Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hčerka hoče postati čefurka…

Hčerka hoče postati čefurka…

Na žalost je tako, da je priseljencev iz bivše Juge več kot priseljencev npr. iz Kitajske, Indije in zaradi tega je tudi večji vpliv njihove kulture na slovenske otroke, Nikjer v svojem zgornjem dopisu pa ne trdim, da bi morali zakoni veljati samo za priseljence iz bivše Juge. V Nemčiji znajo Turki, Bosanci, Srbi, Slovenci, Kitajci… (VSI) nemško! V Sloveniji pa je čisto vseeno- še huje – slovenski jezik počasi umira!
Malo za hec:
( Majke mi- grem doga vokat, poL se grem pa skensLat z rufa, k sm kije na boutu forgetaLa!)

Ne zdaj obračati besed in se izgovarjati. Kar je sicer značilno za tiste, ki so nestrpni, saj razlog za svoj odziv vidijo drugje, ne pa v sebi.
Jaz sem točno definiral razlog in nisem omenjal, da je kaj ta tema kriva.
Še enkrat preberi moj prejšnji post, če te zanima. Če ne, pa pač ne.[/quote]

Ne obračam besed, sm ni mi jasno v končni fazi s kakšno pravico me označuješ za nestrpno po opisu enega dogodka? Ali me poznaš? To da me označuješ za nestrpno je že poseganje v osebnost in ne komentar na temo…. Jaz ne vem če sem te prosila za analizo osebnosti…niti za nasvet
Lahko podaš mnenje na temo, ne pa da se spuščaš na osebni nivo….a ni to bistvo tega foruma?
Ne spomnim se da bi v svojih komentarjih napisala ali kakorkoli zmerjala avtorico tistga ponesrečenega posta ali pa koga od vas- vse kar sem napisala je da iz njene strani ni ok. da uporablja žaljivke zaradi tega ker ima druge probleme…nobene etikete nisem nalimala ne njej in ne nobenemu drugemu….

Menda ja avtorjem teh filmov ne verjameš?[/quote]Verjameš, vera, verjeti…
V kaj pa ti veruješ/verjameš? A je tvoja vera trdna, absolutna, jo nič ne zamaje?
Si jo sam zgradil od a do ž ali so ti drugi podajali zidake, ti pomagali postavit temelje? Okrogle ali oglate? 😉 :))))[/quote]

No, pa dajmo govorit o verodostojnosti celote, ki je sicer sestavljena iz nekaterih zgodovinskih dejstev, vendar na precej nacionalistični osnovi. Te vrste nacionalizem pa ne vidim nič boljši od (poznano) hrvaškega. Mimogrede, po njihovih “teorijah” smo Slovenci potomci tistih, ki so postavlili temelje ne le evropski civilizaciji, temveč menda tudi hindujski. Se pa utegne v prihodnosti najti še kakšna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close