Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hemeroidi

Hemeroidi

Ima kdo kakšno idejo, kaj res pomaga pri hemeroidih? Imam enega malega zunanjega, pa vrag boli,kot da jih je 100. Prebava vse ok, tista Modolex krema je bolj blažev žegen, nič ne pomaga. Hvala za pomoč-

Kako dolgo se mažeš z Modolexom? Meni je šele po enem tednu ta krema pomagala. Od takrat jih že dolgo nimam več, je pa res da ne smem nič čepet. Po veliki potrebi se vedno obrišem z vlažilnim robčkom.

Res je, od 1x ni nič. Modolex in Hemoclean pa posebni robčki za hemoroide – traja pa kar nekaj časa, da se stanje umiri.

4 dni se že mažem, nobene razlike, edino hlajenje pomaga za krajše obdobje. Hemoclean je krema ali robčki? Po veliki potrebi se itak umijem.

Jaz imam v zmrzovalniku vedno 0,5 litrsko flašo zmrznjene vode. Če se mi to zgodi, grem pred TV, si pogledam 2-urni film, vmes pa si z ledenim obkladkom neprestano hladim (dam direkt gor). Potem fajn namažem s kremo in do jutra je občutno bolje.

A na to, da bi jih dala odstranit pa nisi pomislila?

Analni sex. Samo s tem sem si odpravila. Brez heca. Pa fejst podmaž
.

Meni je pomagalo samo in edino knajpanje. Vsako jutro in večer sem se spravila v bano, pa najprej grela z vročo vodo (kolikor sem lahko prenesla), nato z ledeno (spet kolikor sem lahko prenesla).

Pa tisti robčki za hemeoide so caaarski.

Hemoclean je gel v spreju, s posebnim nastavkom. Vprašaj v lekarnah. Meni je pomagal. Pa tako kot pravijo, umivaj samo z mrzlo vodo, kadar ni priložnosti pa obriši s posebnimi robčki.

Analni sex. Samo s tem sem si odpravila. Brez heca. Pa fejst podmaž
.[/quote]

Samo tega ne…. k bo pol še slabše… pejt k zdravniku če te tako boli, zato pa so…

Pomagajo pa tudi vaje. Delaš jih zjutraj, ko vstaneš, ko je še vse ohlapno okoli pasu. Stopiš na prste, roke stegneš, dvigneš nad seboj in se tako prikloniš do tal…. ni treba hiteti…. včasih potem kar občutiš neko olajšanje…. pač mišice si moraš okrepiti.
Samo te vaje moraš delati več mesecev, ne pomagajo takoj,…. če te fejst boli je pač treba k zdravniku.

Super, a to so tele vaje: http://goo.gl/YcuxkO

Super, a to so tele vaje: http://goo.gl/YcuxkO%5B/quote%5D

Saj ne morem verjet, kako super-nad-idiotsko zaščito imajo tukaj, da ne dovoli objavit linka na to stran. Če zbrišete presledke, dobite link:

h t t p://www.ch o o s i n g-n a t u r a l-h e a l t h.com/h e m o r r h o i d s-c u r e.html

Če le imaš možnost, čimveč počivaj (lezi) in ne sedi. Sedenje je najslabše! Poskusi tudi potegniti “noter” podobno kot Keglove vaje. Izogibaj se sendvičem, pohanju, siru, salamam, skratka vsem trdim in suhim stvarem. Če tudi mazanje in umivanje z mrzlo vodo ne bo pomagalo, je treba obiskati zdravnika! Težave bodo mogoče minile same od sebe, mogoče pa tudi ne. Obstajajo tudi posebne injekcije za hemoroide, ki pomagajo za nekaj časa in umirijo vnetje. Ali pa ti s posebno operacijo “odščipnejo” hemoroid.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close