Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hiša zbilje

hiša zbilje

Kakšna se vam zdi ta hiša, kaj vam je všeč, kaj vas moti, koliko mislite da je realno vredna ?

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/zbilje-hisa_6437486/

Po mojii oceni je realna vrednost 250 jurjev.

Glede cene ne vem, malo se mi vseeno zdi precenjena.

Moti me pa to, da ni zraven načrta umeščenosti na parcelo z označeno orientacijo (kje je južna stran) in splošne umeščenosti v prostor (kje so sosedi, kje cesta, kje gozd), pa tudi podstrešje se zde nekam čudno zasnovano. Pri tej površini … bo v uporabi.

Sem iz teh koncev pa sploh ne vem kje bi tale hiša lahko bila. Dvomim da je na dosegu LPP, kar pa ji ceno zniža. Ne vem kolk so cene hiš, sam se mi zdi mal drago tole.

P+M???

kakšna mansarda, kje je tu kaj stojne višine pa oken???

malo se hecajo.

Tole je v okolici Zbilja, mogoče celo spada pod to občino, ne vem.

Parcela je umeščena med dve cesti, spredaj in zadaj, ne vem od kje prodajalcu ideja o vrtu, spredaj je prostora samo za dva avta, zadaj ozek pas do zidu, ravno tako pri strani.

Kvadratura?  60 m spodaj in 60 m v mansardi brez oken, ki je prenizka za karkoli.

Smešna cena.

Odgovor na objavo uporabnika
saj se hecajo, 21.12.2021 ob 10:15

Tole je v okolici Zbilja, mogoče celo spada pod to občino, ne vem.

Parcela je umeščena med dve cesti, spredaj in zadaj, ne vem od kje prodajalcu ideja o vrtu, spredaj je prostora samo za dva avta, zadaj ozek pas do zidu, ravno tako pri strani.

Kvadratura?  60 m spodaj in 60 m v mansardi brez oken, ki je prenizka za karkoli.

Smešna cena.

Ja, čeprav so v tem koncu parcele kar drage. Treba je pogledati trenutno ceno samih parcel, dodati ceno komunalnega priključka, potem pa primerjati s ceno te hiše. Za primerjavo pa lahko pogledate tudi oglase drugih hiš v tem koncu.

se mi samo zdi, ali je tu oglas za isto hišo, samo ima še dodatnih 50 kvadratov poleg?

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/zbilje-hisa_6446017/

Spodaj je 120 m2 , zgoraj pa je predvideno cca 50 m2, vendar je cena samo za spodnji del.

Hiša se nahaja ob cesti , ki gre iz Medvod proti Kranju, od zadnjega krožnega v Medvodah še 700 m naprej.

Meni se tudi zdi predraga….

Za 3 pgf je tole too much. Računaj da daš še 100 jurjev not za izdelavo notranjosti/zunanjosti in si na pol milijona! Za pol milijona dobiš hišo z bazenom na Azurni obali ne pa v Zbilju ob cesti.

čekdisout, 21.12.2021 ob 10:28

se mi samo zdi, ali je tu oglas za isto hišo, samo ima še dodatnih 50 kvadratov poleg?

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/zbilje-hisa_6446017/

Ja, s tem da je na njihovem oglasu narisana mansarda z okni, v resnici nimaš v tisti mansardi kaj delat…..  100 kvadratov torej.  Pa brez vrta praktično.

Ime ali vzdevek, 21.12.2021 ob 11:13

Za 3 pgf je tole too much. Računaj da daš še 100 jurjev not za izdelavo notranjosti/zunanjosti in si na pol milijona! Za pol milijona dobiš hišo z bazenom na Azurni obali ne pa v Zbilju ob cesti.

to je cena za izdelavo na ključ.

o god, sem mislila, da je tole precenjeno

ampak sem našla tole:

Knezova soseska

parcela   do 570 kvadratov

hiša 160 – 200 kvadratov

cena: 700.000 EUR za podaljšano 4. gradbeno fazo

vir za ceno so finance.si

kurnik z ohišnico za milijon evrov???

what???

zbilje, 21.12.2021 ob 07:35

Kakšna se vam zdi ta hiša, kaj vam je všeč, kaj vas moti, koliko mislite da je realno vredna ?

