Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hčere, ki jih matere niso naučile gospodinjskih del

Hčere, ki jih matere niso naučile gospodinjskih del

Matkic…ti pa imaš vse…sesanje, kuhanje, pomivanje, pranje, obrezovanje dreves…ni da ni:)))). Le da si pri teh letih brez ženske, brez višjih ciljev, brez spodobne plače, brez lastne sence…

Sadni veš kak je to:

Every girl is a feminist, until the first punch: Then its all ”Don’t hit me I’m a girl”

pfffffff

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Brez moških, brez otrok, nesposobne za sožitje z drugimi človeškimi bitji, biološka ura bo počasi odtiktakala, če že ni, ostanejo samo forum, zagrenjenost in žlehtnoba …

imam prosto mesto sponzoruše

prijave na diskretenslo@gmail.com

Piroman, o kom ti to ves čas? Haluciniraš?

NI panike sploh. Ženske bodo posvojile takšne kot si ti. Ko jim bo dolgočas po otrocih, boš imel šanso.

Mučiti šibkejše bitje, če pa je baje skela ”močnejša” od mene, bo že prenesla, al je preveč hudo spoznanje, da bo večno sama ker tisti ki je kao bil dovolj dober je raje odšel drugam kot bil z njo?

Pa saj ga razumem, jaz bi se tudi fental če bi mel tako babo, al pa bi bil pijanec v razsulu dokler me ne bi pobralo, ker to bi bil edini užitek ob taki ženski

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No, sej so se lepo zbrali….sveta trojica..pardon štirica na kupu…
Sami carji….
Razen pljuvat na forumu nimajo NIČ za pokazat….ne statusa, ne karakterja, ne samostojnosti, ne
osnovne kulture, ne videza, ne osnov komunikacije, ne moškosti….NIČ.
Sami fantki, ki jih boli da ne bodo nikoli odrasli….

Kak je fajn met dopust, zdaj vas bolje razumem kak je skorajda vsem tu, ki ste vsak dan fraj pa se lahko cel dan podrkavate na monu in vseh ostalih forumih…..

Franček na zdravje, sem si odprl eno Laško 😀

Kar je glavni razlog zakaj se nima smisla dobivat s Senzami, Ribami, Skeletoni in ostalo žensko populacijo. Kaj imam jaz njim za dokazovat ? Spustim ji klofuto in že bo v solzah kričala na pomoč in grozila s policijo.

Kako prazno mora biti tvoje življenje, da nimaš nobene osebe, ki bi jo imel rad in ob kateri bi ti bilo hudo, če bi umrla. Si mogoče avtist in zato ne zmoreš nobenih pozitivnih čustev do nikogar?
Še nikoli v življenju nisi imel nikogar rad? Ok, jasni mi je, da še nisi imel ženske,ki bi jo ljubil. Ampak tudi do staršev, bratov, sester, kogarkoli pač že imaš, še do nikoga nisi nič čutil? Nimaš niti enega prijatelja, ki ga imaš rad? Res še nikoli nisi imel ob sebi osebe ob kateri bi ti bilo hudo, če bi ta oseba umrla?

Kar je glavni razlog zakaj se nima smisla dobivat s Senzami, Ribami, Skeletoni in ostalo žensko populacijo. Kaj imam jaz njim za dokazovat ? Spustim ji klofuto in že bo v solzah kričala na pomoč in grozila s policijo.[/quote]

Saj to so te naše vrle feministke in borke za enakopravno nadvlado žensk…………

Dokler je po njihovo je vse prav, potem pa v jok pa šimfat, podjebavat, potem 2×2 ni več 4 ampak po njihovo 17 itd…..

