Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style hlače čez kolena -za koga

hlače čez kolena -za koga

danes sem si kupila tričetrt hlače take elegantne -na pas.
Pa spodaj sem imela najlonke in bela čeveljčke zgoraj pa bluzico.
taka elegantna po mojem okusu. sem zelo visoka 177.
pa srečam kolegico ki pravi, da se to sploh ne nosi, da to ni za v sluzbo (čeprav je zelo elegantno) in me je čisto zamorila.

mislim da to ni res, mislim, da take hlače bolj malo pašejo majhnim ženskam, nam visokim bolje. ali se motim.

prosim za vaše mnenje.

se pa ful dobro počutim ko sem tako oblečena

Zamorila?

Ti imaš pa res “visoke” probleme v življenu…

Moj nasvet: nikar ne poslušaj butastih kolegic. Če se ti v tem dobro počutiš in se ti zdi, da je primerno, potem se tudi tako samozavestno obnašaš in ravno to je potem tisto, da “nas obleka naredi”.
In pa: jaz sem mala in ne nosim takih hlač, ker se mi zdi, da je to bolj za velike.

Pri nas v službi sem videla nekaj tako oblečenih deklet. Se mi zdi, da če je v redu (vitka) postavica, prav lepo izgleda.

Če imaš dobre noge in primerno postavo, te je bilo veselje pogledat.

tako oblečene pa še malce vitke in visoke so meni f****š

ti se le obleci, kot ti paše – briga te za cel svet (pa še dobr zgledaš)

Pri meni v službi je pa takole:

Kolegice takoj opazijo EN siv las na meni in ponavadi imajo zraven komentar:”Uh ljubica, pobarvat se bo treba, hehehe”, ko pa iz morja pridem vsak vikend zagorela in dobro izgledam ni nobenega komentarja, ob ponedeljkih se ponavadi skoraj ne pogovarjajo z menoj.
Najbolj jim gre pa v nos to, da se po 18-ih letih še vedno razumem z mojim možem, da me hodi čakat v službo in da se še vedno drživa za roke in zaljubljeno gledava.
To jih pa popolnoma razpali:)))

Temu se reče BABJA FOVŠIJA.

In tudi v tvojem primeru je bilo tako – nevoščljiva ti je, 100%.
Važno da se ti dobro počutiš, pusti take kao “kolegice”.

Malo jo poduči, da se hlače 3/4 ali 7/8 (pa tudi spodaj močno široke) še vedno na njeno žalost nosijo. Tako, kot pravijo predhodnice zelo jo moti, da si bila elegantna. Dobro poznam ta sindrom fovšljivih žensk.

Itak da… Tudi pri meni je velikokrat tako. Sem se prav nasmejala,da nisem osamljen primer.

Jaz sem tako oblečena zelo velikokrat in se počutim odlično.

In v čem je potem problem? Saj razumeš …

Jaz sem tako velikokrat oblečena. Zraven sodijo seveda vzorčaste dokolenke. Imam pa kar precej kg preveč, vendar me ne bo noben prepričal naj tega ne nosim, ker se zelo dobro počutim tako oblečena. Čeprav, kot nekatere poudarjate besedo VITKA, ne ustrezam vašim standardom o lepoti.

Jaz sem letos januarja “odkrila” take hlače na razprodaji in jih takoj kupila tri različne komade.Jih nosim k nizkim petam (imam 180 cm in 67 kg), a moj mož je mnenja, da je to model, ki je na meni daleč najbolj eleganten. Še moj zobar je kar strmel, a prej tega ni bilo opaziti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close