Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › HAT – pozitiven in negativen hkrati

HAT – pozitiven in negativen hkrati

Kaj pa tole? Včeraj sem doma naredil HAT in mi je pokazal rahlo črtico (test pozitiven). Potem sem v roku dveh ur naredil še en test, da se prepričam (s testom drugega proizvajalca) in sem bil negativen. Kaj pa sedaj? Nimam nobenih tipičnih znakov, se počutim popolnoma normalno. Smo se pa doma iz preventivnih razlogov vsi testirali (enkrat na teden se) in čisto nič drugega.

Se je še komu to zgodilo? Ste šli na PCR vseeno?

Ja, vse je postalo en velik miš maš in služenje denarja. Okuženi hodijo na Hatg teste, prenašajo okužbe. Skratka, KAAOS.

Pa pokaže, pa ne pokaže pa pokaže in do takrat je okužil že 20 ljudi.

Absurd kaj počne stroka.

test se lahko  “zmoti”, tudi ti se lahko, ti rečeš ups,škode pa takoj nekaj jurjev ,morda te šef  napizdi in svet gre dalje, tu pa delaš dramo zaradi koščka plastike za 0,5€

Če ne veš pri čem si, pa bi rad vedel ali če rabiš P – poslikaj ploščico z 2 črticama, pošlji sliko svojemu zdravniku, pripiši da te močno boli glava in grlo in prosi da naj te da na PCR.

Hm, po mojih izkušnjah je tako, da če ti vsaj en test pokaže pozitivno, je zelo zelo velika verjetnost, da boš tudi na PCR.

Imam namreč izkušnje s štirimi različnimi testi, ki so vsi pokazali negativno (briz iz grla in nosa), pa je oseba bila potem pozitivna. Imela je tudi zelo boleče grlo in afte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close