Hčerka pri 32 še samska in doma
Julij Cezar, 08.08.2021 ob 10:22
CrazY FroG ?, 08.08.2021 ob 10:17
Julij Cezar, 08.08.2021 ob 09:57
CrazY FroG ?, 08.08.2021 ob 09:25
Jahman, 08.08.2021 ob 08:59
32 ni neka starost, no ja za manj izobražene ljudi, ko ne skrbijo za svoje zdravje, pa je.
Aja? Kje si to prebralo? Moje sovrstnice, okolica in to.. imamo (ja vključno z mano) visoke izobrazbe, družino… Sestrična dela doktorat iz medicine pa je uspela 1ga otroka že spacat, je pa res, da če ne bi imela zdaj s kroženjem in zamikom zrt covida tk natrpano, bi si lh hitrej drugega umislila. Kkrkol tvoja teza po videnem v praksi: a-a!
kva se pa ti oglašaš. te ni nič sram kak si nardila glupo prenovo. daš gor pičkasto fasado.. . ostalo pa v razsulu. he he
Ti si bil za zgled: vse v razsulu. Trapec, pedi leč! HE HE
baba tumpasta ni druzga. nič čudnga da si pokvarlo vse. he he
He he, strezn se!
Anonimno 1356, 08.08.2021 ob 10:34
Njega ne moreš razumet, 40+ in ziza mamico.
boli me patka kva ti bluziš. forum ste zavozili do konca. darwin ma vsaj mamico, vas pa sam sončna čaka. kva boste pa napisal v življenje pis? forumsko igranje vlog? kkšne reference pa mate? saj prav še za skret pomivat ste slabi.
Zakaj smetite temo? Ne razumete konteksta? Avorica vašo hči muči predvsem samovsečnost, tako ne bo daleč prišla. Res študij terja svoj davek, vseeno pa se lahko v času študija tudi kaj na področju družine premakne. Tudi v moji okolici smo izobražene ženske že poročene mamice, ki poleg furamo kariero.
Izobrazba, 08.08.2021 ob 10:42
Zakaj smetite temo? Ne razumete konteksta? Avorica vašo hči muči predvsem samovsečnost, tako ne bo daleč prišla. Res študij terja svoj davek, vseeno pa se lahko v času študija tudi kaj na področju družine premakne. Tudi v moji okolici smo izobražene ženske že poročene mamice, ki poleg furamo kariero.
In zakaj rabi oviro, ki ji pravimo družina?
donporleone, 08.08.2021 ob 10:43
In zakaj rabi oviro, ki ji pravimo družina?
To drži. Ne vemo nič o mišljenju hčere, si to želi, vidi to v svojem življenju, ali so to samo želja mame. Meni osebno je ugajalo, da sem finančno dobro stabilna in, da imam potomce. Zato pravim, da se to lahko izvede. Imam pa tudi jaz prijateljico, ki nikoli ne bo imela otrok, pravi da ji to ne ustreza. Stara je 31. Volja posameznika. Jaz sem komentirala z ozirom, da kariera ni nujno ovira.
tako izobražene, 08.08.2021 ob 10:49
Pa tako neinteligentne da ne dojamete da nočejo vsi živeti tako kot živite vi? Mislim pa ona je samovšečna? Ti pa drugim pametuješ da morajo isto živeti kot ti. Pa je ona samovšečna? Daj ne se smešit.
Nikomur ne pametujem. Tvoj nizek iq tega ne dojame? Pravim le, da lahko obenem vse zvoziš s kančkom truda in talenta. Kaj ni to znak samovšečnosti, če ima kriterije celo, da me bo ubogal? Dajte no. Zdaj bote pa po meni udarjali. Nima smisla.
Izobrazba, 08.08.2021 ob 10:54
Nikomur ne pametujem. Tvoj nizek iq tega ne dojame? Pravim le, da lahko obenem vse zvoziš s kančkom truda in talenta. Kaj ni to znak samovšečnosti, če ima kriterije celo, da me bo ubogal? Dajte no. Zdaj bote pa po meni udarjali. Nima smisla.
Ne gre za samovšečnost, morda bolj za MATRIARHAT, besedo, ki med mačisti že dolgo buri duhove. Verjetno je smisel predvsem v tem, da se kot samozadostna ne misli podrejati patriarhalnim nazadnjakom.
donporleone, 08.08.2021 ob 11:02
Ne gre za samovšečnost, morda bolj za MATRIARHAT, besedo, ki med mačisti že dolgo buri duhove. Verjetno je smisel predvsem v tem, da se kot samozadostna ne misli podrejati patriarhalnim nazadnjakom.
S tem vidikom se strinjam. Seveda je lahko tudi tako. Če pa gledam sebe in prijatejice pa vidim, da v nas še vedno gori želja po družini itd. V povprečju.
Forum je zaprt za komentiranje.