Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style higienski vložki

higienski vložki

Zanima me katere uporabljate?

Dalj časa jih mi zdaj ni bilo treba uporabljat pa nisem s ponudbo na tekočem.

Hvala za odgovore

Meni je bistveno, da imajo mehko zgornjo podlago in ne plastike.

Tudi meni. Ponavadi kupim Mulerjeve.

Nobenih, ker sovražim občutek, da mi nekaj curi…

Uporabljam tampone, drugi in tretji dan, ko je M malo močnejša, pa še kak tanek ščitnik perila, običajno kar DM…
Tampone redo menjam, velikost pa prilagajam moči menstruacije.

Lady anion

Nobenih, ker imam Lunetko 🙂
Za vsak slučaj pa imam en paket Natracare doma.

Uporabljam Senta. Včasih tudi Hoferjeve. Oboji so mi všeč, ker so mehki in malo debelejši. Imam namreč močne menstruacije.

https://www.facebook.com/actio.si

Vedno always. In sicer tiste srednje za drugi dan, ko imam dejansko krvavitev, ostale dni pa tiste alldays.

Tosama ima en nov program vložkov Natura. Sem sprobala, pa so ok, kupila pa v DM.

Jaz tud always.
Sem ene dvakrat probala Tosamine – takoj par dni srbenja tam spodaj.
Hoferjevi so mi pa kot iz papirja, nič prijetno mehki in tudi ne tako vpojni kot always.

Tosama, tiste iz 100% bombaža, s krilci.

Always so mi čista plastika, koža sploh ne diha, kri se razkraja in “kuha”…bljak

Carefree – brez krilc, se mi zdijo od vseh še najmanj plastični.

Jaz imam najraje Always in to s krilci, roza barve veš to je zelo pomembno!

Jaz pa ne prebesem Always. Tako plastični, tudi mehki niso in sploh ne dihajo.

https://www.facebook.com/actio.si

pozdravljeni,
stara sem 14 let in sem dobila prvo menstruacijo pred enim mesecom, takrat sem uporabljala vložke always , imela sem ZELO močno menstruacijo oz. menarho, kaj bo vedno tako močna? kaj mi bolj priporočate uporabljati vložke ali tampone? so always vreu? mislim da niso tak sintetični?
hvala,
pa še nekaj kak si lajšate krče pa slabost?

dej malo gor preberi, kere vložke priporočajo,

meni odgovarjajo ti ta naravni od Tosame, ker imajo bombaž pa ni noter plastične folije ampak je taka iz koruznega škroba, da koža diha

samo so pa kar malo dražji in pa res niso zelo vpojni

kako močne bojo menstruacije boš pa itak po moje še vidla, ker zdej to še ni redno pa to

pa tampone loh probaš, samo če si še nedolžna, poskusi najprej z unimi čist mini, da te ne bo bolelo
samo so pa ti spet manj vpojni pa ne pozabit menjat jih pravočasno, na ene dve uri, pa ne pozabt vrvice vn potegnt, da ti tampon not ne ostane!!!

za krče in slabost pa kak lekadol, nalgesin, sam je pomembno, da ga vzameš TAKOJ, k začutš prve znake oz. bolečine, ker kasneje, k se razboli, je že prepozno!!!

Pozdravljeni!

Stara sem 14 let in pred nekaj dnevi sem dobila menstruacijo. Sedaj me pa zanima kako sploh uporabljati higienske vložke oz. kako jih namestiti, da ti ne ‘štrlijo’ čez spodnje hlačke. Osebno uporabljam vložke Always in vsi se mi zdijo v dolžino nekako veliki tako, da jih komaj spravim na spodnje perilo. Vprašala pa bi Vas še to: kako se med menstruacijo tuširati, ker imam nenehno občutek, da mi bo kri ‘pricurjala’ iz nožnice, saj takrat ko sem na stranišču in opravljam malo potrebo, nenehno teče ven. Ali je dovolj, da se tuširam le zvečer pred spanjem, kot sem to počela ponavadi?

Hvala Vam za Vaše odgovore in Vam želim lep večer še naprej! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close