Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Higiena ženske p****

Higiena ženske p****

Tory ali je mogoce tukaj prepovedano za moske.Aviv tebi pa moram povedat da mi niti noge ne smrdijo kaj sele kaj druga hehehehe

Oh Tory, rad bi, ta bi me ta tvoj vonj mucke omamil….

citat:”…Tory ves oprosti ampak jaz nisem nikogar zalil temvec sem napisal svoje mnenje ki se opira na 48 let izkusenj z zenskami.Moram pa ti povedat da se zelo motis in da je pri tebi ravno obratno.Ti imas tisto vsebino ki bi jo morala imeti v riti v glavi.”

Nekaj mi ni jasno, kako si lahko MOŠKI, ki ima 48 let izkušenj z ženskami (se pravi, če bi začel že pri 12 letih – je star 60 let) – take izjave?!
Dej ne bluzi no!!!!

mogoće se pa pod k…24.. nickom oglaša sama njegova svitlost, dr.ohinsploh Rugelj ?!?

Ideje so mi namreč nekam znane…..

Zjutraj tus,cez dan po potrebi, zvecer pa tudi tus. Ob umivanju spolovila pa intimno milo, saj se takrat tudi depiliram no pobrijem.Mila cist malo, ker če ga dam prevec je vnetje takoj tu.
Je pa dan ko se nic ne tusiram, umivam, ker ni casa, ni volje,je pac taka situacija in sm en dan “packa” in ko grem naslednji dan potem zjutraj pod tus, zavoham sebe in ne vem, to ne smrdi, ampak disi po meni,to rajca, ne odbija, vsaj mene in mojga tudi…

Kako da ne? Že prek interneta zaudarjaš, raje ne pomislim, kako grozen moraš smrdet v resnic :)))) bljakk

…ma t kurec24 je en mlečnozobi pubertetnik, ki še nobene muce ni nikdar povohal, pa se tukaj gor naslaja. Vsako tele ima svoje vesele :)))

Tudi,če bi noge smrdele to ni nič čudnega,saj rastejo iz riti.Nobenemu pa noge ne dišijo.Umivati jih je treba redno,pa je.

Tudi mene zanima zakaj tako smrdite da se morate po 5x na dan umivat? To mi ni normalno, al pa sem jaz naravni fenomen da ne smrdim???
Umivam se enkrat do dvakrat na dan z milom povsod.

na, vidiš Tory kaj si nardila s svojim vprašanjem?

kregajo se!

kregajo se kdo bolj smrdi, kdo bi koga…. otroci….

drugače pa na tvoje vprašanje; ahem, pa poslušaj: pa ni je bolj dišeče, kot pa naravno dišeče! treba jo je negovat, pa umivat, pa brit, pa urejat pa to.

sam mislim, da če ni kakšnih problemov, enkrat na dan – zvečer z žajfo, drugače pa po potrebi z vodo.

1x na dan milo za intimno nego

enkrat ali dvakrat na dan z intmnim milom, če sem doma, še kdaj hit pod bidejem umijem. da bi mi smrdela, pa nisem nikoli opazila, pa tud dnevni uložki mi ne smrdijo, pa če cel dan okrog lazim

č’bela napisal:

> …ma t kurec24 je en mlečnozobi pubertetnik, ki še nobene muce
> ni nikdar povohal, pa se tukaj gor naslaja. Vsako tele ima
> svoje vesele :)))

Cuj punca ali bos imela junca?

Saj mi je cisto odvec pisat na tako primitivno temo, a vendar. Ne povelicujem obrezanih od neobrezanih, meni osebno se obrezani bolj dopade – lastne izkusnje. Je pa iz higienskega vidika obrezan penis dosti bolj cist, pac se nikjer izlocki ne morejo nabirat, kjer bi lahko povzrocili vnetje in neprijeten vonj.
Po odgovoru oneta sodec, pa je to zares en zelen, mlecen mulc, ki ne premore osnovne olike. Ne vem, kje je zaostala njegova vzgoja. Dejstvo je, da pljuva cez zenske, a zenska ga je v bolecinah rodila, mu prala usrano, smrdljivo mlecno rit in ga hranila. Ter ga se podpira. Tudi meni kdo ali kaj ni vsec, to pa je tudi vse. Nic in nihce mi ne daje pravice, tudi tebi ne, da zalis ljudi. Pa zamisli se malo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close