Hiter dostop – ADSL ali kaj drugega?
Pozdravljeni!
Trenutno imam doma ISDN, pa bi se raba priklopila na ADSL. Ali pa na kabel?
Oz. moja zelja je, da bi lahko neomejeno uporabljala internet in da se mi ne bi bilo treba vedno znova prikljuciti preko telefonske povezave.
Saj veste kako je – sama sem za te reci bolj “neuporabna”, zivim pa sama – mislim, brez moskega:)) V sluzbi je vse to super urejeno, zdaj pa bi si rada uredila se doma.
Skratka kar potrebujem je hiter in neomejen dostop do interneta. Otroka rasteta in bosta tudi vedno vec uporabljala racunalnik.
Kaj se bolj splaca? ADSL ali preko kabla? Obstaja se kaj drugega? Ce se hocem prikljuciti preko kabla – na koga se obrnem? Kaj potrebujem?Kaksne stroske potegne ali druga varianta za sabo? Pa potem mesecno?
Kaj pa te reklame o nekih ADSL paketih ki jih gledam po tv – se to izplaca?
Mogoce so za nekatere to smesna vprasanja, jaz pa “tavam v temi” in sploh ne vem, kje in kako naj se lotim zadeve:))
Hvala vsem ze vnaprej!
A
Za A/VDSL poglej je bila podobna tema pred kratkim tule .
Za kabel bo najbolje, da se obrneš na tvojega kabelskega operaterja, tretja varjanta pa je brezžični net, ki je sicer malo dražji in je ponavadi opcija, če ni možnosti ostalih dveh, imaš pa vizualno pogled do Lj gradu, Blejskega gradu, Krvavca, Šmarjetne gore in še nekaj jih je.
Forum je zaprt za komentiranje.