Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine hiša

hiša

Hišo v Polju pri Šilu prodam.
90 m/2 (3x spalnica, DS + kuh-jed.WC/kopal, 25m/2 pokrite terase,30 m/2 odkrite terase na 500 m/2 parcele, zgrajena 2004 l, voda, elektrika.

Cena?

140.000

ha,ha,ha…vso srečo

mater, ste eni pametni. Najbolje bo, če ti jo podari, pa zraven bi bilo fajn, če ti da še par tisoč €.

*****Tudi zate sonce sije****

mater, ste eni pametni. Najbolje bo, če ti jo podari, pa zraven bi bilo fajn, če ti da še par tisoč €.[/quote]

A nisi ti tisti, ki kup zemlje prodaja za 10 jurjev in sedaj še drugje poskuša napihniti cene?

Realno so cene precej nižje, celo ob morju kaj šele v eni vasi par km od morja…

ma boli mene, če je ne prodam, nič takega. Imam dovolj.

hiša v Polju, cena 3500,00€, a te sedaj zanima? ” Koliko”, če te že kaj zanima. postavi kakšno vprašanje glede hiše, ne pa kritizirat, če niti ne veš kakšna hiša se prodaja. Najbrž nimaš niti za burek, ne pa za hišo.

“rigevidon”, čestitam, točno tako je, ne ve kje je Polje, če napiše nekaj km do morja. Vsak ima možnost urejati vso dokumentacijo za pridobitev grad. dovolj., priključkov in ….v kraju ko nisi doma.Naj “koliko”pogleda cene, si ogleda hišo potem pa zbija ceno ali kritizira.To ni vikend hiša, taka stanovanjska hiša v vsaki Slovenski vasi je vredna 200 tisoč.No brez veze razlagam. LP

Nisem napisal nekaj kilometrov od morja, ampak par kilometrov od morja, Glede definicije pojma par pa lahko pogledaš v SSKJ. Cene sem si ogledal ter so preceje nižje od tvoje, hiše pač ne saj je nisi pokazal. Očitno je, da poskušaš igrati na karto nevednosti in oddaljenosti od Slovenije.

Prodajalci vseh držav združite se ….ha,ha,ha.

Koliko,

koliko bi ti dal za tako hišo, če ni skrivnost?

Nisem napisal nekaj kilometrov od morja, ampak par kilometrov od morja, Glede definicije pojma par pa lahko pogledaš v SSKJ. Cene sem si ogledal ter so preceje nižje od tvoje, hiše pač ne saj je nisi pokazal. Očitno je, da poskušaš igrati na karto nevednosti in oddaljenosti od Slovenije.

Prodajalci vseh držav združite se ….ha,ha,ha.[/quote]

Ne pretiravaj, lepo te prosim. Kot da ljudje hišo kupijo kar dopisno, ne da bi videli eno samo fotko, in se prepričali, kje točno stoji. Joj no.

Vse napisano je samo informativno, za morebitne zainteresirane.

Ko se odločiš, da ne bo samo informativno, temveč začneš zares prodajati, pa javi točne podatke.

Ko se odločiš, da ne bo samo informativno, temveč začneš zares prodajati, pa javi točne podatke.[/quote]

Koliko bi ti dal za tako hišo?

90.000 €ur minus 1.000 €ur za vsakih 100 metrov oddaljenosti do morja.

koliko – čestitam prodano

Ne razumem.

To vemo , da nič ne razumeš!!!!

Ne razumem kaj želiš s tem povedati in kaj je to v povezavi z nakupom omenjene hiške.

hišo za toliko denarja ti lahko jaz prodam, problem je samo v tem, da ima udrto streho. Kupiš?

Ti si Morje in ponujaš hišo iz 2004 v Polju?

To kar ponujam je vila v primerjavi s tem kaj ti ostali ponujajo. Pusti El. naslov in ti pošljem slike. Nisem mulc, da bi se norčeval iz ljudi, zato me presenečajo nekatere izjave. Prvič tukaj pišem in objavljam, sem mislil, da je to bolj resna zadeva. LP vsem

Ti si Morje in ponujaš hišo iz 2004 v Polju?[/quote]Jaz nisem Morje. Pa kaj ti ne znaš brati?

Sem mislil, da je hiša v Polju z udrto streho…katera je pa tvoja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close