Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hišne bolhe, prah, pomoč

Hišne bolhe, prah, pomoč

Pozdravljeni, lepo prosim s čim naj se rešim v stanovanju hišnih bolh, to so male živalice mm velike, ki se skrivajo na stenah…raznih lesenih površinah. Prah brišemo, pomivamo…pa še kar prihajajo. Obstaja kakšna tekočina, prah, ki jih pokonča…?

Hvala

Diatomejska zemlja

Sicer bo trajalo kak mesec, je pa naravno.

Drugače pa Biokill.

Kakšna zemlja? Mislite da se jih lahko resim samo s ciscenjem, ali je se kak drug trik?

Če jih je veliko, deratizacijo pokliči, da ti še najmanjše špranje spedenajo. Če ostanejo med tem špranjam, ko se zabubijo, se hkrat ^>/=[ in enormno  množijo. Žival je treba zaščititi, hkrati okolje, kjer se giba, dpi. Če jih je manj, boš morda lahko sama iztrebila.

Ma ta moj telefon, sedaj že neke matematične izvaja ?☺️☺️☺️

*hitro in enormno*

Vse dobro posesaj, ce je sesalec na vrecko, jo vsakic vrzi v smeti, sicer bodo bolhe prezivele. Nato vse se pomij. To ponavljaj vsaj 3 tedne. Ali pa vse 3 tedne spricaj z Biokillom, ampak jaz se potem v tistih prostorih ne bi zadrzevala. Biokill ubije cebele, nevaren je za macke in ribe.

Prvic slisim za hisne bolhe, od kod vam to?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10247, 25.08.2024 ob 15:10

Prvic slisim za hisne bolhe, od kod vam to?

Za Anonimno 10247

Ce te res zanima. Sem mestno dete, tako da bolh tudi jaz nisem poznala, dokler nisem prezivela enega vikenda na dezeli pri enih sorodnikih in bila popikana. Pri telovadbi me je bilo sram, da bi kdo videl, da sem popikana. Mama je potem pri sorodnikih naredila tak rompompom, da so se sorodniki hitro znebili bolh. Od takrat je ze zelo, zelo dolgo in bolh nikoli vec niso imeli. Torej, ja, hisne bolhe obstajajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close