Hinavci kvazi kolegi, za hrbtom pa opravljajo
Lani smo na morju kupili z družino hišo, kjer veliko časa preživim, saj kar delam od doma ( sem samozaposlena) . Zadnjič me kliče kolegica vsa sladka, potem pa misli da odloži telefon ampak ni. In začne opravljati, jaz pa vse slišim. Kaj je važna, glavno da je ona na morju, itak je vse podedovala, baba lena, glavno da je bogatega dobila.
Ji pošljem SMS, da sem slišala in ni nič odgovorila. Najbolj grozno je to da je pri nas lani letovala zastonj, ker je jamrala da nima nič denarja, pa sem ji rekla da lahko pride k nam, ko nas ne bo. Da ne govorim, ni niti počistila, niti vprašala, če je kaj dolžna za stroške. In če kdo bogate lovi , jih ona. Jaz sem vedno imela več denarja kot moj mož. Srce boli , da so ljudje taki.
Ja, ko imajo korist, se ti prilepijo.
Jaz ima tako izkušnjo, da so me kolegi kar naprej prosili za razne usluge. Ok, narediš, kar lahko. Ko sem jaz pristala na dnu, ni šans, da bi kdo vsaj vprašal kako mi je ali pa vsaj zaželel vse dobro. Potem pa so ugotovili, da sem se preselila v nek turistični kraj, potem bi pa na obisk prišli. Zastonjkati. AMpak ne bo šlo.
Moje mnenje, 25.02.2022 ob 14:12
Obe sta po moje na prenizki ravni zavedanja. Ona, ker ti je fovš, namesto, da bi kaj naredila zase. Ti pa, ki si ji dala možnost letovanja pri tebi in tako pokazala svojo nadvlado.
Tale odgovor mi sicer ni jasen, če nekomu daš stanovanje na razpolago, ker ima stisko, je to nadvlada?
Drugače pa avtorica, jaz imam apartmajsko hišo na morju, res je koliko pijavk se pojavi, ki bi izven sezonsko ceno v najvišji sezoni, ali pa kar da bi k tebi prišli, saj kaj pa je, imaš kakšno ležišče, bomo že. Od takih samo stran. Ne delam uslug, če kdo od znancev pride v apartma ki ga oddajamo, oddam apartma po 10%popustu, to je to.
Forum je zaprt za komentiranje.