Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hitro – ideje za darila od 5 do 30 eur???!!!

Hitro – ideje za darila od 5 do 30 eur???!!!

?? Plis help, si morm narest seznam, ker me ubija hoja po štacunah. Kam nej grem, da bo vse na kupu? In kaaaaaaaaaaaj nej kupim???

Za kakšno populacijo pa kupuješ ?

Za koga kupuješ.
Jaz sem včeraj za frendice v DM kupila dišečo svečo (njihovo znamko) maskaro pa še eno mini kremco, je prišel paketek cca 5 eur, zavila sam kar tam imajo vse potrebno. Za otroke sem kupila veliko čokolado s keksom + vsakemu par nogavic s snežinkami in podobnimi motivi.
Za učiteljico inštrumenta sem kupila kavo(250g) + kremo za roke
Za taščo kavo+najlonke
za tasta knjigo.
za mamo božično zvezdo
za očeta temno čokolado in losion za zelo suho kožo
za možeka pa bon na katerem piše…..(ne bom povedala)
Sama se držim sistema preprostosti, in tega da se skoraj vse da kupiti v bljižnih trgovinah, ne pretiravam in ne kupujem blaga trajne vrednosti (spominkov inpd)

Jaz sem tukaj našla nekaj idej:
http://www.enaa.com/oddelki/zdravjeInLepota/izdelkiTagi.asp?tagsSearch=1&txFind=Prakti{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}E8na+darila

Poceni zadeve pa tukaj:
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izdelkiTagi.asp?tagsSearch=1&txFind=Prakti{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}E8na+cenej{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}9Aa+darila

Drugače pa za otroke kakšne lego kocke, seti za ustvarjanje, posebni flumastri, za odrasle parfum, vlažilec zraka, kakšna kopel…

O hvala za ideje, moram mal zapisat. Mah za vse živo. Od otrok do babic in dedkov. Uffffffff

Všeč so mi take male uporabne pozornosti, saj vse našteto lahko uporabiš, od krem, kave, čokolad…

Jaz pa sem že nakupila približno takole, seveda odvisno za koga, nekaj je za hčerko, babice, dedke, prijatelje, sodelavce…. nekaj Lindt bombonijer, uhančke za najstnice, božične čaje iz čajnice, dišeče cimetove svečke, prtičke z novoletnimi vzorci, eno knjigo, slušalke za Ipod, majčko, komplet perila, rokavičke, nekaj kozmetike.

Sebi bom pa privoščila Dior maskaro (ups, božiček mi jo bo prinesel, stane pa tam 30€)

Naj povem svoje mnenje (ga nikomur ne vsiljujem).

Za kaj za vraga se je treba iti to božično obdarovanje?! Gledam ogromno živčnih ljudi, ki nekaj kupujejo, niti ne vejo prav, kaj bi, požre jim ogromno živcev, časa, ne nazadnje tudi denarja. In menim, da si raje sam nabaviš take in drugačne stvari, sploh kake kremice, parfume (meni je od milijon dišav reees všeč kakih 5 ali še tisto ne), ki itak stanejo precej.

Meni bi precej več pomenilo, če bi mi nekdo rekel takole: “Letos ti nisem ničesar prinesel/-a, ker sem si tisti čas, ko bi iskal/-a darilo zate, privoščil/-a sproščujočo kopel v domači banji.” (Ali kaj podobnega.)

Te težave imajo samo in predvsem ljudje, ki se po življenju usmerjajo z ”moram”. Jaz bom kupila/pripravila darila tistim, katerim ŽELIM. Za ostale mi pa dol visi. Ampak jaz to zmorem 😉

To sem lani podarila sestri in baje so bili piškotki oooodlični:)

http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1242/ustvarjalna-ideja-preprosto-doma-narejeno-darilo/

Meni so najljubša izvirna, doma narejena darila. Kupljeno mi ne pomeni veliko!

http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/2292/doma-narejeno-darilo-piling-in-kopalna-sol/

Ali pa to??

Zaradi vsega tega komercialno usmerjenega praznovanja so se mi zamerili že vsi prazniki. Čisto zares! Zares s srcem sem nazadnje kupovala takrat, ko še nisem imela svoje družine. Zdaj pa je vse skupaj preraslo res v eno samo mešetanje z darili in potem pričakovanjem kdo je komu kupil pa če mu je všeč pa… Tako ali tako pa imajo že vsi polne riti vsega. Mi pa smo v stanju, ko moramo že kar krepko gledati na vsak evro in mi je zelo težko zapravljati za neke neumnosti za druge, ko bi si za ves tisti denar resnično raje sama kaj privoščila, ker si že tako nič več ne.

Forni, škoda da nisva v isti žlahti. Jaz sem popolnoma tvojega mišljenja in bi bila najbolj srečna, če se ga nalezejo še ostali.

5 eur x cela ožja žlahta= polpenzion v toplicah… zame Res bi mi prijal!!!

