Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hej porocene

hej porocene

Mislila sem na to, da si lahko prej sexal kjerkoli, kadarkoli …, sedaj pa se moraš prilagoditi. Npr. midva sva zelo rada zjutraj, ampak ker naju sedaj mala vrže iz postelje že ob pol sedmih ta varianta odpade, al pa npr v naravi, ne moreš ker imaš pikico zraven in še bi lahko naštevala. Zato je včasih tud sex manj pogost, včasih je ful želja, ampak ni možnosti, da bi.

Zato pa je ful dobro, da si kakšen vikend vzmeta zase, otroka data v varstvo, vidva pa tako kot v starih časih, kjerkoli, kadarkoli … in seveda kakšna romatnična večerja. Imej se fajn.

hej rizolino,,,,ti pa neki opasno omenjas vibrator,,moram jaz tvojga mal “potipat” kaj on pocne,…c,c,c,NONSTOP SPI???? JA SEJ,,,,,pr nas tut hahahaahahha

Mislim, da bi morala malo dati času čas. Če si prepričana, da te tvoj ne vara in da je resnično preobremenjen z delom, potem moraš biti tudi ti malo strpnejša. Vem da si tudi ti obremenjena z otrokom in ostalimi ženskimi opravili, pa bi vseeno našla čas tudi za… Vendar ljudje smo si različni. Jaz osebno sem bolj podobna tvojemu možu, moj mož pa tebi. Vseskozi razmišljam in upam, da ga ne bo minila potrpežljivost. Vseeno pa se potem stvari navadno vedno razrešijo nekako same od sebe.

Malo strpnosti, pa bo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close