Hči izredno pridna v gimnaziji, a doma ne pomaga nič
lunca zadnji krajec, 30.12.2021 ob 21:50
Če je dekle pridno v šoli in se veliko uči, je to zelo pozitivno. Naj skrbi za svoje stvari, da ima urejene, da ima čisto in pospravljeno svojo sobo. Naj pospravi za sabo, kuhanja in drugih gospodinjskih opravil pa se bo lahko naučila med počitnicami. V gimnaziji je veliko učenja, še posebej pred maturo. Jaz moja dva, ko sta hodila v gimnazijo, nisem obremenjevala z gospodinjskimi opravili, pa sta sedaj oba pridna in znata narediti vse, kar je treba. Hčerka ima doktorat, družino, zna skuhati, speči (tudi torto in potico), počistiti, likati, vse, ima pa tudi dva otroka. Tudi sin zna opraviti vsa gospodinjska opravila, priden je tudi za delo po vrtu.
Prav je, da se otroci vsega navadijo delat, pretiravat pa tudi ni treba.
5 min nima za smeti ven nest pa pomivalca spraznit? Bo pa 5 min manj drkala telefon.
Pri nas nimamo hotels pa tudi staradva nisva suznja in ne sluzabnika.
Moja hči 27, 29.12.2021 ob 14:44
Je ista,kot bi sama pisala, naredila gim., težef fax, zdan dela, doma pa niC id nič. Vse sem Ze probala. Verjjetno jaz kor mati kriva. Naredi službo, potem….vse je moje…ima non stop izgovore.Ne da se mi več….lp
in kdo te sili, da nudiš zastonj hotel odrasli, zaposleni osebi?
delodajalka, 29.12.2021 ob 09:37
Ko imam na voljo kandidata s samimi 10kami in brez bilo kakšnih drugih udejstvovanj in pa enega z 8kami z bogatim življenjepisom relevantnih izkušenj izven uradnega sistema šolanja, koga mislite, da bom vzela?
vzela boš kandidata z desetkami
Forum je zaprt za komentiranje.