Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hipotetični primer (dobra vila)

Hipotetični primer (dobra vila)

Večerja:). Zakaj?[/quote]

Pa te analize pa to… sem mislila, da ga nadomeščaš :)))
Kaj pa jaz? Dobim tudi kaj? Menda nisem prezakompliciran karakter.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zakaj pa se potem izživljaš nad vsemi ženskami, ki so starejše od 35 let? Pa saj nas ne moti, da iščeš mlado meso. Ne bomo v depro zaradi tega padale. Ti samo navali. Imaš naš “blagoslov”. :))[/quote]
Sej se ne, samo ne zanimajo me starejše. Zakaj bi porival 35 letnico, če si lahko dobim mlajšo ? 🙂

Večerja:). Zakaj?[/quote]

Kaj pa jaz? Dobim tudi kaj? Menda nisem prezakompliciran karakter.[/quote]

Ajaaaaa:)))). Ne ne, njega se ne da nadomestiti. Tudi nimam nobenih zapiskov, citatov, od koder bi povzemala:).

Ti si pa edina najbolj srečna, verodostojna, kredibilna osebica na forumu (beri Spiderja), da si ne upam posegati v sfero čistosti:).

Zakaj pa se potem izživljaš nad vsemi ženskami, ki so starejše od 35 let? Pa saj nas ne moti, da iščeš mlado meso. Ne bomo v depro zaradi tega padale. Ti samo navali. Imaš naš “blagoslov”. :))[/quote]
Sej se ne, samo ne zanimajo me starejše. Zakaj bi porival 35 letnico, če si lahko dobim mlajšo ? :)[/quote]

Čaki….ne…al ja…a ti kaj iščeš na forumu?:)))) Tukaj klepetamo, menda. Ti pa…hahahahaha. Keri buhtelj…

Sej se ne, samo ne zanimajo me starejše. Zakaj bi porival 35 letnico, če si lahko dobim mlajšo ? :)[/quote]

Čaki….ne…al ja…a ti kaj iščeš na forumu?:)))) Tukaj klepetamo, menda. Ti pa…hahahahaha. Keri buhtelj…[/quote]

GF, nekateri tu resno mislijo, da bodo ulovili kakšno ribico ali antilopico. 🙂 Me smo tu zaradi čvekanja.

Se ti zdim tip moškega, ki bi iskal tu še kaj več, kot samo pogovor ?

Čaki….ne…al ja…a ti kaj iščeš na forumu?:)))) Tukaj klepetamo, menda. Ti pa…hahahahaha. Keri buhtelj…[/quote]

GF, nekateri tu resno mislijo, da bodo ulovili kakšno ribico ali antilopico. 🙂 Me smo tu zaradi čvekanja.[/quote]

Upanje umre zadnje:). Saj jim privoščim, da ujamejo kaj užitnega. Samo naj si enkrat že priznajo, da oni iščejo in ne da so iskani plen:)).

Aha, pa vse ste registrirane.

Ves čas. Iščeš in iščeš, a ne najdeš. Boš rekel, da si našel?:) Torej še vedno iščeš in iščeš. Za pogovor itak nisi, ker enostavčnim povedim ob postih tvojih idolov, ne moremo ravno reči pogovor, a ne:). Aplauziraš svojim somišljenikom, poleg tega da iščeš:)).

Aha, pa vse ste registrirane.[/quote]

To je zaradi transparentnosti.

Malo, v kolikor gre za pare brez otrok, veliko več, če gre za pare z otroci.

Ves čas. Iščeš in iščeš, a ne najdeš. Boš rekel, da si našel?:) Torej še vedno iščeš in iščeš. Za pogovor itak nisi, ker enostavčnim povedim ob postih tvojih idolov, ne moremo ravno reči pogovor, a ne:). Aplauziraš svojim somišljenikom, poleg tega da iščeš:)).[/quote]
http://www.psih-klinika.si/

Ves čas. Iščeš in iščeš, a ne najdeš. Boš rekel, da si našel?:) Torej še vedno iščeš in iščeš. Za pogovor itak nisi, ker enostavčnim povedim ob postih tvojih idolov, ne moremo ravno reči pogovor, a ne:). Aplauziraš svojim somišljenikom, poleg tega da iščeš:)).[/quote]
http://www.psih-klinika.si/%5B/quote%5D

Preklic prepovedi obiskov je že bil…kaj mi želiš namigniti, da te obiščem?:))) Otrokec.

