Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Hej , Primorke…

Hej , Primorke…

Pozdravljene vse Primorke, Štajerke, Prekmurke, Gorenjke, Dolenjke….

Imam eno veselo in eno žalostno novico: Katero vam povem prej?

Ok, najprej veselo novico:
po dolgem času sem spet tu gori z vami. Jaz sem tista Primorka, ki vam je leta 2003 ponujala rukolo. Lepo vas pozdravljam. Dve leti sem bila prezaposlena in nisem imela časa za forum in sem le tu pa tam kaj na brzino pogledala.

Zdaj pa slaba novica:
To, da sem spet tu gori pomeni, da imamo v službi vse manj dela, vprašljiva je tudi plača, in celo obstoj podjetja. šmrc.. šmrc.. Spet se bo doma kuhalo in peklo ….. in bo vse dišalo…. če bom ostala brez službe..

Hej, se te spomnim:) Dobrodosla:) Drzim pesti za delo…
Lep vecer Babi

Ja tudi jaz držim pesti za službo. Sicer pa pravijo, da se vse zgodi z razlogom. Torej če mogoče ostaneš brez dela, je to zato – ker te drugje čaka boljša služba.

Lp, Ela S

seveda se te spomnim – pa tvoje rukole !! lepo te je spet brati! za sluzbo ti drzim pesti ! lp petra

Tudni na dolenjskem imamo še v spominu “tv”, seveda :-)))

Za službo pa tudi jaz držim pesti.

LP

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Oj!
Seveda se te spomnimo.
Za službo pa tudi jaz držim pesti!

Hvala vsem za lepe želje in dobrodošlico.

Ja, vse ima nek namen, bomo že. Lačni ne bomo. So še hujše stvari od tega, če kakšno podjetje propade.

Ali se tudi vam dogaja, da ko imate “finančno krizo” doma in si pač ne morete privoščiti določenih dražjih, pa večkrat nepotrebnih živil iz trgovine, da takrat privre iz vas zakladnica idej – receptov.

Meni se zgodi prav to, da skuham iz malo “materiala” odlične in poceni jedi. Npr. rižote vseh vrst, zelenjavne mineštrce, pašte, jotice, razna peciva… Namesto kupljenih sokov pa otrokom lepo kuham domači šipkov ali sadni čaj, ali pa kompot….

Takrat doma ugotavljamo: Orko dio, pa saj se da tudi poceni dobro jesti in se sprašujemo, kam vse po nepotrebnem zmečemo denar…

TV, si pravi osvezujoci vetrcek ali rahla burjica:)))

Tocno tako: Imam knjigo Kuhinja revnih pokrajin in me je naucila, da so najbolj slastne jedi ravno te, ki nam jo nekje nudi narava.

Lep pozdrav Babi

Bravo, tv, za tako pozitivno razmišljanje. Že vidim, da bomo skupaj skuhali še krasne reči.
LP Mimi

Zivjo Tv!

Cisto prav imas, ko te iz ene strani udari, spoznaš šele drugo stran!

Upam na dobre recepte,

se ena primorka

naty

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close