Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčerka se je čisto iznakazila

Hčerka se je čisto iznakazila

Odgovor na objavo uporabnika
Dej no, 25.02.2024 ob 10:32

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6556, 15.10.2023 ob 22:59

Uboge mlade punce, iz vseh strani so torpedirane kao naj bi morale izgledati, ni čudno, da so v glavah zmede.

Jaz moje 3 učim, da so to iznakažene spake, tudi tiste s filerji, da jim ni jasno, da niso kos mesa na tržnici, ki se mora pod mus prodat in da to sranje predstavlja dodano vrednost le cloveku, ki se ga je potrebno v življenju na vse pretege ogniti. Svoji k svojim v imbecil površinske drame in prazna življenja. Mojim je to jasno. In ni težko razlozit celo pri 10tih letih. Zakaj bi skrivali, da gre za nekvalitetne ljudi? Potrebno jih je to naučiti, da ne bodo podobne koze.

tale kura od hčerke bo pa ponucana za prostitucijo najnižje vrste kjer bodo po njej scali in srali in ji sem in tja se kaksno primazali. Uboga dusa.

mama katja   zate

sama si si vse odgovorila.  sam ne vidiš.  VSE BI NAREILA ZANJO. in točno ta mentaliteta, tvoja,  ločenka ugabna al pa z nekim pezdetom kužkom spranim doma, si točno to naredila. ampak lezbačike, ločenke ,fenisistke, levičarke, ne veste kaj se zgodi.  pa vam t ovodeb govori, vsi moški strokovnjaki, jaz vam to govorim, pa nobena nič. vse užaljene in jezne na desnico.hahahah zdaj pa bodi jezna nase. to si ti mamica kriva sama.   to se je zgodilo, ker je mala uvidela, da si luzerka. da si jo pomehkužila in da je luzerka. in je ubila  to tvojo  pupiko nežno, malo, edinko. ni je več.  n iveč tvoje pupike male.  tvoja edinka je mrtva. sprijazni se.  to se zgodi ko mamica levičarka pedagoginja, psihologinja, neka levičarka skranja ločenka al pa z nekim pezetom doma ukazuje. in ko hčerka zrase, ve ,da nič ne zna, in hoče biti normalna. da ne bo kot njena mamica.  vidiš da je šla stran od tebe. ker si  taka huda alfa samica. ahahaha ve ,da rabi prevzgojo.  in si jo je našla.  deca ki jo po lapah udari, ki jo po gopci,  ki si jo vzamek o želi.  ker rabi biti ponižana končno.  ker je ženska.  ne pa ti pokveka ločena retardirana zlorabljena posiljena leva fašistka.  mala ni imela atija, ki bi ji rekel, kako je lepa. najlepša, tebe v red sparvil,  tebe nadrl ko pesa. ti rekel, drži gopec tvoj pofukan.  tko  je resnica. mala pogreša red in disciplino.  kot vsak otrok.  vsaka ženska.   ZAJEBALA SI MAMICA.  sam  pač če jaz to tuki govorim, če vodeb karkoli pove, ste že vse v luftu.  hja mamica prasica smrdljiva.  je način ja.  sam ti ga nisi sposobna naredit.  prvo si najdi moškega.  pravega moškega in bodi doma ponižna kurbetina.  lepo pridna pridna. lepo ko kuža pod mizo in mu fafaj med kosilom, lepo pucaj   v miniki  lepo bodi prijazna ponizna prasica. to kar si v osnovi.  kakor vidiš je to tovja hčerka tudi.  ponižna, pridna ubogljiva kurba. ker ima gene, ki ji to nakazujejo.  ti si se upirala, bila brez tiča v pzi 20 let, pa si jo zafurala.

Daj oglasi se kaj ko bodo otroci stari 18+.  Že prevečkrat sem videla, kako se je takšno pametovanje končalo. Pa ti privoščim vse najboljše, da ne bo kakšne pomote.

Za avtorico – ti imej svojega otroka preprosto rada. In ji daj to tudi čutiti. Na kaj več trenutno nimaš vpliva. Če se lahko odkrito pogovarjata ji le omeni, da ti je bila prej bolj všeč in da v vsakem primeru lahko vedno računa nate.

Komentar je bil na “dej no” – ni citiralo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close