Najdi forum

herbalife

Lep pozdrav!

Mene pa zanima kako je s prehranskimi dopolnili Herbalife, ki pravijo, da je to kot hrana (omega 3, multivitamini, “šejki” različnih okusov…)? Drugi pa pravijo, da je tukaj le polno konzervansov in umetnih snovi.?
Ta teden me je poklicala ena svetovalka za Herbalife, če pridem na testiranje in predstavitev izdelkov, kar sem tudi šla. Na podlagi nekega testa je ugotovila, da imam preveč maščobe in predlagala jemanje teh izdelkov, ki vsekakor niso poceni. Drugi pa pravijo, da je tukaj le polno konzervansov in umetnih snovi.

Hvala za odgovor.

Odgovor po skoraj letu dni, vendar sem šele sedaj zasledila tvoje vprašanje. Če te še vedno zanima Herbalife, boš iz prve roke izvedela po tel. 041 481 378.

herbalife = sojini proteini, ki spadajo med najslabše + herbalife vsebuje nenormalno velike količine sladkorja.
Podobne, vendar mnogo boljše izdelke (proteine ipd), dobiš v lekarnah ali še bolje trgovinah s športno prehrano. Le-te bazirajo po večini na sirotki (whey) in nizkim ali ničnim glikemičnim indeksom ter enostavimi oglj. hidrati kot so cuker – za razliko od herbalife…
Je pa seveda od 3-5x cenejše kot herbalife (ki je, tako mimogrede piramidni sistem prodaje.. vsakič nekdo zasluži..).

Ljudje, pamet v roke in ne kupujte herbalife. Na trgu je veliko kvalitetnejših a cenejših izdelkov. 🙂

V Muellerju dobis boljsi Shake za 6,99 EUR. Ta pri Herbalife je predrag. Ce pa si vseeno zelis njihovega, pa poglej male oglase, kjer se ga prodaja po polovicni ceni. Ker silijo distributerje, da polnijo garaze (da dosezejo/obdrzijo svoje range v njihovem sistemu nagrajevanja).

Pri Herbalife me moti to pumpanje, kako so kvalitetni njihovi Shake in ostali produkti, potem pa pogledas deklaracijo in vidis najcenejsi minerali (ki imajo zelo malo absorbcijo), nevarni aspartami, E-ji (konzervansi). Mogoce so bili res pred 30, 20 leti, danes pa jih je konkurenca povozila tako s kvaliteto kot tudi s ceno.

Vedno bodo nekateri, ki bodo pljuvali po herbalifu in drugi hvalili. Zavajujoče je trditi da so v šejkih E-ji!! V šejkih ni nobenih E-jev – preglejte deklaracijo! Vedno pišejo neumnosti tisti, ki šejka še v roke niso prijeli! Kupovati od tistih ki prodajajo po manj kot polovični ceni je neumno, ker so to ljudje, ki ne poznajo ne herbalife sistema in ne osnov prehrane. Ljudje, ki kupijo hrane za celo garažo so si čist sami krivi, ko jo potem nimajo komu prodat, ker so pohlepni in v herbalajfu vidijo hitri zaslužek kupim po 50% cene pa naprej prodajam po polni ceni in mastno zaslužim. Jok brate odpade uspešni distributerji znajo vedno dati pravi nasvet in uporabnika pripeljati do zastavljenega cilja – odličnega izgleda in počutja. Prav tako se zavedajo da je potrebno najprej kvalitetno delat,da se potem kaj zasluži…
Kdor bi rad izvedel karkoli o uravnoteženi prehrani, uravnoteženem načinu življenja ali pa Herbalifu (ne samo to tuki jej ampak tud zakaj tko in ne ravno obratno, zakaj rastlinske in živalske beljakovine itd..) nas lahko kontaktira in bomo z veseljem se usedli na eno pijacko in povedali kar vas zanima – brez kakeršnihkoli obveznosti (in polnenja garaž:))

www.herba4life.eu

Z našo ekipo garantirani rezultati in zagotovljeno zadovoljstvo!!

Dej se promovirat tuki!

Vse to napiše oseba, ki je očitno član/ica te sekte…

Glede te samooklicane zdrave industrijske hrane imam svoje mnenje, a ne bi o tem, saj lahko navržem le par sočnih..

Zanima me, če je tu kdo, ki je herbalife užival več let in nato s tem prenehal? Kaki so rezultati?

Tu bi pripomnila le, da prehranska dopolnila NISO nadomestila za zdravo prehrano. Ravno tako menim, da s četudi “popolnimi” šejki in podobnimi prehranskimi alternativami ni možno nadomestiti normalnega obroka iz dejanskih živil.

Ne vem kje sem že videla zapis…”Ne postanite taki kakor slaba prehrana-hitri in ceneni”.

Uživajte torej v pravi hrani in ne njenim približkom.

Prehranska dopolnila so le DOPOLNILO k zdravi prehrani.

