Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hči obsedena s skupino Maneskin

Hči obsedena s skupino Maneskin

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7317, 17.07.2021 ob 10:26

Kje je tle problem? Bolj bi bilo zaskrbljujoce, ce bi bila ljubiteljica Slakov ali Avsenikov.

Budala, zakaj bi pa bilo zaskrbljujoče ? A veš kdo sta bila Slak in Avsenik. Očitno ne, ker koliko sta ona dva naredila za slovenski narod in prepoznavnost po svetu ne boš ti nikoli naredila. Sram te naj bo, da se sramuješ naših velikih glasbenikov. Pfuj.

sam fprašam

Se ti ne zdi, da če je večina ljudi ‘takih’, si v bistvu ti čuden, nenormalen in zgražanja vreden?

——————————————————————————

Se strinjam, imaš prav.

Mi pedri in heteroseksualci smo čudni in nenormalni, ker smo manjšina. Očitno je nekaj narobe znami.

Ne vem, meni bi blo ful cudno, ce bi najstnica poslusala Avsenike. Malo bi me skrbela njena inteligenca.

Tud moja najstnica jih rada posluša in gleda. Hvala bogu, bolje kot kakšne ćapske reperje. Všeč mi je, da so Maneskin naredili tak vihar, tudi glede svojega videza. Par nenabildanih, skoraj anoreksičnih tipov je dalo v koš vse nabildane junce ???

donporleone, 17.07.2021 ob 12:18

čisto normalno, 17.07.2021 ob 12:07

kokoši, 17.07.2021 ob 11:56

čisto normalno, 17.07.2021 ob 11:35

Homiči sicer niso, so pač mladi in eksperimentirajo. Pevec ima sicer že od svojega 18. leta eno in isto punco, s čimer se najbrž vaša mladina ne more pohvaliti.

Ste pozabili histerične oboževalke Beatlov, Duran Duranov, Back Street Boysov, naj še kdo pomaga z imeni, ker se jih ne spomnim.

To je povsem normalno za ta leta. Hvalabogu posluša dobro glasbo.

————————————————————————

Temu se reče biseksualci. Jih je velik več kot homičov.

Temu se reče mladi, ki so sproščeni in ne tajijo. Bolje to kot pa cerkvena ohcet, sveta družina, postrani pa varanje s tajnico in ob nedeljah k spovedi.

Pa ja ne lastne tajnice (kolegovo je ok). Predvidevaj kako je po takih dogodkih nato v podjetju. Njeno zamujanje in slabša učinkovitost pri delu sta le češpljica na torti težav, ki jih prinašajo tovrstni ekscesi oziroma bolje rečeno ženska koristoljubnost.

Si lahko zamislite, da ste talec ljubice, ki je za povrhu še vaša tajnica?

Ma danes niso aktualne “tajnice” med vodilnimi kastarji po podjetjih – so prerevne “cerkvene” miši za njih , se jim ne splača s tičem za njih mignit, ker znajo imet samo probleme. Danes so aktualne pri takih  “direktorjih in CEO” IG influencerke pa take, ki so  v kripto svetu že zaslužile na hitro milijone eur ali dolarjev pri nekje 25ih.  Kaj pa je eemu takemu podjetniku danes, ko je veliko na poti se dobit z eno na letališču, ali pa kje drugje po hotelih – podrajsa levo desno, se zmenita, pa je – najmanjša kolateralna škoda. Ne pa tajnico v podjetju – tako deljao samo še slovenski “poslovni kmeteki”… Ker tak vtičnik ve, da ga taka ne bo izsiljevala z denarjem. če je ne ntegne z gumico, ga lahko izsili samo z naraščajem. Samo taka ima vsak dan lahko na prst ene roke po pet direktorčkov, pa tudi bolj poskočnih žrebcev od njega, konkurenca diha tudi direktorčkom za vrat. Zgodba ni izmišljena, resnična.

KPR, 17.07.2021 ob 12:49

Ne vem, meni bi blo ful cudno, ce bi najstnica poslusala Avsenike. Malo bi me skrbela njena inteligenca.

Res je ja – si ne predstavljam spravit se seksat na glasbo Avsenikov. Na glasmo Måneskin v ozadju pa komot. ALi pa vsaj uverturi v dober seks naredit z glasbeno podlago Avsenikov 🙂

torna a casa, amandoti, paura del buio, vent’anni,.. poslušajte, sami masterpiece-i.. pri 16-18 al kok so bli napisat takšne komade.. končno eni talentirani glasbeniki na sceni in ne auto tune reperčki ali pa balkan cigu migu

Ko jih prav vidiš, da čutijo glasbo in z filingom odigrajo in odpoje. Ne pa nek prisiljen umetno narejen pop, ki se ga posluša danes.

torna a cassssssa, 17.07.2021 ob 13:31

torna a casa, amandoti, paura del buio, vent’anni,.. poslušajte, sami masterpiece-i.. pri 16-18 al kok so bli napisat takšne komade.. končno eni talentirani glasbeniki na sceni in ne auto tune reperčki ali pa balkan cigu migu

+ ko začutiš pesem, brez da bi imel pojma o besedilu.

Damiano ima full lepo punco-

https://wiki.projecttopics.org/785110-who-is-giorgia-soleri-everything-on-damiano-david-girlfriend/index.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close