Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčerka pri 32 še samska in doma

Hčerka pri 32 še samska in doma

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 08.08.2021 ob 10:22

CrazY FroG ?, 08.08.2021 ob 10:17

Julij Cezar, 08.08.2021 ob 09:57

CrazY FroG ?, 08.08.2021 ob 09:25

Jahman, 08.08.2021 ob 08:59

32 ni neka starost, no ja za manj izobražene ljudi, ko ne skrbijo za svoje zdravje, pa je.

Aja? Kje si to prebralo? Moje sovrstnice, okolica in to.. imamo (ja vključno z mano) visoke izobrazbe, družino… Sestrična dela doktorat iz medicine pa je uspela 1ga otroka že spacat, je pa res, da če ne bi imela zdaj s kroženjem in zamikom zrt covida tk natrpano, bi si lh hitrej drugega umislila. Kkrkol tvoja teza po videnem v praksi: a-a!

kva se pa ti oglašaš. te ni nič sram kak si nardila glupo prenovo. daš gor pičkasto fasado.. . ostalo pa v razsulu. he he

Ti si bil za zgled: vse v razsulu. Trapec, pedi leč! HE HE

baba tumpasta ni druzga. nič čudnga da si pokvarlo vse. he he

He he, strezn se!

Julij Cezar je Darwin btw

za tebe se govori, da si prikriti ritnpikar. moraš na zdravljenje, ker to pač ni normalno da drugega pikaš v drekalno odprtino

to velja za julija cezarja alias darči pederčina

ti si peder, 08.08.2021 ob 10:27

to velja za julija cezarja alias darči pederčina

Psihopat ne samo peder.

tupi ste v čošak. butalci. edn vam mora povedat direkt v nesposobno faco.

CrazY FroG ?, 08.08.2021 ob 10:25

He he, strezn se!

dej izredno odpoved ne mošr tako ropotijo prodajat kot življenski uspeh. pa kje s to vidu. he he

pa kje si to vidu da propalice drugim filozofirčkajo kak naj žvijo. he he

Julij Cezar, 08.08.2021 ob 10:30

dej izredno odpoved ne mošr tako ropotijo prodajat kot življenski uspeh. pa kje s to vidu. he he

…..ha? … Js sm “nora”, sam tvoje norosti pa še zdaleč ne dohajam, sploh ne štekam kaj se menma, he he. Ajd!

Njega ne moreš razumet, 40+ in ziza mamico.

CrazY FroG ?, 08.08.2021 ob 10:33

…..ha? … Js sm “nora”, sam tvoje norosti pa še zdaleč ne dohajam, sploh ne štekam kaj se menma, he he. Ajd!

zdj pa rep med noge. vse na pol tak kt ta forum.

Anonimno 1356, 08.08.2021 ob 10:34

Njega ne moreš razumet, 40+ in ziza mamico.

boli me patka kva ti bluziš. forum ste zavozili do konca. darwin ma vsaj mamico, vas pa sam sončna čaka. kva boste pa napisal v življenje pis? forumsko igranje vlog? kkšne reference pa mate? saj prav še za skret pomivat ste slabi.

Darko Čater in njegova n-ta osebnost. Bolnik

Zakaj smetite temo? Ne razumete konteksta? Avorica vašo hči muči predvsem samovsečnost, tako ne bo daleč prišla. Res študij terja svoj davek, vseeno pa se lahko v času študija tudi kaj na področju družine premakne. Tudi v moji okolici smo izobražene ženske že poročene mamice, ki poleg furamo kariero.

Izobrazba, 08.08.2021 ob 10:42

Zakaj smetite temo? Ne razumete konteksta? Avorica vašo hči muči predvsem samovsečnost, tako ne bo daleč prišla. Res študij terja svoj davek, vseeno pa se lahko v času študija tudi kaj na področju družine premakne. Tudi v moji okolici smo izobražene ženske že poročene mamice, ki poleg furamo kariero.

In zakaj rabi oviro, ki ji pravimo družina?

Anonimno 6271, 08.08.2021 ob 10:38

Darko Čater in njegova n-ta osebnost. Bolnik

kva je. resnica boli. sej vi skojz glodate drug folk. ko pa dobite ogledalo pred svojo grdo faco začtnete pa krult. ne morš verjet. he he

tema je fajk in si zasluž realnega ogledala. kdo bi zaposlil take nesposobneže kot so tle gor?

donporleone, 08.08.2021 ob 10:43

In zakaj rabi oviro, ki ji pravimo družina?

To drži. Ne vemo nič o mišljenju hčere, si to želi, vidi to v svojem življenju, ali so to samo želja mame. Meni osebno je ugajalo, da sem finančno dobro stabilna in, da imam potomce. Zato pravim, da se to lahko izvede. Imam pa tudi jaz prijateljico, ki nikoli ne bo imela otrok, pravi da ji to ne ustreza. Stara je 31. Volja posameznika. Jaz sem komentirala z ozirom, da kariera ni nujno ovira.

Pa tako neinteligentne da ne dojamete da nočejo vsi živeti tako kot živite vi? Mislim pa ona je samovšečna? Ti pa drugim pametuješ da morajo isto živeti kot ti. Pa je ona samovšečna? Daj ne se smešit.

tako izobražene, 08.08.2021 ob 10:49

Pa tako neinteligentne da ne dojamete da nočejo vsi živeti tako kot živite vi? Mislim pa ona je samovšečna? Ti pa drugim pametuješ da morajo isto živeti kot ti. Pa je ona samovšečna? Daj ne se smešit.

Nikomur ne pametujem. Tvoj nizek iq tega ne dojame? Pravim le, da lahko obenem vse zvoziš s kančkom truda in talenta. Kaj ni to znak samovšečnosti, če ima kriterije celo, da me bo ubogal? Dajte no. Zdaj bote pa po meni udarjali. Nima smisla.

Drači aka Julij odbilo ti je.

Izobrazba, 08.08.2021 ob 10:54

Nikomur ne pametujem. Tvoj nizek iq tega ne dojame? Pravim le, da lahko obenem vse zvoziš s kančkom truda in talenta. Kaj ni to znak samovšečnosti, če ima kriterije celo, da me bo ubogal? Dajte no. Zdaj bote pa po meni udarjali. Nima smisla.

Ne gre za samovšečnost, morda bolj za MATRIARHAT, besedo, ki med mačisti že dolgo buri duhove. Verjetno je smisel predvsem v tem, da se kot samozadostna ne misli podrejati patriarhalnim nazadnjakom.

Anonimno 1356, 08.08.2021 ob 10:58

Drači aka Julij odbilo ti je.

tis pa res debiln da še vedn pišeš odgovore. he he

donporleone, 08.08.2021 ob 11:02

Ne gre za samovšečnost, morda bolj za MATRIARHAT, besedo, ki med mačisti že dolgo buri duhove. Verjetno je smisel predvsem v tem, da se kot samozadostna ne misli podrejati patriarhalnim nazadnjakom.

S tem vidikom se strinjam.  Seveda je lahko tudi tako. Če pa gledam sebe in prijatejice pa vidim, da v nas še vedno gori želja po družini itd. V povprečju.

Julij Cezar, 08.08.2021 ob 11:03

tis pa res debiln da še vedn pišeš odgovore. he he

Jaz se ne umaknem kar tako in tudi sam grizem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close