Meni se zdi pa fajn darilo kakšen liter kvalitetnega oljčnega olja, medu, košarica oreščkov, kos kvalitetnega pršuta ali pancete itd itd
Nisem pristaš nogavic,prtov in predpasnikov, sploh pa ne z božičnim motivom in raznoraznih sveč.

Mi imamo v družini same fante in imamo ves čas problem, ker nam zaradi njihovih smrdljivih superg v predsobi grozno smrdi. Zdele pozimi bo pa še huje.
Sodelavka mi je priporočala Protexx blazinice za sušenje čevljev in odstranjevanje smradu.
Na internetu sem kupila dva para, ker imajo prednovoletni popust in brezplačno dostavo. Blazinice so tudi dezinfekcijske pa sem kupila samo dvoje, saj si jih lahko izmenjajo.
Zdraven pa še v H&M nogavice po dvoje v paketu in to je to.

LP
Ana

Morda kakšen portret:

http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

Odviasno za koga kupuješ. Meni se zdijo darilni boni fajn oziroma neke karte. Recimo za ženske karte za savne ali masaže, za fante karte za bowling ali kino, za otroke pa za predstave (enako velja za družine). Tako se bom tudi jaz letos odločila. Za otroke sem ravno dobila idejo, da jim kupim karte za Disney predstavo januarja – sem imela prej v mislih kaj bolj klasičnega, mapak tisto lahko kadarkoli, toel bo pa samo januarja. In januarja je tak beden mesec, da se nič ne dogaja, k ose decemberska mrzlica zaključi. Tako bodo imeli ša še januarja nekaj čarobnega. Po videih sodeč bo tale predstava res čarobna.
http://www.youtube.com/watch?v=ISgrNWQWGtA

Vsekakor pa ni prava taktika, da zgubiš živce, bog ne daj. Meni je najhuje, ker za sestro nekaj štrikam – sicer zelo rada štikam in sem vesela, ekr si je nekaj zaželela, ampak saj vemo, čas je najtežje dat 😉

Obdarovanje je sicer ze malo mimo… Jz imam pa necakinjo, ki ima 18. rojstni dan in bom kr to karto za disney kupila. A kdo ve, ce so prve vrste ze zasedene?

Necakinja ima 18.1. rojstni dan in ne 18 let 🙂 Sej mogoce je pa ta predstava kul tudi za 18 letnike 🙂

Tejka, sumim, da za 18 let pa verjetno res ne, oziroma takrat, ko lahko gre s kakšnimi mlajšimi otroci. Če se spomnim sebe pri tej starosti, bi bila kar navdušena nad tako predstavo, ampak bi mi bilo vseeno malo nerodno it sami s starši 😉 Za nečakinjo bo pa verjetno prav super, če je le starejša od dveh let 😉

Tejka73, najboljš da za karte pogledaš na Eventinovi strani. Videt je, da so še.

Mam občutek, da bo ta Disneyeva predstava ful dobro izpadla. Pred dnevi sem prebrala, da bodo imeli slovensko voditeljico, sama te punce sicer nisem prej kaj veliko videla na voditeljskih mestih, ampak verjetno tile od Disneya ne bi kar ene izbrali, če jim ne bi pasala v šov.

Uf, ne, pri Disneyju so zelo občutljivi na tereči, to pa vem, da sem žebrala, da za risanke blazno težijo okoli sinhronizacije – zato tudi vidiš, da so njihove reči vedno orenk sinhronizirane, ni težav s preglasno glasbo v ‘ozadju’ in podobno. Meni je to všeč – tisti polizdelki sinhronizacije, ki jih včasih vidiš v naših produkcijah so prav žalostni. Tako da sem prepričana, da botukaj sinhronizacija korektno izpeljana, čeprav nisem še nobene podobne predstave videla.

Se strinjam. Mi imamo karte za to Disneyevo predstavo v Stožicah in prepričana sem, da mi ne bo žal. V kvaliteto takega producenta ne dvomim, niso zastonj nako veliko in uspešno podjetje. Sploh pa sta tamali čisto nori na princese, pa še nečaka bomo vzeli s sabo – tam ne dvomim, da bosta Racman in miki hit! Še dobro, da se da v naš avto tri otroške sedeže namontirat.

Bo to morda zadostilo prošnjam tamalih, ki se vsake toliko spomnijo, da obstaja ‘diznidežela’, kot temu pravita, odkar je bila tam sošolka starejše in jima kazala slike.

jaaaa, mene hčerka tudi skos sprašuje, da bi šla gledat mikijevo čarovnijo, če bojo tudi princeske… a kdo kaj ve, bojo prišle?? LP

Izbira voditeljice je super … Urška Majdič mi je bila vedno simpatična in me prav zanima, kako se bo vklopila med vse Disneyeve junake.

Je! Pepelka je v predstavi, ki se spremni v princeso in pa princesa Jasmina. 🙂 Preverjeno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close