Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hči obsedena s skupino Maneskin

Hči obsedena s skupino Maneskin

Hči ima 13 let in je obsedena s to skupino. Včeraj sem znorela ko sem videla kaj gleda. Očitno so posneli nov šokanten videospot. Mož pravi, naj ne trmarim.. Kaj bi vi naredili, naj ji prepovem gledanje poslušanje te skupine ali??

Prepoveda samo zato ker so homici. Ne zaradi glasbe.

Odgovor na objavo uporabnika
prepoved gledanja, 17.07.2021 ob 09:59

Hči ima 13 let in je obsedena s to skupino. Včeraj sem znorela ko sem videla kaj gleda. Očitno so posneli nov šokanten videospot. Mož pravi, naj ne trmarim.. Kaj bi vi naredili, naj ji prepovem gledanje poslušanje te skupine ali??

Mogoče je pa tudi tvoj mož gej, kaj veš..

Jah.Homici malo prevec dvigujejo glavo zadje case. Bo treba jih dat zopet nazaj na njihovo mesto.

Kje je tle problem? Bolj bi bilo zaskrbljujoce, ce bi bila ljubiteljica Slakov ali Avsenikov.

Hči vsaj posluša pravo glasbo, ne pa kot ti, ki poslušaš cigu migu balkan rompompom

Anonimno 7317, 17.07.2021 ob 10:26

Kje je tle problem? Bolj bi bilo zaskrbljujoce, ce bi bila ljubiteljica Slakov ali Avsenikov.

Glasbeno res, a vsaj Slaki niso bili homici!

Ali niso včasih poklicali eksorcista, da je izgnal hudiča iz obsedene osebe?

Bodi srečno, da posluša rock, ne pa čefurski turbo folk kot večina najstnikov danes. Če bom kdaj pri mojemu slišal kak cigu migu, bo letel z radio vred.

Napetosti so na medmrežju!

Edina dobra stvar te skupine je bilo dobrih 25 evrov, ki sem jih zaslužil z e-stavami (dobil bi več pa sem stavil tako, da sem pokril več možnosti), dasiravno njihovega komada sploh nisem poslušal. In ne dvomim, da so mi ušesa hvaležna, saj slike v medijih govore same zase, pa načeloma ne sodim knjige po platnicah, ampak dodatna pojasnila v člankih bi lahko napovedal še preden sem kakšnega prebral.

Samo še vprašanje pa upam, da ne retorično, kaj hudiča ženske vidite/ vidijo na njihovem glavnem pevcu Damianu, da so ga nekateri mediji oklicali celo za seks simbol??!!

Ja meni je res zaskrblujoče ko vidim takšno mlado osebo.

KVA JE S CITIRANJEM?

————————————————————————————

Ja meni je res zaskrblujoče ko vidim takšno mlado osebo.

Ma daj pusti jo – dokler se “pali” na Maneskin skupino in “gleda in liže ekran na daljavo”, ni problema.  Endorfini špricajo pri teh letih v možganih, nenadzorovano – ne bo mogla niti ti vplivat na to. Dokler gleda na daljavo in preko ekrana, NP.Ta generacija mladine je že tako ali tako poškodovana in omejena zaradi korona zapiranja in omejevanje socialnih stikov zadnji dve leti. Naj ima veselje vsak preko ekrana, če že v živo ne more na njihov koncert 🙂 Kako bi ti šle takrat norela,ko bi hotela it na njihv koncert nekam v Italijo na turnejo 🙂

Ja, po eni strani so pa skupina Maneskin, v teh časih dobesedno rušilci tabujev – in vsi so preklemano seksi, upajo si -zadaj za njimi je pa cela uspešna mašinerija, marketing. Poglej si kakšne video na Youtube o njihovi turneji,2018, 2019.. Njihovi videi so provokativni, ampak čisto OK – samo znati jih moraš razumeti – ti jih očitno ne – tvoja hči in tvoj mož jih pa razumejo 🙂

Imaš pubertetnico – nekje do 22.leta p amlad možgano zorijo. Takoda. Patience, my dear – patience…

A tale video te je zmotil I wanna be your slave, premiera je bila pa dva dneva nazaj, 15.7.2021, pa že ima preko 8,5 Milijonov (!) ogledov…. WAU – they rule!

http://www.youtube.com/watch?v=yOb9Xaug35M

– hm sem skoraj 50, pa mi je video čisto top,  sama tudi šolana glasbenica in gledam na to kot na “master piece”, sem pa tudi mama mlajših polnoletnikov.  Tako da – vsak po svoje.

