higienski vložki
pozdravljeni,
stara sem 14 let in sem dobila prvo menstruacijo pred enim mesecom, takrat sem uporabljala vložke always , imela sem ZELO močno menstruacijo oz. menarho, kaj bo vedno tako močna? kaj mi bolj priporočate uporabljati vložke ali tampone? so always vreu? mislim da niso tak sintetični?
hvala,
pa še nekaj kak si lajšate krče pa slabost?
dej malo gor preberi, kere vložke priporočajo,
meni odgovarjajo ti ta naravni od Tosame, ker imajo bombaž pa ni noter plastične folije ampak je taka iz koruznega škroba, da koža diha
samo so pa kar malo dražji in pa res niso zelo vpojni
kako močne bojo menstruacije boš pa itak po moje še vidla, ker zdej to še ni redno pa to
pa tampone loh probaš, samo če si še nedolžna, poskusi najprej z unimi čist mini, da te ne bo bolelo
samo so pa ti spet manj vpojni pa ne pozabit menjat jih pravočasno, na ene dve uri, pa ne pozabt vrvice vn potegnt, da ti tampon not ne ostane!!!
za krče in slabost pa kak lekadol, nalgesin, sam je pomembno, da ga vzameš TAKOJ, k začutš prve znake oz. bolečine, ker kasneje, k se razboli, je že prepozno!!!
Pozdravljeni!
Stara sem 14 let in pred nekaj dnevi sem dobila menstruacijo. Sedaj me pa zanima kako sploh uporabljati higienske vložke oz. kako jih namestiti, da ti ne ‘štrlijo’ čez spodnje hlačke. Osebno uporabljam vložke Always in vsi se mi zdijo v dolžino nekako veliki tako, da jih komaj spravim na spodnje perilo. Vprašala pa bi Vas še to: kako se med menstruacijo tuširati, ker imam nenehno občutek, da mi bo kri ‘pricurjala’ iz nožnice, saj takrat ko sem na stranišču in opravljam malo potrebo, nenehno teče ven. Ali je dovolj, da se tuširam le zvečer pred spanjem, kot sem to počela ponavadi?
Hvala Vam za Vaše odgovore in Vam želim lep večer še naprej! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.