Hčerka se je čisto iznakazila
Hčerka si je namerno iznakazila obraz in telo. Ko sem jo pred tremi meseci videla na zadnje je bila čisto ok, potem pa se je na vrat na nos odpravila k fantu v Srbijo in nenačrtovano tam ostala. Pred dnevi je prišla domov po svoje stvari, ker se za stalno seli k njemu in tudi poroko imata v planu. Sploh ne bom govorila kako nemočno se počutim, ker mislim, da dela največjo napako svojega življenja, pa jih je naredila že kar nekaj. Najhuje od vsega je, da se iznakazila, kot bi pred mano stala tujka in ne lastna hči. Prsa ima precej večja, in ne izgledajo lepo, še manj naravno, okoli oči je čisto drugačna, ustnice pa kot, da ne bi sodile na njen drobni obraz. Sprašujem se kako slabo samopodobo mora imeti, da je šla pod nož in sebe naredila skoraj nerazpoznavno. Noče mi zaupati koliko ima tukaj zraven ta njen novi fant, ki je vse to plačal. Prosim pomagajte mi, kako naj jo zadržim doma? Zaljubljena je, to lahko razumem, vsega ostalega žal ne. Gre za mojo edinko, vse bi naredila, da jo spametujem.
Anonimno 1962, 10.10.2023 ob 12:43
Ja, hčerka se je iznakazila, ko jo bo pa iznskazil še “fant” in njegova žlahta jo boste pa dobila nazaj. Uničeno notranje in zunanje jo boste dobila nazaj, če bo imela čas pridet. Na žalost je zdaj slepa, naivna. Nič ne bo iz tega, sama žalost…
Kaj naj naredim? Vsega tega se zavedam samo kaj naj naredim? Hčerka je svojeglava in zaletava in ne posluša nobenih nasvetov.
Rada jo imej. Nič drugega. In naj ve, da je doma vedno dobrodošla.
Privošči ji vse, kar si sama dobrega obeta, čeprav ti tega ne vidiš. Mogoče pa bo. Nihče ne izbira otrokom partnerjev, sami si jih in tako je prav. Sami tudi živijo svoja življenja. Srečo in smolo, vse je v tem. Ampak je njihovo. Mi jih moramo imeti samo radi.
Tudi moja hči, zdavnaj odrasla, je spremenila svoj videz s posegi, pa brez vpliva kakšnega fanta. Povečala si je dojki, operirala nos, nafilala ustnice kdo ve s čim. V začetku sem bila šokirana, zdaj pa me to več ne moti. Se navadiš. Videvam druge ženske, kar v letih, ki tudi imajo nafilane ustnice. Nimaš kaj, danes je vse to dostopno in eni so navdušeni. Jaz se staram kar naravno, kar bo , pa bo.
Mama Katja, 10.10.2023 ob 12:38
Hčerka si je namerno iznakazila obraz in telo. Ko sem jo pred tremi meseci videla na zadnje je bila čisto ok, potem pa se je na vrat na nos odpravila k fantu v Srbijo in nenačrtovano tam ostala. Pred dnevi je prišla domov po svoje stvari, ker se za stalno seli k njemu in tudi poroko imata v planu. Sploh ne bom govorila kako nemočno se počutim, ker mislim, da dela največjo napako svojega življenja, pa jih je naredila že kar nekaj. Najhuje od vsega je, da se iznakazila, kot bi pred mano stala tujka in ne lastna hči. Prsa ima precej večja, in ne izgledajo lepo, še manj naravno, okoli oči je čisto drugačna, ustnice pa kot, da ne bi sodile na njen drobni obraz. Sprašujem se kako slabo samopodobo mora imeti, da je šla pod nož in sebe naredila skoraj nerazpoznavno. Noče mi zaupati koliko ima tukaj zraven ta njen novi fant, ki je vse to plačal. Prosim pomagajte mi, kako naj jo zadržim doma? Zaljubljena je, to lahko razumem, vsega ostalega žal ne. Gre za mojo edinko, vse bi naredila, da jo spametujem.