Pa saj niso vse pesmi hudičevske. Včeraj so ravno izdali nov videospot, pa so si dali duška. Torna a casa je zelo lepa, umirjena, s fantastičnim besedilom:

youtube.com/watch?v=y3T56egqXLw&ab_channel=ManeskinVEVO

zlovenciss, 17.07.2021 ob 11:25

Pa saj niso vse pesmi hudičevske. Včeraj so ravno izdali nov videospot, pa so si dali duška. Torna a casa je zelo lepa, umirjena, s fantastičnim besedilom:

Torna a casa – 126milijonov ogledov – they rule:

http://www.youtube.com/watch?v=ZZjnfWx0cvw

Homiči sicer niso, so pač mladi in eksperimentirajo. Pevec ima sicer že od svojega 18. leta eno in isto punco, s čimer se najbrž vaša mladina ne more pohvaliti.

Ste pozabili histerične oboževalke Beatlov, Duran Duranov, Back Street Boysov, naj še kdo pomaga z imeni, ker se jih ne spomnim.

To je povsem normalno za ta leta. Hvalabogu posluša dobro glasbo.

čisto normalno, 17.07.2021 ob 11:35

Homiči sicer niso, so pač mladi in eksperimentirajo. Pevec ima sicer že od svojega 18. leta eno in isto punco, s čimer se najbrž vaša mladina ne more pohvaliti.

Ste pozabili histerične oboževalke Beatlov, Duran Duranov, Back Street Boysov, naj še kdo pomaga z imeni, ker se jih ne spomnim.

To je povsem normalno za ta leta. Hvalabogu posluša dobro glasbo.

Eni starejši še po 50ih letih norijo na Avsenike?

Temu se reče biseksualci. Jih je velik več kot homičov.

————————————————————————

kokoši, 17.07.2021 ob 11:56

————————————————————————

Temu se reče mladi, ki so sproščeni in ne tajijo. Bolje to kot pa cerkvena ohcet, sveta družina, postrani pa varanje s tajnico in ob nedeljah k spovedi.

čisto normalno, 17.07.2021 ob 12:07

Temu se reče mladi, ki so sproščeni in ne tajijo. Bolje to kot pa cerkvena ohcet, sveta družina, postrani pa varanje s tajnico in ob nedeljah k spovedi.

Pa ja ne lastne tajnice (kolegovo je ok). Predvidevaj kako je po takih dogodkih nato v podjetju. Njeno zamujanje in slabša učinkovitost pri delu sta le češpljica na torti težav, ki jih prinašajo tovrstni ekscesi oziroma bolje rečeno ženska koristoljubnost.

Si lahko zamislite, da ste talec ljubice, ki je za povrhu še vaša tajnica?

Kaj vse ni bilo problematično v preteklosti? Elvis, Alice Cooper, Kiss, Beatli…

čisto normalno

—————————————————————————-

Če te privlači isti spol pa četudi 1% si biseksualec in priznajmo si da je večina ljudi ravno to.

Tudi, tisti ki pravijo da so samo bi-radovedni ali da to delajo samo za foro so zadrti in nočejo stvari poimenovati s pravo besedo.

kokoši, 17.07.2021 ob 12:26

čisto normalno

—————————————————————————-

Če te privlači isti spol pa četudi 1% si biseksualec in priznajmo si da je večina ljudi ravno to.

Tudi, tisti ki pravijo da so samo bi-radovedni ali da to delajo samo za foro so zadrti in nočejo stvari poimenovati s pravo besedo.

Se ti ne zdi, da če je večina ljudi ‘takih’, si v bistvu ti čuden, nenormalen in zgražanja vreden?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close