Zagrizite v kako jabolko 🙂

Lep pozdrav,

Lucija

Pozdravljeni

Kot vidim in berem komentarje na temo herbalife in me je kar groza kakšni komentarji so to vseh vas ki ste samo slišali nekaj o herbalifu in da je drago. Iz lastnih izkušenj lahko povem da je herbalife ZAKON in si zasluži prvo mesto, to pa pišem zato ker imam izkušnje in mi zelo pomaga ne samo da se zasluži z njim je mi v veliko pomoč pri sladkorni. Sem diabetik na inzulinu že 12 let in ko sem bil seznanjen na predstavitvi sem si želel poskusit da vidim ali je to res.Tedaj se je tudi meni zdela cena previsoka, ampak poskusil sem in danes po dveh letih uporabljanja živim odlično z herbalifom, odlično počutje, veliko energije, sladkor v mejah normale, normalen pritisk. Naj povem težave pred uporabo in z uporabo herbalife.
PREJ SEDAJ
– Kilogrami: 89kg 81 kg
– Sladkor tudi že do: 28 sedaj med 6 in 8 normalno je med 5,5 do 6,5
– Tablete po 6 na dan sedaj po 2 na dan
– Dodatek inzulina po 32 enot enkrat na dan, sedaj po 12 do 14 enot na dan
– Tudi na očeh se mi je poznalo da se stanje slabša ker je bila vidljivost že zelo slaba a sedaj ko sem uredil nivo sladkorja se mi je zelo poboljšalo stanje vidljivosti.
Tako to imam za povedati vsem tistim ki kritizirajo herbalife in tistim ki si želijo to probat naj probajo in rezutati so vidni sigurno, da pa to veliko stane mi naj pa nekdo pove kaj je lahko ceneje ali dražje od odličnega počutja in zdravja, naj stane koliko pač stane ga bom uporabljal.
NAJ POVEM DA SEM TUDI TESTIRAL IN PRENEHAL UPORABLJAT MESEC DNI IN STANJE SE JE TAKOJ POZNALO NA SLADKORJU KER SE JE ZAČEL DVIGAT IN POČUTJE JE BILO SLABŠE.

Torej helbalife praški doživljenjsko? O joj.
Ne vem, v čem je fora- prašek npr. vsebuje 50% OH, od tega 49% sladkorjev. Zdrava hrana? 🙂

Mimogrede, moj stric si je sladkorno pozdravil z enim odmerkom homeopatskih zdravil.

Na vse skupaj lahko rečem le, da berite deklaracije in bodite osveščeni o merilih zdrave prehrane. Mnenje o Herbalife si ustvarite sami. Vsekakor pa priporočam tudi izlet na tržnico in v ribarnico, kjer dobite vse kar obljubljajo v praških v povsem izvorni in najbolj zdravi obliki 🙂

Lp, Lucija Š. Grah

Jaz vam lahko povem izkušnjo mojega moza, ki je ravno tako šel na predstavitev teh izdelkov in pristal na urgenci. Po 1 dl Herbalife-a je doživel anafilaktični šok 3.stopnje. Tako hude reakcije v življenju nisem videla na človeku, bil je čisto bel, ni mogel dihat, srce mu je komaj bilo, oči je imel čisto cele bele, izgubil je vid, mene pa je bilo tako strah, kot se nikoli. Ko so ga po eni uri spravili k sebi, je dobil za domov zelo močna zdravila Medrol, ki se uporablja tudi pri transplantacijah, da telo ne zavrača organov. Nekje dva dni je bil še zelo ubogi. Ko je šel na kontrolo osebnemu zdravniku, mu je ta rekel, da nima smisla testirat, na kaj je alergičen, saj herbalife vsebuje toliko enih snovi, ki tudi niso zapisane na izdelku, tako da ga lahko sto let testirajo, pa ne bodo ugotovili, kaj je povzročilo tako burno reakcijo.
Toliko o herbalife-u iz naše strani…

zakaj herbalife, če je prašek?

zakaj potem jeste puding, ki ga dobite v prašku?
kaj pa juha, ki jo kupite v trgovini?
Kaj šele čokolada, ki je 100x predelana in še redi.
kaj pa bildarji, ko proteine skos jedo..

Mau premiselte, ko dajate svoja mnenja.

Uporabljam že 2leti in nikoli še bolana, shujšala, pouno energije vse vse vse pozitivno 🙂

Ljudje najprej morate poskusit stvari, da lahko daste komentarje. Jaz osebno, mi nobena stvar ni pomagala shujšat, po šejku v enem mescu pa so kilogrami odšli iz tam kjer niso hotli( trebuh, zadnjica).

Poskusila pa sem vse od nupo napitkov, njihovih čokoladk, potem isostar čokolade…po vseh ostalih proizvodih me je bolel trebuh, pa črevesne težave( 2 dni nič wc- velika potreba)- pa me noben tudi poklical ni kako je moje počutje.

Po herbalife čaju, po čokoladicah in po šejku pa je počutje odlično. Veliko več energije, optimizma, dobre volje. Pa še svetovalec te pokliče, če ti je v redu?

V kateri trgovini te vprašajo če je bil sendvič v redu?

Sicer pa komu pa je nuja to jest če ne želi, torej tudi blatit ni treba…

Zadovoljna uporabnica

Pozdravljeni!

V kolikor bi se želeli naučiti pravilno in zdravo prehranjevati, vas vabim, da nas obiščete na naši spletni strani www.naturhouse.si , kjer si lahko v želenem centru rezervirate prost termin za posvet pri prehranskem strokovnjaku.

Veliko dobre volje in uspehov vam žeilmo.

Naturhouse slovenija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close