Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HIPNOZA

HIPNOZA

Lep pozdravcek , zaradi nizke samozavesti , težkih življenskih situacij ki jih podzavestno se nisem predelala imam se danes probleme v doseganju svojih ciljev , oz za normalno zivljenje mi je to velika ovira. Sej se za nic ne pocutim dovolj dobra in uspesna .

Brala sem da bi bile situacije rešljive z hipnozo ?

Ima kdo izkušnje ?

Priporocilo katerega izmed hipnoterapevtov ?

Hvala iz vsega srca ❤

Poznana je tudi avtohipnoza, oz. samohipnoza  kjer ne potrebujemo hipnoterapevta. Večinoma poznamo klasično obliko hipnoze. Obstaja pa tudi takoimenovana tekst hipnoza.

Sve je to šejtanluk. Stari vi ste tudi… Tam verjamete nekim magom, zdravilcem, travarjem pa komu se vse… Ne verjamete pa temu kar je prislo od….. Šefa, ne.

V vsaki ženski je princesa skrita. Princesa je lahko tudi princesa ognjevita.

Odgovor na objavo uporabnika
Andreja458, 24.09.2021 ob 14:22

Lep pozdravcek , zaradi nizke samozavesti , težkih življenskih situacij ki jih podzavestno se nisem predelala imam se danes probleme v doseganju svojih ciljev , oz za normalno zivljenje mi je to velika ovira. Sej se za nic ne pocutim dovolj dobra in uspesna .

Brala sem da bi bile situacije rešljive z hipnozo ?

Ima kdo izkušnje ?

Priporocilo katerega izmed hipnoterapevtov ?

Hvala iz vsega srca ❤

Ne da se življenja ogoljufat. Najbolje se je z zadevami tako soočiti, da se “primeš v roke”.

Hipnotiziranje je povsod okoli nas , zato pa tudi imate nizko samozavest itd.

Kako pogosto si ženske zaželijo posteljnih užitkov?

Odgovor na objavo uporabnika
, 24.09.2021 ob 22:45

Kako pogosto si ženske zaželijo posteljnih užitkov?

Tolikokrat kolikokrat jim to zapaše

Vse okrog vas je animacija, ste v centru animacije kot animator. Center animacije je znotraj vas samih. Tudi tekst, ki ga vidite je animacija.

En problem je. Ženska je bolj nežna kot moški. Kaj bi bilo, če bi bilo obratno?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close