveda ni, ker ni takih nizkih temperatur….
Jaz moram priznati, da sem bila razočarana nad hladilno torbo, sem vseeno pričakovala, da bo malo bolj hladna hrana in pijača….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close