Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hipotetični primer (dobra vila)

Hipotetični primer (dobra vila)

To tvoji logiki morata oba partnerja biti non-stop skupaj, tudi ko sta v službi in bognedaj, da kateri piše po internetu ? :)[/quote]

Tega bi bilo mene strah v vezi….da ne morem imeti hobija – odpiranja tem na MON-u. :)) Kaj pa mi bo moški, ki želi, da sem vsako sekundo z njim….naj gre malo po svoje. Saj nisva siamska dvojčka.

Jst je sploh ne želim imet. Na začetku je zanimivo, tista prva dva meseca. Potem, ko se že navadita na drug drugega, pa to že ni več to. Začneta se obnašat, kot neka stara zakonca. Problem pri prilagajanju je, da večkrat pride do nesporazumov, še posebej, če sta oba bolj eksplozivnega/močnega karakterja. Meni pa se ne da prepirat, to je izguba časa. Resne zveze so za Markota, Robije in ostale dolgočasneže, ki ne vedo kako bi si drugače lahko zapolnili urnik.

Resna zveza je za resne, sicer se ne bi tako imenovala. Poleg tega pa še za zrele osebke, ki vedo kaj hočejo.

hipotetično se MON_ovke na ŽMČ mečejo po tleh, ker se z nikomer ne morejo flodrat

aja .. to ni niti hipotetično – je res

Pa ti komu od njih verjameš, da je v vezi? So to veze preko skypa? Jaz mislim, da imajo oni mogoče kakšna sostanovalstva, veze kot si jo jaz predstavljam sigurno ne.

Ni stvar v tem, da piše, ampak kaj piše. Jaz v srečne zveze ljudi, ki čutijo mesijansko poslanstvo spreminjanja “neprilagojenih in samskih”, ne verjamem.[/quote]

Ignoriraj jih ali pa zabij nazaj. Eno dobro uro nazaj je ena napisala, da so samske ženske nesrečne, osamljene, prazne ipd. in da je bolje imeti povprečnega moža. Vsak pri zdravi pameti bi se vprašal, zakaj jo motijo te nesrečne, osamljene in prazne samske ženske, če je ona tako srečna. Če sem jaz srečna, okolice sploh ne opazim…ker uživam v lastni sreči. :))

Ti že nisi taka. Zrele ženske se ne bi tukaj družile z Fotrovim sinetom, Sadnim, matjažkom, mano.

Pa ti komu od njih verjameš, da je v vezi? So to veze preko skypa? Jaz mislim, da imajo oni mogoče kakšna sostanovalstva, veze kot si jo jaz predstavljam sigurno ne.[/quote]

Jaz verjamem, da so našteti trije v vezi.

Tej sposobnosti se reče zaljubljenost Robi. :)[/quote]
Ne vem. Zame sta to dva različna pojma.
Zaljubljenost ni pod našim zavestnim nadzorom, da bi se lahko odločali kdaj bomo zaljubljeni in v koga.
Tako, kot to velja za igranje določene vloge in obnašanja, ki ga prilagodimo določeni osebi, da ji ugajamo in s tem dosežemo svoj cilj.[/quote]
To dvoje se res razlikuje. Ampak, če je človek pijanec, ne bo mogel za eno leto nehati piti, samo zato, da bo neko žensko prepričal, da je trezen. Tega pač ne verjamem. Poznaš tak primer?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem na ta forum prišla čisto slučajno (to nekatere zanima, zakaj sem tu gor). Iskala sem informacijo o določeni zadevi, pa me je najprej vrglo na Starševski čvek. Po nekaj prebranih postih, je forum tudi mene “posrkal” vase, ker sem čutila potrebo nekaj komentirati. :)) Ženska pač, ne morem biti tiho.

Se pa strinjam, da smo si v marsičem podobni. Težko pa ti pritrdim, da nihče od nas ni sposoben resne zveze. Mogoče je komu lažje komentirati nekaj, kar je napisal neznanec, kot se na kavi prepirat s prijateljem, če se z njim ne strinja.[/quote]
Daj bodi prijazna punca še naprej in mu ne ruši fantazij. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa ti komu od njih verjameš, da je v vezi? So to veze preko skypa? Jaz mislim, da imajo oni mogoče kakšna sostanovalstva, veze kot si jo jaz predstavljam sigurno ne.[/quote]
ti so v brez-vezah ☺

In od kje tebi te tvoje predstave? Po lastni izkušnji gotovo ne. Ker, če bi bila ta tvoja predstava uresničljiva, bi jo živel. Filmi, risanke, pravljice?

jaz sem na forumih že 15+ let
začelo se je pa, ko sem tolkel šihte 24/7

In ja, bolj kot si ubogljiv cucek in to ne samo do žensk, lažje boš fural te dolgoletne resne zveze. I guess je to res. Ampak ok, naj se imajo ti ljudje za zrele, če jim tako paše. Ne razumem kaj ima zrelost opraviti s tem, da se ne želiš preizkusiti še v čem drugem ? Največji revčki so ravno tisti, ki se še vedno obnašajo isto, kot so se pred 10imi leti. S to resno zvezo najedajo cel čas, kot da je to nek višji visokošolski program, kot da bom ne vem kaj odnesel iz tega. V resnici pa samo prenašam eno in isto žensko in se mi še sanja ne, kako bi bilo, če bi se sprobal še s kakšno drugo…

Kako sploh lahko trdiš, da se spoznaš na ženske, če pa si 20 let bulil v eno in isto ? To meni ni jasno…lol

Jaz sem na ta forum prišla čisto slučajno (to nekatere zanima, zakaj sem tu gor). Iskala sem informacijo o določeni zadevi, pa me je najprej vrglo na Starševski čvek. Po nekaj prebranih postih, je forum tudi mene “posrkal” vase, ker sem čutila potrebo nekaj komentirati. :)) Ženska pač, ne morem biti tiho.

