Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › hitri testi 24 ur, ali 48?

hitri testi 24 ur, ali 48?

Prejšnji teden je bilo veliko ugibanja glede tega. Odlok za 48 ur je bil že napisan, a so ga tik pred zdajci popravili nazaj na 24. Zakaj? Je še vedno tako?

Odgovor na objavo uporabnika
kako je sedaj, 07.02.2022 ob 08:18

Prejšnji teden je bilo veliko ugibanja glede tega. Odlok za 48 ur je bil že napisan, a so ga tik pred zdajci popravili nazaj na 24. Zakaj? Je še vedno tako?

Jaz sem mislila, da je sprejeto 48. Ali kdo ve?

Resno?, 07.02.2022 ob 08:45

Jaz sem mislila, da je sprejeto 48. Ali kdo ve?

Nekje je bilo objavljeno da bo. Potem pa menda v uradnem listu, da tisto ne bo veljalo. Tako nekako. Takle mamo.:). Nas malo hecajo.

najprej je blo napisano da bo potem sem pa videla popravek da ne bo.

Valda, ker na tak način spodbujajo cepljene, trikrat si šotnjen, imaš status neomejeno. Pa četudi on hodi pozitiven naokoli, tvoj negativen test pa je veljaven le 24 ur.

Res so fuknjeni, saj pa je ja dokazano, da trikrat cepljeni tud zbolevajo. Bolj fuknjene tabele za veljavnost potrdila niso mogli narest.

Mal nas majo za norca. S tem, da so zaostrili ukrepe, ne bodo nič dosegli. 57% precepljenost  je že par tednov. Ljudje se za cepljenje ne odločajo več.

Zartrose izven profila, 07.02.2022 ob 08:55

najprej je blo napisano da bo potem sem pa videla popravek da ne bo.

Valda, ker na tak način spodbujajo cepljene, trikrat si šotnjen, imaš status neomejeno. Pa četudi on hodi pozitiven naokoli, tvoj negativen test pa je veljaven le 24 ur.

Res so fuknjeni, saj pa je ja dokazano, da trikrat cepljeni tud zbolevajo. Bolj fuknjene tabele za veljavnost potrdila niso mogli narest.

Kako je uradni, ne vem, v praksi je pa test veljaven 24 ur.

Neumnost je res velika, ko cepljen in bolan gre lahko povsod, ti pa zdrav ne mores nikamor.

Ampak! Vsaka stvar je za nekaj dobra, meni evrcki ostajajo in to toliko, da se samo cudim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close