Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hero travel 2014 – resnično nizke cene ali nateg?

Hero travel 2014 – resnično nizke cene ali nateg?

Na Facebooku sem zasledil Hero travel 2014

Ali ima kdo mogoče že kakršnekoli izkušnje z njimi?
Ponujajo namreč od 20 do 50% popusta na potovanje ali letalske karte po vašem izboru.

Moti me, ker ta agencija ima spletno stran na čisto na eni X platformi, na kateri ni nobenih informacij iz kje so, kdo je lastnik, naslov.. nič.. nobene stvari. Obstaja pa tudi šele par mesecev.

Tkole pač razlaga, kako oni delujejo: link, link

Plačuje se pa z BITCOIN-i 🙂

Če kdorkoli karkoli ve glede te agencije, bi bil vsake informacije zelo vesel.

Hvala.

Lep pozdrav

Ne vem, tut jst jo malo guglam, nikjer nihce ne pise o izkusnjah.. men je sumljivo zaradi teh bitcoinov… :/ js bi vzela kako karto pri njej pa se nocm nasankat…

Ni nateg. Letos sem dvakrat preko nje kupila letalske karte. 4 clanska druzina smo med solskimi poscitnicami leteli iz Londona v Zagreb in nazaj za £300! 50% popust.
Kasneje sem pa preko nje vzela se povratne karte za v Las Vegas, res ful poceni!
Preden karkoli placas, ti poslje potrdilo o kartah in najprej vse precekiras na uradni strani letlskega prevoznika, sele potem placas. Je pa to placevanje z BitCoins res malo zoprno, ampak zal samo na ta nacin posljujeo. Tudi mene je prvic skrbelo in sem dokler nisem bila na avionu cakala da bo kdo rekel, da niso prave karte al pa da kej ni ok, ampak je blo vse ok. Pravkar sem jo prosila da pogleda ce lahko zbije ceno za naslednji dopust 🙂

Bluziš Mox-Mojca in to na veliko!

To kar pišeš, lahko napiše samo nekdo, ki želi zaslužiti na naivnosti drugih, ali pa nekdo, ki še ni potoval in nima pojma.

Praviš da ti, prede plačaš, pošlje potrdilo o kartah? Kakšno potrdilo pa ti lahko pošlje, preden plačaš? Ali misliš na rezervacijo na tvoje ali kaj drugega??
Naj ti povem, da če je rezervacija, je le to možno tudi odpovedati v določenem roku, denar pa pobrati, sploh če se plačuje na način, da ne veš komu plačuješ (nobene osebe, imena, firme) in nobenega TRR, le neizsledljiva koda za BTC.

Kot drugo, ko sediš na avionu te nima več kaj biti strah (razen straha pred letenjem) . Lahko bi pa te bilo takrat ko se prijaviš na okencu let.družbe s svojim os.dokumentom.

Ne verjemite takim zgodbam!

pravim vam, če ne probate, ne morte vedet…
jst sem že parkrat, mau je čudno, da poslujejo sam z bitcoini, pa se tud tega navadiš…
najlažje je pa širit negativo in strah…
torej postopek:
kontaktiraš, ti pošljejo ponudbo, potrdiš, dobiš booking kodo, plačaš z bitcoini, vse štima…
karte so rezervirane…
mojster letalskih kart “Toliko naivnih”, oglasi se pri meni, pa ti tolmačim vsako zadevo posebej, če ti ne gre v glavo na enkrat…

Nič ne bluzi, sam sem že dvakrat kupil karte preko njih in ni nobena napizdancija. Pač ja pošljejo ti kodo bookinga in potem lahko preveriš da so bile karte res rezervirane, ok res je da ti lahko odpovedo let, oziroma prekinejo rezervacijo ampak ko enkrat narediš check-in te ne rabi bit nič več strah. No sicer pa en nasvet vsem ki jim ne zaupate, ne iščite odgovorov in menj na teh forumih, kjer itak vsak po svoje piše in so vsi pametni glede vsega, pač greš na njihov fb ali na fb “letalske karte” tam so tudi teme o tem, pogledaš med tistimi ki so potrdili da ni nateg in ni vrag da ni nekoga vmes ki da poznaš ali vsaj posredno poznaš in vprašaš njega če je res ali ne, saj kolega pa te verjetno nebo napizdil ane 😀

tako da tisti ki boste imeli pogum kupit preko njih karte, verjemite da vam nebo žal, in prišparali boste lahko veliko 😀

Hvala vsem za vaše odgovore in mnenja.

