Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hipotetični primer (dobra vila)

Hipotetični primer (dobra vila)

Saj ni potrebe, da to pretvarjanje traja eno leto. Dovolj je par mesecev. Vmes pa seveda ni čisti abstinent, le drži neko mejo, ki jo prav tako tolerira še partnerica.

Saj ni potrebe, da to pretvarjanje traja eno leto. Dovolj je par mesecev. Vmes pa seveda ni čisti abstinent, le drži neko mejo, ki jo prav tako tolerira še partnerica.[/quote]

Par mesecev = dva meseca

Misliš, da ženska pade v resno zvezo po dveh mesecih in je pijanček lahko spet naprej pijanček?:) Ma ja…

Nenormalni smo naravni magnet za babe. Vzburja vas ravno ta odsotnost kompasa pri nas. pridni loleti vam ne vzbujajo teh občutkov. Kako to, da si že enkrat ne poiščeš pridnega družinskega loleta in še kar zahajaš v virtualno mračnjaško svetišče?[/quote]

Naj definiram to “nenormalnost” na konkretnih primerih, ko si jih že ravno izpostavila:
– marihuanca: brezposelni falot, blizu 40-ih, ki idealizira mamo kot edino osebo z vsemi božanskimi kompetencami, karakteristikami, da se mu že kar sline cedijo ob njenem opisovanju. Živi pri ostareli mami in računa na dediščino, da ne bo klošaril celo življenje. Delo mu ne diši in mu ne predstavlja vrednote. O ženskah ima slabo mnenje, zanj so vse k… in ničvredne pocestnice.
– Sadni: brezposelni mladenič, ki misli da je še vedno star 18 let in se mu tolerira neotesanost, ker je kao šele vstopil v polnoletnost. Gre za moškega, starega tam okrog 25-let, živečega pri mamici, brez dela, razmišljujoč le na to, kako bi prišel do 6 packov (kar je sicer še oddaljen cilj). Ker so mu ženske nedosegljive, si o njih izmišljuje razne zgodbice (izkušenj itak nima). Če že katero oblaja, mora vsaj dobro zgledati, do njene pameti mu ni, ker se ne more kosati z njo. Veseli ga, če zna ženska povedati vsaj par smešnic, da ni on vedno tisti komik, ki zabava vsepočez. Je plašen.
– in nazadnje še ti Spider oz. kdorkoli že si: namišljeni lik, vedno prepoznaven po svojem slogu pisanja, ki tolče čez ves ženski rod. Le-te so se ti zamerile, ker v tebi nobena ni na dolgi rok spoznala, da si top “shit”, zadetek na loteriji, skratka oseba, s katero bi bilo luštno biti nekaj časa. Ženske ti predstavljajo gnus od gnusa, družiš se le s poročenimi, ki tolerirajo tvojo odsotnost duha in čustev. Nudiš nič, ne sprejemaš pravtako nič, a ves čas tarnaš in negoduješ nad drugimi, ki imajo po vsej verjetnosti čisto fajn življenje, družino, nek sistem vrednot…kar je tebi tuje in nesprejemljivo. Ves čas poudarjaš česa ne potrebuješ, da se človek že zamisli, če ni ravno nasprotno. Poln si sovraštva, ki izhaja iz slabih izkušenj in ločitve staršev v tvojem otroštvu. Živiš iz dneva v dan. Za razliko od zgornjih dveh si zaposlen, kar ti vsaj omogoča finančno neodvisnost in zato tvoja nadutost pride še bolj do izraza, ker se počutiš močnega in tebi nič ne manjka (ja, to ves čas poudarjaš).

Zdaj pa ti meni povej, kaj je tako očarljivega v zgornjih opisih? Kaj je tako mikavnega, da bi skočila v luft? Kaj imate, česar nimajo veliki?:) Ne vidim nobenega svetišča, zgolj mračnjaštvo, ki vleče navzdol.

To o marihuanci in Sadnem je tvoje natolcevanje.

Ne vem ja, je pa očitno, da se z nami ukvarjaš dost več, kot z “normalnimi uporabniki”. Ma zakaj bi ti mene rada nekaj prepričevala? Kaj tebe konec koncev briga, kaj jaz sem in nisem? Od kod ti ideja, da si pooblašena za ocenjevanje mojega duševnega stanja?

