Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčerka pri 39 brez otrok in še doma

Hčerka pri 39 brez otrok in še doma

Hčera, 39 z dobro službo, a za moške ji ni. Ima nerealna pričakovanja, vsi njeni “princi na belem konju” so se vmes že poročili in imajo otroke. Ona pa nič. No, vsaj svoj del hiše ima, da naju ne moti, ker bi se najraje kar zjokala, vsi že imajo vnuke, samo ona nič in izgleda tudi v prihodnosti ne bo nič. Ah sva se nategnila, da nisva imela še enega otroka, zdaj pa bodo vso dediščino po njej pobrali od mojega brata sorodniki…

Tipična slovenska. Hahahahaha………….

Še psa naj si kupi pa bo tipična slovenka. No mogoče ga pa ze ima.

Verjemi, da je ti je lažje gledati samskega otroka zadovoljnega, kot nesrečno poročenega. A če bi bila na identično istem samo ločena z npr. 9letnim otrokom bi bilo kaj prida bolje?

Važno, da je srečna, a ne?

Bod raj srecna ves kolk skrbi odpade .

Tko bi bila pa skoz v skrbeh za vnuke. Pa ce bi se hcera in moz kregala,spet se bi ti sekirala.

Za dediscino. To pa pac se povez s kero npr sestricno k ma otroke in jih mej kot za svoje vnuke. Potemtakem ti ne bo zal da bodo oni dedoval.

Al pa od brata otroke.

Ne bo vnukov zato se kr sprijazni.

zakuga pa ne skočta v rejništvo? al pa kkšnga klošarja posvojita.

Pri 50 vzame enega brezposelnega lizerja 10 let mlajsega pa bo njegova zlahta herbala.

In zakaj bi se morala poročiti in imeti otroke? Ker je to mamina kaprica?

Kar pa se dediščine tiče, jo lahko s testamentom mirno zapusti komurkoli želi, saj pri bratrancih in njihovih otrocih ne gre za prvi dedni red.

Sem na istem podobno stara kot vasa hci in brezposelna. In mi je totalno vseeno za vse moske. Z njimi sem zakljucila.

Odgovor na objavo uporabnika
gospodinja375, 10.08.2021 ob 20:41

Hčera, 39 z dobro službo, a za moške ji ni. Ima nerealna pričakovanja, vsi njeni “princi na belem konju” so se vmes že poročili in imajo otroke. Ona pa nič. No, vsaj svoj del hiše ima, da naju ne moti, ker bi se najraje kar zjokala, vsi že imajo vnuke, samo ona nič in izgleda tudi v prihodnosti ne bo nič. Ah sva se nategnila, da nisva imela še enega otroka, zdaj pa bodo vso dediščino po njej pobrali od mojega brata sorodniki…

otroci so spremljevalci v življenju staršev, ko odrastejo, imajo svoje življenje in ne razumem staršev, ki pričakujejo od otrok, da živijo po njihovih merilih. Otroci niso samoumevni, tudi vnuki ne. Svoboda bivanja in sprejemanja je ključna za dobre odnose in harmonijo in neprecenljivo je sprejemanje oseb takšne kot so.

Verjetno je imela čast opazovati tvoj zakon in si je rekla: o ne, tega dreka se pa jaz ne grem.

Zakaj bi v tak pokvarjen lažnjiv in skorumpiran svet sploh ustvarila novo živo bitje? Nekoga, ki bo nekoč umrl še prej pa trpel, moral hoditi v službo in prenašati tečne ljudi in grde bolezni? Zakaj?

Jest bi jo rad spoznal.

Sta Se nategnila, huda ???????????????????

Avtorica, mal večkra0t se dajta ???????

Joj, jaz imam pa sina, ista situacija. Dobra služba, stanovanje….pa nobena ni bila dobra… kako bi ju spravili skupaj?

Tudi jaz imam sina brez veze in bi kar rada bila tašča.

Samska54, 10.08.2021 ob 22:18

Sem na istem podobno stara kot vasa hci in brezposelna. In mi je totalno vseeno za vse moske. Z njimi sem zakljucila.

Kaj pa je bilo, da si se tako “zavezala” z besedami?

Mama avtorica, vaša hčerka lahko še vedno spozna moškega, verjetno pa bo imel otroke od prej.  Kako se bo i zteklo res ne morete vedeti, zato raje ne predvidevajte. Še vedno pa lahko spozna kakšnega samskega moškega, in še vedno lahko ima otroka.

Pa sej lahko slovenski kulturi denar zapusti, ker imajo toliko malo sredstev! Bo s tem več naredila za državo, kot če bi otroke rodila.

In zakaj bi v ta pokvarjen in onesnažen svet ustvaril živo bitje, ki bo moralo plačevati davke, zboleti in umreti? V čem je smisel ustvariti otroka?

donporleone, 10.08.2021 ob 22:18

Kar pa se dediščine tiče, jo lahko s testamentom mirno zapusti komurkoli želi, saj pri bratrancih in njihovih otrocih ne gre za prvi dedni red.

Ali prepiše na notarja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close