Hinavščina VOLJATELA
Rad bi seznanil uporabnike dostopa do internetne povezave T2, ki do te storitve dostopajo preko telefonije sklenjene s podjetjem VOLJATEL sledeče:
1. Telefonske številke podjetja T2 059000000 se preko telefonije Voljatel ne da poklicati, ker nimajo sklenjene pogode.
2. Povezava T2, ki mi je delovala odlično, mi je pred 16 dnevi prenehala delovati. Ko sem ves svoj bes izlil na predstavnike podjetja T2, sem danes, po 16 dnevih ugotovil, da je v bistvu kriv ponudnik telefonije Voljatel, saj se v mojem primeru preko njih ne da dostopat do interneta T2.
Prijetno srfanje.
Z Voljo sem sklenil samo povezavo za klice preko njihovega IP omrežja, tako da imam naročnino Telekom, telefonske pogovore preko Voljatela, internet preko T2.
Pokliči na Voljatel, saj ti sami povedo, da se ne da poklicati T2 telefonske številke preko njihove telefonije. Ko sem povedal, da mi je istočasno (ko nisem mogel iz stacionarnega telefona več poklicati tel. št. T2), prenehal delovat tudi dostop do inteneta (sočasnost je dober znak, da sta dogodka povezana), mi je operater rekel, da ne bi smelo biti težav. Jaz pa iz prve roke lahko povem, da so težave, ker ti blokirajo tudi možnost dostopa do T2 interneta (možno da po pomoti, vendar dejstva so taka).
Lep pozdrav,
Forum je zaprt za komentiranje.