Mama Katja, kje pa je oče te vaše hčerke? Očitno je odraščala brez očeta oziroma imela velike probleme z očetom. Punce, ki so bile brez očeta ali pa so imele za očeta navadnega kretena, so v odraslosti čisto izgubljene. Dejstvo, da jo privlači tujec, tudi ni nezanemarljivo. Ponavadi je tip privlačnosti do moškega enak tipu očeta v otroštvu punce.
Poznano. To so tako.zvane Karleuše. V Srbiji je umetno(st) zelo cenjena.
Umetne prsi, umeten nos, filane ustnice, umetne obrvi… Pač so ljudje z IQ-jem sobne temperature nakaze povzdignili v narodne herojinje.
Imam sodelavko, ona in mož sta Srba. On ne dela, ampak služi s sumljivimi posli, ona pa s pomočjo tega denarja vzdržuje videz račje pjevalke.
Prsi, ustnice, obrvi – ko gravitacija naredi svoje oz. po koncu garancijske dobe za vsadke pa se vaja ponovi.
Ogabno, ampak nekateri imajo obskuren okus.
Izmipljena zgodbica, ampak poučna in realna.
Kje je vzrok v iznakaženju naših hčera? Večplasten problem sodobnega liberalnega sveta. Verski modreci bi rekli, da je v otroka vstopil demon, kar je kruta resnica. Drugače pa je razlaga v medijih, ki propagirajo nekulturo in neestetiko ter iz mladenk ustvarjajo kurbe. Razne Kardašijanke, resničnostni šovi, tik-tok, influenserke, FB, narcisoidnost mularije, dostopnost storitev plastične kirurgije, slaba smopodoba. Tatuji, pirsingi, barvanje las v ogabne barve, črna antifa garderoba…
Svet je nor.
V splošnem še to ni katastrofa, da odrasla hčerka, ki razmišlja o ženitvi svoje mame ne prosi rkstra za dovoljenje o svojih kozmetičnih posegih, ampak če je za mater njena samovolja tako velik problem, potem je to znak, da pristne komunikacije med materjo in hčerjo verjetno nikoli ni bilo. Deluje, kot da je hči zbežala od doma. Zakaj pa beži, pa je veliko vprašanje, ki ga poznata prav vidve. A se ne bi vprašala, zakaj je vajin odnos tako odtujen? Očitno oče ni prisoten. Morda se izgovor skriva tudi v tem dejstvu.
Avtorica, deluješ kot mati, ki je s svojo ‘ljubeznijo’ dušila svojo hčerko, zdaj si pa šokirana, da te bo zapustila in jo bo dušil njen partner. Ali ji bo res bolje, če se vrne k tebi, ki jo prav tako dušiš, ob tem se pa ne sme svobodno izražati? Lahko bi bilo bolje, če bi tudi ti naredila korak naprej in hčerko osvobodila svoje zasvojenosti s hčerkino čustveno podložnostjo. Pa ja ne more ostati celo življenje tvoja edina in najbolj ljubljena punčka. Grozljiva predstava za hčerko. Zato beži.
Jaz bi na tvojem mestu bila zgolj tiho in z dvomom opazovala vse skupaj, hčerki pa dala vedeti, da jo sicer podpiram v vsem, lahko pa se vsak trenutek obrne nate ali se vrne domov. Le glej, da je ne boš zaradi svoje posesivnosti izgubila za predolgo.
Anonimno 6556, 15.10.2023 ob 22:59
Uboge mlade punce, iz vseh strani so torpedirane kao naj bi morale izgledati, ni čudno, da so v glavah zmede.
Jaz moje 3 učim, da so to iznakažene spake, tudi tiste s filerji, da jim ni jasno, da niso kos mesa na tržnici, ki se mora pod mus prodat in da to sranje predstavlja dodano vrednost le cloveku, ki se ga je potrebno v življenju na vse pretege ogniti. Svoji k svojim v imbecil površinske drame in prazna življenja. Mojim je to jasno. In ni težko razlozit celo pri 10tih letih. Zakaj bi skrivali, da gre za nekvalitetne ljudi? Potrebno jih je to naučiti, da ne bodo podobne koze.
Forum je zaprt za komentiranje.