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/zbilje-hisa_6437486/

Kot vse danes, precenjeno. Če bi jo dobila za 200.000€ potem ok. Tako pa bolno

Zakaj dandanes vse v okolici prodajajo, kot da je znotraj obvoznice. Kakšno mestno življenje? Zjutraj rabiš 1 uro iz tam do Ljubljane. Če bi bila ta hiša v Šiški, potem razumem to ceno, tako pa niti pod razno.

Vedno ko gledam tele nove hiše me zmoti nekaj velika večina ima 2 otroški sobi. Katere so primerne za 1 otroka saj sta običajno obe približno enako velike in za 1 osebo….Kaj pa družine z 3 ali 4 otroci? Tale hiša nima niti prostora kamor bi postavil omaro za čevlje pa vsi vemo koliko se tega nabere… Nobena od novejših hiš skoraj, da nima prostora kamor bi dal gume (pozimi letne in obratno), rolarje, drsalke, sanke, smuče, sup, kolesa, mogoče voziček, poganjalček, mogoče opremo za kampiranje….

Na prvi pogled všečne hišice ampak ne vem mogoče če se iz 40 kvadartov v bloku seliš v hišo niti ne pomisliš. Sam si res ne predstvaljam smo v hiši, imamo ogromno klet ampak ni čisto nič prevelika… Ravno zadnjič sem iskala drsalke in malo pospravljala samo otroci imajo 4 kolesa 5 skirojev, 4 pare rolalarjov, 3 pare drsalk pa vseeno sem šla nabavt 4 ker je tavečja vse prerasla. Enako bo spomladi z kolesom srednji rabi večje kolo…. Prodajamo ali podarimo naprej pa šele ko preraste najmlajša :S

1234, 21.12.2021 ob 14:45

Vedno ko gledam tele nove hiše me zmoti nekaj velika večina ima 2 otroški sobi. Katere so primerne za 1 otroka saj sta običajno obe približno enako velike in za 1 osebo….Kaj pa družine z 3 ali 4 otroci? Tale hiša nima niti prostora kamor bi postavil omaro za čevlje pa vsi vemo koliko se tega nabere… Nobena od novejših hiš skoraj, da nima prostora kamor bi dal gume (pozimi letne in obratno), rolarje, drsalke, sanke, smuče, sup, kolesa, mogoče voziček, poganjalček, mogoče opremo za kampiranje….

Na prvi pogled všečne hišice ampak ne vem mogoče če se iz 40 kvadartov v bloku seliš v hišo niti ne pomisliš. Sam si res ne predstvaljam smo v hiši, imamo ogromno klet ampak ni čisto nič prevelika… Ravno zadnjič sem iskala drsalke in malo pospravljala samo otroci imajo 4 kolesa 5 skirojev, 4 pare rolalarjov, 3 pare drsalk pa vseeno sem šla nabavt 4 ker je tavečja vse prerasla. Enako bo spomladi z kolesom srednji rabi večje kolo…. Prodajamo ali podarimo naprej pa šele ko preraste najmlajša :S

Preveč krame! Ni treba da imajo vsi vse, ko se preraste se proda ali odda. Tisti v stanovanjih so bolj racionalni, tko z nakupi kot s prostorom!

Ja ne vem mi smo za 1 otroka kupovali nove stvari v nevtralnih barvah in da bom prodajala kolo, ki je skoraj novo, ki ga bosta rabila še 2 otroka se mi zdi nesmisel. Ker hitro rastejo se hitro nabere stvari drsalke imamo od 30 do 37 recimo tamala ma nogico 28 tavelka 39 srednji pa 35. Naj prodam ali podarim  vmesne? Zakaj??? Ko jih preraste tamala pa gredo od hiše….

Pač če ima hiša dovolj veliko klet in stavri zložiš na regal ni panike.

Res mi pa ni jasno kam dajo gume, smuče, kovček za na avto v teh novih hišah kot je tale…. Pa ne mi rečt, da recimo odrasli prodate smuči, kolo in podobne stvari konec sezone in naslednjo sezono kupite nove.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close