Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Himalajska kristalna sol

Himalajska kristalna sol

Živjo!

Zanima me, če kej poznate to sol, jo uporabljate? Zakaj? Kej pomaga?

Moja izkušnja – raztopina pomaga pri mozoljih. Uporabljam jo namesto tonika, mozolji so izginili, novi ne nastajajo – oziroma tu in tam kakšen.

Naslednja stvar: desna dlan mi zateka že kakšni dve leti, in niti ne vejo kaj je… vtesnjen živec – enkrat je, drugič ni… potem nabiranje tekočine v dlani. Kar je vse skupaj precej boleče in me ovira pri čisto vsakdanjih opravilih. Pa sem si dve noči zaporedoma dala obkladek okoli zapestja in dlani…. in poglej poglej…. roka skorajda kot nova 🙂 Ultrazvok danes ni pokazal nobene tekočine. Najbrž bi se mi težave v celoti popravile, če bi si obkladke dajala redno, tako pa si jih le tu in tam.

Če se mi kje pojavi kakšen izpuščaj… raztopino na vato, namažem.. in to je to, izpuščaj se posuši 🙂

Toliko o zunanji uporabi…. za notranjo se morm pa še prisilit… ni ne vem kako okusna zadevca, ampak baje da priporočljiva – tudi za uporabo v kuhinji namesto navadne soli.

Pa lep dan!

Barbara

in kje se dobi ta sol?

Je več prodajnih mest, s precej različnimi cenami. Ne vem zdej, a so vse enako kvalitetne in res himalajske. Moja je od Tare – 6.000 za kg, v zeliščni lekarni je dala kolegica za 900g 2.500 – kakšni so pri njej rezultati ne vem, je nisem videla že lep čas, potem v Celju v centru Interspar (stojnica) prodajajo 900g za 4.500. Tak da je zdej res vprašanje kako in kaj. Aja, in ta 1 kg soli imaš za ful dolg časa…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close