Hipotetični primer (dobra vila)
Ne, ni moje poslanstvo reševanje žensk pred nasilnimi copatarji.[/quote]
Po tvoje je vsak zakon beden ali pa ima vsaj vse opcije, da slej kot prej postane tak. Skratka nemogoče razmere. Ker si sam popoln, bi lahko našel poslanstvo v tem. A kaj, ko se pojavi nek drug problem, a ne:). Ti nisi kos ženskam, ne takšnim ne drugačnim. Ranjene srnice ali močne ženske so tvoja največja grožnja.
Nekompatibilni so samski. Fritzl je dolga leta veljal za dobrega družinskega moža.[/quote]
Izkazalo se je, da ni ravno kompatibilen a ne. Je pač poskusil.
Nekompatibilni so samski. Fritzl je dolga leta veljal za dobrega družinskega moža.[/quote]
Izkazalo se je, da ni ravno kompatibilen a ne. Je pač poskusil.[/quote]
Pri čemer je imela močno vlogo njegova mama, ki jo je kar naprej skrbelo, kdaj si bo katero našel oziroma njegova nesposobnost ločevanja lastnih želja in želja staršev.
Ma mala, ti farbaš samo sebe s pisanjem o nekem srečnem družinskem življenju in o nekih kvalitetnih tipih okoli tebe. V bistvu te pa vedno znova potegne v dekadentni svet marihuance, Sadnega in mene…[/quote]
Imam široko srce in posojam ramo za jokanje vam, ki iščete svoj kompas:). Verjamem v dobro, ne iščem apriori le slabe stvari.
Tako je, skrajni primer tipa, ki živi po merilih drugih in se po lastnih željah nikoli ne sprašuje. Dokler se mu nekega dne ne utrga.[/quote]
Razen, če je imel željo zadovoljiti svojo mamo. 🙂
ravno iz razlogov, ki jih ti zgoraj navajaš, pogodba poteče, zveza se prekine, eden spakira in gre nobenega tekanja po sodiščih…..[/quote]
Mislim, da tak zakon (predpis) ne bi šel skozi…Manjka romantika. Koliko denarja gre za organizacijo poroke, poročno potovanje….cel kup podjetnikov je vezanih na ta “veseli” dogodek. Če bi imel zakonsko zvezo z omejenim trajanjem, verjetno žurke ne bi bilo, ne bi bilo poročnih oblek, cvetja in naivnega pričakovanja, da bo vse kot v pravljici. :))) Katera ženska bi še sploh ulovila moškega na nosečnost, če bi vedela, da jo bo po petih letih pustil? :)) Takih primerov namreč ni malo.[/quote]
no, v slo so so šel skozi dosti večje neumnosti kot ta , ki jo predlagam jaz…vse to (romatika kot jo ti imenuješ) seveda ostane, zdaj poglej z drugega zornega kota, se mar zakonci ne bi dosti bolj trudili za uspešen zakon če bi vedeli da ima omejen rok trajanja?
to, da ženske (nekatere) lovije moške z zanostivijo mi je pa vedno bil misterij, …če ne želi biti z njo zaradi nje same, mu lahko rodi 10 otrok pa ji bo prej ali slej zbezljal…
Jaz poznam enega, ki je bil na konju, pa ga je konj dol vrgel. Ali je bila kobila, ne spomnim se več. :))
Pa pejmo lepo po vrsti:
– ni ravno tako da iz stoevrskih bankovcev izdelujeva barčice in jih iz čiste satisfakcije spuščava po reki, sva pa oba solidno situirana, vsak od naju ima svoj biznis in bi z nekaj enostavnimi rošadami premoženja lahko uredila, da bi oba živela finančno udobno življenje še naprej.
– nisva poročena ali kako drugače “zavezana” tako da bi lahko to storila že danes po kosilu, če bi se nama zazdelo
– sem že napisala, da si povsem z lahkoto predstavljam partnerja z mlajšo/boljšo/lepšo/vitkejšo/… nikdar nisem podvomila v to, da si ne bi bil sposoben najti boljše od mene. Ampak tudi jaz nisem še za v staro šaro :))
Torej zelo elegantno in neboleče bi se lahko rešila drug drugega, pa sva kljub temu še skupaj.
Forum je zaprt za komentiranje.