Se pa strinjam, da smo si v marsičem podobni. Težko pa ti pritrdim, da nihče od nas ni sposoben resne zveze. Mogoče je komu lažje komentirati nekaj, kar je napisal neznanec, kot se na kavi prepirat s prijateljem, če se z njim ne strinja.[/quote]
Daj bodi prijazna punca še naprej in mu ne ruši fantazij. ;)[/quote]

Saj ti naši fantje sploh niso slabi. So veliko boljši od marsikoga iz reale. Le naučiti se morajo, da vse resne veze niso enake. V nekaterih sta partnerja non-stop skupaj (tega jaz ne bi prenesla), v drugih vezah pa imata precej svobode, kar pa ne pomeni, da se varata. Jaz bi težko vztrajala v vezi, v kateri bi zaradi prilagajanja izgubila samo sebe. Tudi sicer ne maram, da mi nekdo vsiljuje svoj način razmišljanja, vedenja ipd.

Ja kdaj si pa ti nazadnje bila v zvezi ? Ko je še Tito bil živ ?

Razlagaš nam, kot da si dala skozi že najmanj 10 resnih zvez. V resnici si pa na istem kot mi.

Nihče ni imel 10 resnih zvez. Če je imel toliko zvez, kaj prida resne že niso bile. Vsaki površni 2-letni romanci pa tudi ne gre lepiti nalepke resna zveza.

Daj bodi prijazna punca še naprej in mu ne ruši fantazij. ;)[/quote]

Saj ti naši fantje sploh niso slabi. So veliko boljši od marsikoga iz reale. Le naučiti se morajo, da vse resne veze niso enake. V nekaterih sta partnerja non-stop skupaj (tega jaz ne bi prenesla), v drugih vezah pa imata precej svobode, kar pa ne pomeni, da se varata. Jaz bi težko vztrajala v vezi, v kateri bi zaradi prilagajanja izgubila samo sebe. Tudi sicer ne maram, da mi nekdo vsiljuje svoj način razmišljanja, vedenja ipd.[/quote]

Težava pri “naših fantih” je ta, da razen Markota, Robita in On_, človek nikoli ni čist prepričan,
koliko jih je. Meni so približno vsi glih (že dolgo sem nehala slediti katere različne nicke uporabljajo
eni in isti)….pišejo isto, mislijo isto, zapisi so enaki na pogled, celo iste fraze uporabljajo, jaz priznam,
da jih ne ločim več…

Ja kdaj si pa ti nazadnje bila v zvezi ? Ko je še Tito bil živ ?

Razlagaš nam, kot da si dala skozi že najmanj 10 resnih zvez. V resnici si pa na istem kot mi.[/quote]

Ko je bil Tito še živ, sem bila jaz otrok. Moja edina veza takrat in to resna je bila s Čokolinom. :))) Sem in tja tudi Čokolešnik. 🙂

Sej nas ni treba. Tudi jaz težko ločim tebe in Calypso, pa sta obe registrirani.

Preveč se obešate na virtualno identiteto ljudi, ki jih nikoli ne boste srečali.

Saj ti naši fantje sploh niso slabi. So veliko boljši od marsikoga iz reale. Le naučiti se morajo, da vse resne veze niso enake. V nekaterih sta partnerja non-stop skupaj (tega jaz ne bi prenesla), v drugih vezah pa imata precej svobode, kar pa ne pomeni, da se varata. Jaz bi težko vztrajala v vezi, v kateri bi zaradi prilagajanja izgubila samo sebe. Tudi sicer ne maram, da mi nekdo vsiljuje svoj način razmišljanja, vedenja ipd.[/quote]

Težava pri “naših fantih” je ta, da razen Markota, Robita in On_, človek nikoli ni čist prepričan,
koliko jih je. Meni so približno vsi glih (že dolgo sem nehala slediti katere različne nicke uporabljajo
eni in isti)….pišejo isto, mislijo isto, zapisi so enaki na pogled, celo iste fraze uporabljajo, jaz priznam,
da jih ne ločim več…[/quote]

Resnicoljub je verjetno nekdanji Spider oziroma Special Edition. 🙂 To sklepam po tem, da zna napisati slovnično pravilne stavke. 🙂

34 let + cca 5 – 7 let — o bog, a tako stara babnica se ven meče po ŽMČ ☺☺☺

Sej nas ni treba. Tudi jaz težko ločim tebe in Calypso, pa sta obe registrirani.

Preveč se obešate na virtualno identiteto ljudi, ki jih nikoli ne boste srečali.[/quote]

Pa sej to ti pravim — da mi dol visi….temu jaz ne bi rekla “obešanje na virtualno identiteto”….to si
me zamenjal s kom….

34 let + cca 5 – 7 let — o bog, a tako stara babnica se ven meče po ŽMČ ☺☺☺[/quote]

O Titu imam slabo mnenje. Ti je to všeč? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close