Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčero sem prevarala z njenim možem

Hčero sem prevarala z njenim možem

Hčera je ravno v bolnišnici, jaz pa sem si zaželela njenega moža, ki me že dalj časa privlači. Izkazalo se je, da je privlačnost obojestranska in se je zgodilo. Zdaj mi je tako žal, kaj sem naredila hčeri. Njen mož pa bi še…

Ustrel se.

Slabo, cvek.

Da bi ljudje provokaciji verjeli, je treba vanjo vložiti precej več truda!

Ti si b.u.d.a.l.a. Zapri sev klet pa prosim tam ostani za zmeri.

Odgovor na objavo uporabnika
žal mi je, 31.07.2021 ob 11:20

Hčera je ravno v bolnišnici, jaz pa sem si zaželela njenega moža, ki me že dalj časa privlači. Izkazalo se je, da je privlačnost obojestranska in se je zgodilo. Zdaj mi je tako žal, kaj sem naredila hčeri. Njen mož pa bi še…

In ?

A ni zanimivo? Vsako soboto in nedeljo je poplava prastarih in bolno izmišljenih tem. Ej med.over, zares ste v pizdi! Ga ni, ki bi vas rešil.?

Kako si hčero prevarala, a z njo si bila v zvezi? Mogoče si tudi njo spočela z njo samo, tako da je ona sama svoja mama oz. oče?

Ko je bil moj fant v bolnici, sem bil pri njegovih doma. Ker so ravno dedku inkotinenčne plenice menjavali, sem izkoristil priložnost in mu ga nabasal v rit.

Mario Galunić, 31.07.2021 ob 20:27

Ko je bil moj fant v bolnici, sem bil pri njegovih doma. Ker so ravno dedku inkotinenčne plenice menjavali, sem izkoristil priložnost in mu ga nabasal v rit.

WTf bolnik

Očeta sem prevarala s svojim sinom. Oče je v bolnišnici. Sine si me želi že od svojega prvega leta, ko so mu zrasli zobki. Želja je bila obojestranska. Nekako mi je žal. Kaj storiti?

Jaz imam zdaj slabo vest, ker sem prevaral fanta. Ampak dedek bi pa še.

sem podelal 3 generacije v eni rundi: babi, mamo, hčero.
Priporočam ☺

Molimo za uboge na duhu MONa TM, 31.07.2021 ob 20:57

sem podelal 3 generacije v eni rundi: babi, mamo, hčero.
Priporočam ☺

In katera v liniji najbolše seksa?

Pa na kolk črticah in procentih alkota ste vsi? Sicer pa je to slika slovenije, kar tako naprej.

Si, ja. Zeh.

Pravzaprav se take stvari dogajajo in res ni smešno… Se sočustvujem z tistimi ki so se jim to zgodilo.

Butasta zgodba saj v njen nastopajo butaste osebe?

Meni pa res ni jasno.

Vcasih komu napiše,

Objava čaka odobritev, za take svinjarije kot tu eni pišete pa je kom takoj dovoljen. Res ta forum postaja ne berljiv, kar je nekomu nevaren.

Ja ti prasica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close