Raje si zrihtaj tipa končno, normalnega. Baje so ti taki všeč.

To o marihuanci in Sadnem je tvoje natolcevanje.

Ne vem ja, je pa očitno, da se z nami ukvarjaš dost več, kot z “normalnimi uporabniki”. Ma zakaj bi ti mene rada nekaj prepričevala? Kaj tebe konec koncev briga, kaj jaz sem in nisem? Od kod ti ideja, da si pooblašena za ocenjevanje mojega duševnega stanja?

Raje si zrihtaj tipa končno, normalnega. Baje so ti taki všeč.[/quote]

:)))) A sm kam stopla, k ne bi smela?:))) Tvoj tipičen odziv.

Zakaj bi natolcevala, če sta sama dovolj zgovorna o svojem življenju. Samo dejstva, ki sem jih prebrala, naštevam.
Saj nekih “normalnih” uporabnikov je bolj malo, ven štrlite vsi tisti, ki zakikirikate ob čem lepem, kar se drugim dogaja. To mi kvečjemu pove, da si proti vrednotam, ki so v “normalnem” svetu nekaj običajnega. Pač radi izstopate po svojih “brutalnostih”, najbrž je to edino, kar vas za trenutek postavi pod žaromete, da potem zvečer lažje zaspite.

Ah nikogar ne prepričujem, samo ti do sedaj nisi mene s svojim pisanjem, pa sem ti lepo pojasnila, ker živiš na drugem bregu. In mene res ne briga, kdo si ti. Sam ves čas pišeš o sebi, zato sprejmi v zakup, da si pod drobnogledom:))). Vidiš, jst sem previdna, kaj delim z vami:). Glede duševnega stanja mi pa lahko sam napišeš, da ne bom sfalila:).

Ma kakšne vrednote, lepo te prosim! Družinske? Od vseh žensk tukaj ima ENA partnerja in to nisi ti, ampak Margot. Če vam je družina vrednota, če je to edino normalno, zakaj jih nimate? Se to kdaj vprašate?

Kje so vaše dobre veze s kvalitetnimi partnerji, vaša sreča? Če bi to živeli, vas moje pisarije ne bi zbodle..

Ko boste res živeli, kar propagirate, ne boste čutili več potrebe mene prepričevati, kako zelo se motim.

Pa pa, grem na morje jutri, ne bom vas pogrešal

Ma kakšne vrednote, lepo te prosim! Družinske? Od vseh žensk tukaj ima ENA partnerja in to nisi ti, ampak Margot. Če vam je družina vrednota, če je to edino normalno, zakaj jih nimate? Se to kdaj vprašate?

Kje so vaše dobre veze s kvalitetnimi partnerji, vaša sreča? Če bi to živeli, vas moje pisarije ne bi zbodle..

Ko boste res živeli, kar propagirate, ne boste čutili več potrebe mene prepričevati, kako zelo se motim.

Pa pa, grem na morje jutri, ne bom vas pogrešal[/quote]

Pozabljaš, da ni treba vsem govoriti o svoji sreči. Saj veš, če preveč govoriš, lahko spuhti:). Potem zagovarjaš, da se mora človek pohvaliti in izključno pisati o sebi, svojem privat lajfu, da je verodostojen?:) Veš kaj opažam pri drugih…bolj samoiniciativno govorijo o tem, kako jim je oh in sploh, manjša je verjetnost, da je temu res tako. Izvzete so osebe, ki so povprašane o tem in potem povedo. Poznam primere ljudi, iz katerih kar bruhajo same osladnosti. Ampak ravno pri njih škriplje na veliko. Zato ne pričakuj, da bomo padli na kolena in ti vse poročali, da boš lahko tudi ti srečen, ko boš spoznal našo resnično srečo (s fotkami vred) haha.

Tvoje pisanje je drugačno, zato ti marsikdo vrne žogico in sledi lepo podajanje:). Saj to ti paše, ne vem zakaj se zdaj repenčih.

Skrajni čas, da greš tudi ti na oddih. Odpočij si od žensk, zadržuj se veliko v moški družbi, spij kakšno pivce al pa dva…in ja, pogrešal nas boš do onemoglosti, ker rabiš dozo adrenalina vsak dan:)).

