HARVY NORMAN-kvaliteta?
Blazno jezna sem na njih – decembra(!) lani smo kupili pri njih sedežno garnituro in še vedno je nismo dobili! Obljubili so, da bo v februarju, pa še kar čakamo… Te nategnejo, saj šele, ko plačaš avans, na račun napišejo dobavni rok 16-18 tednov(!!!), vendar ti zagotovijo, da to ne drži, da to napišejo kar tako, za rezervo…
Harvey Norman – nikoli več!
Midva imava Meblovo spalnico, kupljeno v Lesnini. Sva zelo zadovoljna. Malo manj pa z Meblom samin. Z Lesnino imajo deal, da če kupiš pohištvo nad 200.000 ti iz Mebla pridejo sestavit pohištvo, za njih pa delajo razni pogodbeniki. No, na dan dostave nam iz Lesnine pripeljejo spalnico, zložijo PRED blokom in grejo. Potem moj sam nosi v 1. nadstropje in čaka da pridejo mojstri. Celo dopust je moral vzet, ker je bilo rečeno, da bodo najkasneje do 12:00 pri nas. Ob 13:00 ni bilo še nikogar, 15:00 tudi ne. Kličeva “šefa”, ki je začel nekej nalagat, da se je montažer zadržal v Celju, da pa sigurno pride. Tko so naju “nategvali” do 19:00, potem pa se nihče ni več oglasil na telefon. In kaj nama je preostalo drugega kot to, da sva sestavljala spalnico SAMA, celo noč. Saj nekako ne moreš pustiti cele spalnice na hodniku, kjer ni ravno veliko prostora. Hvala bogu, da je moj tehnični tip.
Naslednji dan sva vseeno stopila v akcijo in nekako dobila tega”šefa”, mu malo zagrozila, mu poslala račun za 20.000, ki ga je celo plačal.
Jaz sem v Harvy Normanu kupila kavč. Slabo so dostavili (katastrofalno), čeprav sem plačala vnos v stanovanje. Če imaš kakršnokoli reklamacijo, pozabi nanjo. Si te podajajo od osebe do osebe v želji, da čimprej izgineš.
Omare sem kupila Alplesove. Bile so cenovno ugodne, zdaj pa vidim, da so tudi fantastična kvaliteta. Vnaprej so mi zrisali celotni prostor s svojim pohištvom in mi pripravili predračun. Možno je odplačevanje na več obrokov na trajnik, tako da sploh ni panike. Dostavili so hitro, zmontirali super, zelo lepo zgleda. Res je, je malo bolj klasično, vendar sem izbrala omare, ki bodo dolgo elegantne. Moda se spreminja, spalnice pa ne kupuješ za pet let. Izbrala sem Harmonijo. Sama izbereš poličke, stojala, držala, dodatne palice itd. In dobiš 3D izris, samo dobro prej izmeri prostor, pa preveri, da ne bo preveč natrpano. Alples je res kvaliteten, jaz vidim, da bo vse skupaj dolgo zdržalo vse napore. 🙂
Sedaj me je pa kar začelo skrbeti. S fantom sva v harveyu naročila kavč in naj bi prišel nekje sprila. In res so tudi nama pravili, da je tisti dolg rok samo zato, da se zavarujejo itd. in podobne pravljice. No, še vedno upam na najboljše. Je pa tudi res, da sem slišala že dosti pripomb čez Lesnino in njene dobavne roke, midva pa sva kuhinjo dobila celo nekaj prej..
Zelo lepe spalnice ima Iles Idrija, italijanski dizajn, samo da pride vse dosti ceneje. Se da izbirati elemente posamezno in notranjo opremo omar. Imajo toliko izbire, da se težko odločiš. Midva jo imava 4 leta in sva zelo zadovoljna.
Lipine kuhinje so res zelo lepe, samo z barvami so pa na psu. Tako malo izbire barv, pa tako lepe in kvalitetne kuhinje, škoda.
Mislim, da je njihova kvaliteta skladna s ceno.
Imajo res kvalitetno blago.
Nasprotno je v RUTAR-ju, kjer cene nabijejo v nebo, potem
pa se hvalijo s popusti 50% in več…
Če pogledaš njihovo omaro, si lahko presenečen, da sploh še stoji…
Omaro ali posteljo, katere ne prodajo v RUTAR centru, jo lahko potem dobiš pri DIPO za
ČETRTINO cene
Forum je zaprt za komentiranje.