“kmetija” na forumu v “živo”. :)))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako prazno mora biti tvoje življenje, da nimaš nobene osebe, ki bi jo imel rad in ob kateri bi ti bilo hudo, če bi umrla. Si mogoče avtist in zato ne zmoreš nobenih pozitivnih čustev do nikogar?
Še nikoli v življenju nisi imel nikogar rad? Ok, jasni mi je, da še nisi imel ženske,ki bi jo ljubil. Ampak tudi do staršev, bratov, sester, kogarkoli pač že imaš, še do nikoga nisi nič čutil? Nimaš niti enega prijatelja, ki ga imaš rad? Res še nikoli nisi imel ob sebi osebe ob kateri bi ti bilo hudo, če bi ta oseba umrla?[/quote]

Vidiš to je razlika med mano in vašim low lifom, jaz se držim načela ne bit žalosten da se je končalo ampak bodi vesel da se je sploh začelo 🙂

Torej, vsaka stvar ima svoj konec, jaz ne jokam, in mi ni hudo, če pa že pa so to solze sreče….. ne žalosti. vsaka stvar ima svoj konec, kot tudi življenje in če se iz tega nisi sposobna norčevat, potem ne razumeš poante lajfa, kot je 98% ljudi pač ne razume 🙂

FRANČEK na zdravje!

Kar je glavni razlog zakaj se nima smisla dobivat s Senzami, Ribami, Skeletoni in ostalo žensko populacijo. Kaj imam jaz njim za dokazovat ? Spustim ji klofuto in že bo v solzah kričala na pomoč in grozila s policijo.[/quote]

Glavni razlog je, da se z mano sploh ne moreš dobiti. To je tvoj žulj, ker si tako micken v glavi.

Zakaj cvilite, samske brez sposobnosti ustvariti družino in pridobiti naklonjenost žlahte ter okolice. S pljuvanjem po moškem spolu na forumih si ne boste pridobile simpatij morebitnih snubcev. Moške si boste morale drugače zaslužit. Garati boste morale za to! Ampak razvajenkam je lažje za svojo nesposobnost in nikakršne rezultate kriviti ljudi, ki jih niti ne poznajo.

Sej imaš prav :-)))
Moram nehat, ne glede na to, ko so tečni in razvajeni, ne spodobi se na otroke spravljat…

marihuanca, a daš en dim?

Sadni, glej fishiko, kak jo mantra, ker bi se rada dotikala tvojih bicepsov pa ne more 😀

skela, ikebano ne pozabi, papa!

Bom rukno eno na tvojega tipa, saj je bil dober človek verjetno, samo kaj ko je ga dobla taka v mreže laži in vsega, da je blo kar je blo 🙂

NA ZDRAVJE!

Sej imaš prav :-)))
Moram nehat, ne glede na to, ko so tečni in razvajeni, ne spodobi se na otroke spravljat…[/quote]

Itak nima smisla debatirati o resnih stvareh s tipi, ki nikoli v življenju niso dali nikomur topline, ljubezni. Nekdo, ki ima tako prazno življenje, kaj češ s takim?

Nisi poštekal, a ne. Frutolino razlaga, zaradi česa vidi nesmisel se dobivati z ne vem kom vse od tu. Je pravi fenomen, da sploh razmišlja tako daleč. Kapiš? Če nekdo piše protiargumente, je nekoč iskal argumente.

Sama toplina in ljubezen. Moškega pa od nikoder. A ni to čudno?

Nisi poštekal, a ne. Frutolino razlaga, zaradi česa vidi nesmisel se dobivati z ne vem kom vse od tu. Je pravi fenomen, da sploh razmišlja tako daleč. Kapiš? Če nekdo piše protiargumente, je nekoč iskal argumente.[/quote]

Fišika ti si itak Miss Sveta, ker si tak lepa, samo nočeš it tekmovat, ker bi prelahko zmagala, pa drugim daš del slave kajne?

Na zdravje na tvoj geštel, ti rečem……..

Ja lahko da jih je ali pa ne, mogoče so se mu nekoč sami položli na pot pred oči, ni nujno da jih je iskal, nujno je samo umret, in pit 😀

Vsaki pač ne bomo dovolil tega. Tiste mastne prste, od tommy majoneze, si naj kar v rit zatlač.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close