Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hiša eksperimentov – izkušnje

hiša eksperimentov – izkušnje

Moj sin bi v Hiši eksperimentov rad praznoval rojstni dan. Še nikoli nismo bili tam in ne vemo, katero dogodivščino izbrati:-(
Je tukaj kdo, ki dogodivščine pozna in bi dal kakšen nasvet, kaj izbrati za 9- letnike, da bo čim bolj zanimivo?

HVALA že v naprej.

lp

Moja otroka obožujeta Hišo eksperimentov, smo imeli celo letno karto. Tudi na rojstnih dnevih sta naša dva že bila tam, ampak od drugih otrok. Vsa predavanja so zanimiva, meni je pa npr. všeč Mehurčkologija, ker delajo res ogroooomne mehurčke iz milnice. Sicer so ti poskusi vedno domiselni – se spomnim enega, ko so eno punco na rolerjih potiskali naprej s tistim pihalnikom za pometanje listja:-). Enkrat so nam pa pokazali zob morskega psa itd.
Super so (in to pravim jaz, ki sem v šoli najbolj sovražila prav fiziko in kemijo:-)).

ZELO ZA.
Sem pisal o tem že nekaj mesecev nazaj. Fajn je če ni drena – potem se res lahko igraš!

Odličen je tudi tehnićni muzej Slvoenije v Bistri…

Vprašaj njih.
Niso vse za vse starosti, pa tudi niso vedno vse na voljo. Jaz sem rekla, da pač šestletnik praznuje in so sami predlagali dve temi, pa smo eno izbrali. Devetletnikom lahko zagotovo že kaj bolj zapletenega kažejo… Oni najbolje vedo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close