Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hemoroidi

hemoroidi

Kako ugotoviš oziroma kdaj veš,da imaš notranje hemoroide?

Pošlji oblikovano (30-10-04 14:20)

Če te srbi ali boli, na blatu oz. papirju je svetla kri. težko greš na stranišče.., potipaj, če imaš bulico

Mene pa zanima katere kreme za hemeroide so najboljše. Ampak take, da jih lahko kupiš v lekarni brez recepta.

Modolex

Ali je Modolex za zunanje al notranje hemoroide?Kakšne so sploh učinkovine in koliko stane?

Za obojne.. cema pa je mislim okoli 1.000,00 sit. Meni pomaga. Probaj. Predvsem se izogibaj salamam, čokoladi in pazi na redno prebavo!

o hvala

Mislim,da je boljša krema Faktu. Ena pa se dobi v Avstriji in je še boljša. Če se ti hemoroidi ponavljajo pa ne bo več nič pomagalo. JAz sem bila dvakrat operirana. Enkrat so mi odstranili hemoroide, drugi č pa kronično fisuro in naredili delni prerez mišice zapiralke. Dve leti je že od tega in je veliko bolje, tudi na blato grem super. Strah me je pa kako bo med nosečnostjo in med porodom. Ali so naredili kateri delni prerez mišice?

Čao!

Avstrijska krema se imenuje Haedensa. Je boljša kot Modolex.
Pod istim imenom se dobijo tudi svečke, cena cca 3 evre.

Ali so te kreme priporočljive tudi če še nimaš ful težav s hemeroidi oz. če je vse skupaj še bolj v začetni fazi. Mene sicer nič ne boli samo zadnje čase me vsake toliko začne močno srbeti pa tudi pikice krvi sem enkrat opazila na papirju. Tako da bi zdaj rada preprečila že v začetni fazi, da nebi bilo potem s časoma huje.

Jaz pa bi ti raje priporočala, da greš k zdravniku.Namreč imela sem podobne težave in sem mislila, da je temu kriv hemeroid. Po preiskavi pa je pokazalo, da temu ni tako. Imela sem vnetje črevesne sluznice. Res , da se je stanje izboljšalo, vendar moram še vedno jemati tablete, ker je to pač dolgotrajno zdravljenje.

LP

Najboljše zdravilo je Donat.

hudič je to,….

vitka

100% aloe vera pravijo da pomaga ,sama na srečo nimam težav.

Ko imaš hemoroide umivajse z hrastovim lubjem,ga dobiš v lekarni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close