Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hey dude namesto superg

Hey dude namesto superg

Zanima me glede Hey dude obutve. Za ženske. Naročila bi si klasične bele. Me pa skrbii,  kako to na ženski sploh izgleda. Lahki, mehki, vem, da so.

Nosila bi jih namesto modnih superg.

Pakako je s številkami? Nosim 39, včasih 38,5, celo kak model 38.

A lahko PROSIM nehaš reklamirati ta GRDA JAJCA od čevljev?  So grdi, ceneni in predragi.  Odjebi.

Odgovor na objavo uporabnika
Hey dude, 06.08.2025 ob 20:40

Zanima me glede Hey dude obutve. Za ženske. Naročila bi si klasične bele. Me pa skrbii,  kako to na ženski sploh izgleda. Lahki, mehki, vem, da so.

Nosila bi jih namesto modnih superg.

Pakako je s številkami? Nosim 39, včasih 38,5, celo kak model 38.

Jaz imam štev. 40 večino čevljev, redko 41. (Z leti se noga malo razvleče). Pa so mi bili hey dude 40 premajhni. Imam tudi levo malo večjo in tista mi je bila res mala. Sem poslala nazaj, novih pa še nisem naročala. Vetjetno ti bo 39 ok.

Ena459, 06.08.2025 ob 21:05

Jaz imam štev. 40 večino čevljev, redko 41. (Z leti se noga malo razvleče). Pa so mi bili hey dude 40 premajhni. Imam tudi levo malo večjo in tista mi je bila res mala. Sem poslala nazaj, novih pa še nisem naročala. Vetjetno ti bo 39 ok.

Hvala.

Superge so mi za vsakodnevno nošenje že malo dolgočasne.

Zato razmišljam o tej obutvi.

Hey dude, 06.08.2025 ob 21:25

Hvala.

Superge so mi za vsakodnevno nošenje že malo dolgočasne.

Zato razmišljam o tej obutvi.

So pa zeloooo mehke, sodelavka pravi, da so mogoče za vsak dan kar malo preveč. Jih kombinira s supergami.

Ena183, 06.08.2025 ob 21:54

So pa zeloooo mehke, sodelavka pravi, da so mogoče za vsak dan kar malo preveč. Jih kombinira s supergami.

Saj, ravno to.

Da niman za sproščeno samo superge.

Pa še po poškodbi kolena sem in bi bile verjetno ok.

Hey dude, 06.08.2025 ob 22:00

Saj, ravno to.

Da niman za sproščeno samo superge.

Pa še po poškodbi kolena sem in bi bile verjetno ok.

Ko sem jih obula, so res kot copati. Edino občutka, da ti nekaj drži nogo, pa ni. Pa pojdi jih kam probat, a jih nimajo v Massu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close