Sedaj lahko tudi sam napišem nekaj, tako rekoč iz “druge roke” 🙂

Namreč – moj kolega se je opogumil in sta s punco rezervirala preko Hero Travel letalske vozovnice za Capo Verde (ki se nahajajo še malo nižje od Kanarskih otokov).
Žal pri njima ni šlo čisto brez problemov in komplikacij – let je bil namreč “overbooked”.
Vendar se te stvari lahko dogajajo – letalske družbe namreč delujejo tako, da vedno prodajao v povprečju za 2% več letalskih kart, kot je placa na avionu (to pa vam lahko povem iz prve roke, ker je kolega delal na poljskem v klicnem centru za pomoč strankam pri Easy Jet-u).

Kakor koli že – kolega zaradi overbookinga torej ni mogel pravočasno priti na želeno destinacijo, kjer si je preko Booking.com rezerviral hotel. Nekaj se je dogovarjal z booking.com kaj lahko naredi glede tega, vendar ker ni dal riziko odpovedi, mu denarja pač niso želeli vrniti. (BTW informacija za koga glede booking.com, če slučajno še kdo ni vedel – vsaj jaz nisem – imajo eno poslovalnico mislim da tudi na Nizozemskem s slovensko govorečimi osebami za pomoč uporabnikom. Kolega je poslal e-mail na booking.com kaj lahko naredijo glede hotela in so ga klicali na njegovo telefonsko št. ki jo pač imaš v svojem profilu na booking.com)
Kljub temu, da preko booking.com razumljivo niso mogli nič narediti, je še sam poslal e-mail direktno hotelu na Capo Verde in se zmenil, da so mu vrnili polovico nakazanega denarja (je pač napisal kakšna je bila situacija… da ni bila njegova krivda za overbooked let… da bi še vedno rad nekoč letoval na tem otoku, in da če bo se bo odločil za njihov hotel itd…. uglavnem – samo tih ne smeš bit in ne smeš odnehat 😉 )

OK – nazaj k letalskim kartam 🙂

Na Hero travel so zaradi overbookinga takoj stopili v akcijo. Non-stop so bili tudi na vezi s kolegom. Najprej so poiskušali dobiti naslednji možni let; ampak je žal taka destinacija, da ni ravno veliko letov na te otoke, zato je bil to velik problem. Ker jim ni uspelo najti ustrezen termin za naslednji let, so jima ponudili ZASTONJ karte za Kanarske otoke. Na Capo Verde bi morala leteti mislim da v četrtek; v nedeljo pa sta potem bila pač na Kanarskih.
Ni bilo ravno tisto, za kar sta se odločila; vendar sta pa dobila ZASTONJ karte za Kanarske… in sta nato plačala le še hotel na Kanarskih. (Če bi dala na Capo Verde še riziko odpovedi, bi praktično prišla zelo poceni skozi 🙂 )

Za zaključek:
lahko rečem, da Hero travel ni nateg.
Vendar pa po izkušnji mojega kolega – ko greš prvič preko njih – ni za ljudi s slabimi živci 🙂

Če bo imel še kdo kakšna vprašanja glede Hero Travel lahko pišete naprej pod to objavo in bom posredoval link temu kolegu, pa naj magari on odgovori na vaša vprašanja, če se mu bo dalo 🙂

LP
Jure

O Hero travel sicer nimam pojma, sem pa na booking.com naredila že precej rezervacij v zadnjih cca 10 letih in prvič slišim, da obstaja kako zavarovanje rizika odpovedi. Sem šla gledat na njihovo spletno stran, FAQ in pogoje poslovanja in o tem nikjer nič ne piše. Imaš različne možnosti spremembe/stornacije rezervacije oziroma različna pravila, to je pa tudi vse. Sama vedno rezerviram tam, kjer ni treba nič plačat vnaprej, stornacija je možna do enega dneva pred prihodom in če te ni (če se slučajno kaj zalomi), zaračunajo eno nočitev. Nič več.

Drugače če kdo karto išče, zelo priporočam tudi: POCENI LETALSKE KARTE[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close