Spider in Goldfish, vidva bi bila odličen par. Če bi se srečala, bi se zaljubila na prvi pogled. :)))

…in z marihuanco, frutolinotom, matjazkom, entipom…a se to kdaj konča?:))) S kolkimi moškimi me boste še spečali? Kr neki…

Antilopa, daj nam povej, kaj o svoji sreči, da boš lahko No. 2:))).

…in z marihuanco, frutolinotom, matjazkom, entipom…a se to kdaj konča?:))) S kolkimi moškimi me boste še spečali? Kr neki…

Antilopa, daj nam povej, kaj o svoji sreči, da boš lahko No. 2:))).[/quote]

No.2, ne razumem?

Antilopa, daj nam povej, kaj o svoji sreči, da boš lahko No. 2:))).[/quote]

No.2, ne razumem?[/quote]

Preberi Spiderja, kdo je No.1:). Vidim, da slabo slediš:)).

Antilopa, spomnila si me na dogajanje v OŠ. Ko smo se punce hihitale v kotu, ko je katera zbrala pogum in ogovorila fanta:). Ti se ravno tako hihitaš, ko drugi normalno govorimo v relaciji m-ž:).

Raje ti meni razloži zakaj bi redni študent moral bit že redno zaposlen in ali si morda že kdaj slišala za študentsko delo ? A moram ure gor prilepit na forum, da ti dokažem, da nisem samo nek zabušant ? Haha.

Na ostalo se mi pa sploh ne da odgovarjat, ker je čist preveč retardirano lol

EB, dokaž. Samo to šteje:)). Frka je, ker lahko dokažeš le eno stvar v množici smiselnih stavkov:)).

Goldfish, a je Matjažko na bolniški, al kako? hehe

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mislim, to je pravcata komedija že. 35 letna ženska se gre primerjat z mano. Mene zanima samo mlado meso. Mi je prav malo mar kolikokrat ti zaviješ v knjižnico, kaj si po izobrazbi, koliko zaslužiš na mesec in tako naprej, to so tvoji kriteriji pri iskanju idealnega moškega, “moškega z vsebino” (lol), katerega še vse do danes nisi uspela spoznat. Če pa si ga, te je pa skoraj zagotovo dal na čevelj. Možate ženske, z big time attitudom, ki se bahate kako samostojne in zrele ste, nas prav nič ne privlačite. Pravite, da se vas bojimo, ker vam nismo konkurenčni, medtem, ko je resnica nekoliko drugačna – sploh se nam ne da ukvarjat z vami. Zato pa tudi ste vse (še vedno) samske. Moških z vsebino imaš še pa še, verjamem, da ne hodijo na Mon, no zunaj jih je pa kar nekaj. Ampak glej, več kot očitno tudi njim ni do tega, da bi zapravljali čas z vami. Zanimivo a ne 🙂

Večerja:). Zakaj?

A je to slučajno letelo name?:)) Ker si totalno kiksnil, že pri starosti:). O meni si misli kar hočeš, to sem že stokrat ponovila. Ni ga junaka, da bi me toliko “sprovociral”, da bi govorila o svojem lajfu. Tebi je to nuja, samoočiščevalna terapija:).

Ne obremenjuj se. Ženske našega tipa vas v reali sploh ne opazimo.

Tudi sam nisem nikoli napisal koliko sem star, da sem brez dela, da živim pri mamici in ostale bedarije, ki si jih naštela zgoraj. V bistvu, od vseh moških uporabnikov, sem ravno jaz še najmanj povedal o sebi.

Ribica, a so tebi danes vodo menjali? Kar frčiš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Itak, da nas ne, če ste pa skos doma lol

Ne, polna luna je svetila name:). A je kaj narobe?:)) Samo ne mi reči, da sem drugačna:).

Zakaj pa se potem izživljaš nad vsemi ženskami, ki so starejše od 35 let? Pa saj nas ne moti, da iščeš mlado meso. Ne bomo v depro zaradi tega padale. Ti samo navali. Imaš naš “blagoslov”. :))

Lahko bi šla gledat v zgodovino, pa se mi res ne da. Meni je vseeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close