Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hitro-nujno-help

hitro-nujno-help

Ali je Petar Graso porocen z Danielo Martinovic?

Smo se sli stavit, pa ne najdemo nobenega dokaza na internetu. Ce katera od vas mogoce ve pravilni odgovor naj prosim sporoci. Pa ce ima kdo, web naslov, kjer se lahko prepricamo in izvemo kaj vec o tem. Kakrsne koli informacije o tem bi bile dobrodosle.

Ze v naprej hvala.

Mojca

Ne on ni poročen s Danijelo! Baje sta bila nekaj časa par-ampak samo par!! Vneki hrvaški reviji pa je objavlen intervju s Petram Grašo v katerem je tudi naslikan s svojo sedanjo punco! Ma kaki poročen!

Hvala ti za odgovor – ampak a si sigurna?
Jaz malo brskam po internetu, in sem nasla tole stran: http://www.geocities.com/Hollywood/1548/eurosong/hrvatska/petargraso.htm

kjer pise da je porocen z njo!

Kaj je zdaj res in kaj ne, zdej pa res ne vem?

Prosim – help.

Če jaz kaj vem sta bila poročena samo da nihče ni vedel ,zdaj pa sta že dolgo časa ločena.Tako da sta oba samaka.

Napaka. Danijela Martinović je bila poročena ( na skrivaj ) z Markom Perkovićem – Thompsonom in je že nekaj let ločena. Grašo je zagotovo samski ( neporočen ).

Tako je ,plus, Grašo je samski

Glih na tej strani: http://www.geocities.com/Hollywood/1548/eurosong/hrvatska/danijela.htm
pise da je bila Daniela najprej skrivaj porocena z Markom, sedaj pa naj bi bila s Petrom Grasom. Da se je locila, nic ne pise.
Tako da se zmeraj ne vem kaj je res in kaj ne.

A kdo kaj vec ve o tem in ali obstaja kaksen web naslov s podrobnejsimi informacijami?

Stvar je tka stoji pa tko. Danijela je bla poročena s Markom pa sta že dolgo ločena. On se je poroču na novo in ma tut že otročka.
Glede Petrčka pa ne vem. Po hrvaških cajtngih se Danijela kr rada hvali, da sta skupej pa tut enkrat je bla ena slikca k jo je on peljal na neko operacijo. Poglej na Danjelini strani enega zadnjih intervjujev, ko je priznala zvezo.
Druga fora pa je potem ,da Petar o tem noče govorit al je z njo al ne ker naj bi zasebnost hotu obdržat zase.Tko, da kaka je res situacija medu njima res ne vem.

Res NUJNO, ni kaj reči 🙂

:)))))))))))))))))))))

Nujno sem napisala zato, ker smo se vceraj skoraj skregali zaradi tega – en trdi tako, drugi tako – potem smo se sli pa stavit za gajbo piva. :))
Ampak se sedaj ne vemo od koga bo gajba, ker ni nikjer natancnih informacij – zgleda da osebne zadeve res skrivajo pred javnostjo.
Sej jim dam kar prav – kaj nas pa briga kdo je s kom. :))))) he he

Njboljše, da gajbo piva spijete kar skupaj.

Porocen????? Ma ne nooooooo! smrk, smrk

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close