Harvey Norman – so vedno tako neresni?
Kupila pri njih vzmetnico 90×200. Ampak doma je nikakor nismo mogli spraviti v posteljo. Iz.erimo vzmetnico: 92×203 cm. Izmerimo posteljo: 89×198 cm. Napišem pritožbo oz reklamacijo in so mi poslali domov svoje profesionalne merilce.
In češ,da 2 cm gor ali dol manj al več je PO ZAKONU DOVOLJENO!
Prideta domov 2 fanta, izmerita drugače : 91,5 x 202 cm!
Ta 1 izmišljen manjkajoč cm je bil odločilen, da mi vzmetnice niso hoteli vzeti nazaj in je zamenjati. Ker češ da je proizvajalec to zavrnil!
Torej namesto 203 cm sta si merilca izmislila, da je dolga 202 cm, kar je po zakonu dovoljeno odstopanje!
Še vedno imamo do ali to neuporabljeno vzmetnico zapakirano v eni prazni sobi. Pa ne vemo, kam bi z njo.
Tudi če bi moja postelja bila 200 cm dolga namesto 198 cm in 90 cm široka, vzmetnice ne bi šlo noter spraviti.
Izjemno neresni, ob prodaji obljubljajo, po nakupu sami izgovori. Ne drzijo se rokov, ne poklicejo, kljub temu, da vedo, da ne bo dostave. Sami izgovori in zal tudi laži. Prodajalec se izgovarja na svoje in šefe, sam pa ne preveri in vsakic “moram preverit”. Dopoldan je vse prazno, vendar ne preverja ob dejstvu da ima obilo časa. Ne priporocam oziroma odsvetujem. Neresno in ponižujoce.
Od vseh teh velikih prodajalcev nič od nič, vsakič kakšno sranje. Naročam v spletnih trgovinah, res da zadeve ne vidiš v živo in vprašanje, kaj dobiš, ampak do zdaj same pozitivne izkušnje. Pohištvo.si strokovni, hitri, pohištvo kvalitetno (sicer cenovni razpon je od do, če kupiš najcenejše, verjetno ni neke hude kvalitete, kar pa je pričakovano, jaz kupujem nek srednji rang in sem vedno zadovoljna). prevoz zastonj, lahko se zmeniš plačilo po povzetju s kartico, ne delajo nobenih problemov.
Pri teh velikih pa stalno neka sranja, od tega, da moraš prevoz posebej plačat, ker imajo zunanje izvajalce, pohištvo ne pride ko se zmeniš, ko pa pride, je zagotovo kaj narobe – HN so mi prinesli napačen pult za kuhinjo, seveda potem niso izvedli nobene montaže, čakalna doba dodatne 3 tedne.
planB
naj ti bo to šolska lekcija. da smo albanci. pri nas nimamo trgovcev ampak imamo posrednike. kakšna je razlika. JAZ SEM TRGOVEC. recimo. jaz se trudim za stranke, rad handlam, rad imam pogajanja, rad imam to in hočem da je tako. rad vidim da je kupec srečen. da ne čuti da je bil nafukan, kot ti.
in to ti naj bo lekcija, da nikoli ne kupuj neki kar ne vidiš pred seboj. nobenih obljub nikoli več, NE ZAUPAJ NOBENEMU. no, meni lahko. zato vidiš, ko greš kupovat avto, rečeš. ktr avto imate sedaj takoj tukaj i nga lahko odpelem v 3h. hočem ga videt se vsestv njega. povohat, polizat volan, vklopit radio, šajbe gor pa dol. hočem vedet, da bo to moj avto. kupujem kolo. kaj imate, sedaj takoj tukaj na razpolago. sedaj takoj?!?!?!!?!!?!?! zdaj??? ne jutri, ne pojutrišnjem, zdaj sem tukaj. zdaj sme si delal stroške prevoza do vas. kaj imate. sem resen kupec,. sedaj bom kupil. pokažeš denar neki. ZDAJ, RAZUMET VI MENE. ne pridme več nazaj. zdaj sem tukaj, dal za prevoz, bencin, čas si vzel, da sem prišel do vas. tudi le ej 5km stran? kupim skuter ok?? kaj dobim če kupim? če mi gre kola, me pridete v iiskat, pripelete vi mo jskuter na vas servis? al ste samo posredniki, ki igrate trgovce?? JAZ SEM TRGOVEC. jaz prodajam samo to kar jaz vem da je uredu. kar jaz vem iz svojih 35 let izkušenj, vem kaj je vredno dat denar. in povem stranki. jaz nimam servisa za te skuterje. lahko vam ponudim, pomoč nacesti. če vam gre guma, se pokvari, vas bo nekdo prišel iskat z kombijem in vas odpeljal na servis po vaši izbiri na moje stroške. o stroških sploh ne govorim. to spada poleg. to lahko jaz ponudim. če nekdo, želi bit do mene fer, je uredu normalen je busines man super. bova soeldovala ti bom poslal strank k tebi full. ne želiš? boš pofukana pizda, nafukaval ljudi? kr, jaz v tvoji mali nafukatorski igrici ne sdelujem. jaz imam svojo logiko dela. in zaslužim, več kot dovolj. in če kaj nimam, pošljem stranko tja kjer vem da imajo. to kar stranka želi. in velikorat stranke rečejo, ne ne, bom pri vas kupil. ker ste mi ok. zato vidiš jaz imam denar. ostali pa ne.
Forum je zaprt za komentiranje.