Ko se tuče, taj se voli!

Aha, pa vse ste registrirane.[/quote]

Ej, Goldfishica, oni mislijo, da iščemo tipe zato, ker smo registrirane. :)) Da dol padeš.

Kaj pa jaz? Dobim tudi kaj? Menda nisem prezakompliciran karakter.[/quote]

Ajaaaaa:)))). Ne ne, njega se ne da nadomestiti. Tudi nimam nobenih zapiskov, citatov, od koder bi povzemala:).

Ti si pa edina najbolj srečna, verodostojna, kredibilna osebica na forumu (beri Spiderja), da si ne upam posegati v sfero čistosti:).[/quote]

Malo pretiravaš. Rekel je, da sem EDINA s partnerjem. Pejt prebrat ti pozabljiva riba :)))

Tako je, ravno zato sem dodala zadnjo alinejo.

Meni je zadeva lahko rešljiva, ne glede na mamljivo ponudbo dobre vile. Kot prvo, nikoli ne bi bila z nekom, ki ga ne bi ljubila, kot drugo, če ga več ne bi ljubila, bi odšla, ne glede na obljube dobre vile. To pa zato, ker nimam polovičarskega značaja. Najslabši je status quo.[/quote]

Ali je nekoga ljubiti /ne ljubiti tako črno-bela zadeva? Ali misliš, da se nekega dne zbudiš in ugotoviš, da od danes pa nekoga ne ljubiš več?

Mislim, da se veliko ljudi razide, KLJUB TEMU da se ljubijo. Ljubiti se ni isto kot živeti skupaj in deliti življenje.

Ti si pa edina najbolj srečna, verodostojna, kredibilna osebica na forumu (beri Spiderja), da si ne upam posegati v sfero čistosti:).[/quote]

Malo pretiravaš. Rekel je, da sem EDINA s partnerjem. Pejt prebrat ti pozabljiva riba :)))[/quote]

Ja, si ENA in edina, ki ima partnerja:). Saj to je to, tebi verjame, ti zaupa, te spoštuje, skratka si njegova zvezda danica.))). A ni škoda, da bi zdaj pletli zgodbo v kero drugo smer?

Tako je, ravno zato sem dodala zadnjo alinejo.

Meni je zadeva lahko rešljiva, ne glede na mamljivo ponudbo dobre vile. Kot prvo, nikoli ne bi bila z nekom, ki ga ne bi ljubila, kot drugo, če ga več ne bi ljubila, bi odšla, ne glede na obljube dobre vile. To pa zato, ker nimam polovičarskega značaja. Najslabši je status quo.[/quote]

Ali je nekoga ljubiti /ne ljubiti tako črno-bela zadeva? Ali misliš, da se nekega dne zbudiš in ugotoviš, da od danes pa nekoga ne ljubiš več?

Mislim, da se veliko ljudi razide, KLJUB TEMU da se ljubijo. Ljubiti se ni isto kot živeti skupaj in deliti življenje.[/quote]

Tako je !!

Margot imam rad. Če mi nekdo že soli pamet, potem imam rad, da ima izkušnje. Zdi s emi pozitivno, da ima ženska pestro preteklost in ljubečo prihodnost.

Kaj potem pomeni ljubiti se? Živeti daleč stran od oči in srca? To je res simpl. Jst takoj podpišem:))).

Se strinjam, zato nimam kaj dodati.

Živela Margot! 🙂

Margot ma vas tudi vse rada :)))
Ok, priznam, malega imam od vseh najraje.

Eh, vse po vrsti ste na smrt dolgočasne. Pomoje v reali ne more bit prav nič drugače. Še najbolj zanimiva mi je bila Kleopatra, samo nje itak ni več na forumu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close