Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Harvey Norman Maribor-razpis

Harvey Norman Maribor-razpis

Zanima me ali je kdo od vas prejel vabilo na razgovor za delo v Mariborski poslovalnici?
Namreč razpis se je zaključil 12.7. pa ni glasu od njih.

Če neboš ali boš izbrana pod vsakim pogojem dobiš potrditveno/zavrnitvno pismo. LP

jaz sem dobila odgovor že prejšnji teden, za isto delovno mesto odgovor po pošti pa še po mailu. Seveda sem vlogo poslala samo enkrat.

Sem, smem vprašat, kakšen odgovor si dobila? Pozitiven ali negativen oz. če si dobila vabilo na razgovor?
Hvala!

Žal negativnega čeprav sem bila 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da bom dobila vsaj vabilo na razgovor:(

Uh, meni gre vse to že tako na živce! Midva sva oba poslala prošnjo in nobeden še ni dobili odgovora!
Najbolj pa me skrbi, da bo spet negativen 🙁
Drži se, enkrat mora biti bolje! Za vse nas!

Zdravo jaz sem bila tudi tam, kader je že izbran, tako da v kratkem bodo pošiljali samo še negativne odgovore..
Lp

Zdravo

jaz sem bil tud tam in so mi obljubili službo da me vzamejo povedali kdaj začnem delat vse, kasneje pa dobim domov po pošti da nisem sprejet.. Pa iz koga se zdaj norca delajo…
Še dobro da nisem dal odpovedi v prejšni firmi, ker bi zdaj bil brez vsega.. Res toti HN resnično zajebavajo ljudi… toliko..

Te lahko samo vprašam, za katero delovno mesto si kandidiral?

Za tista, ki so bila objavljena v razpisu. A ti si tud dobil negativen odg. ali?

Ne, jaz imam ju3 razgovor za prodajalca. Javim, kako je bilo.
Kaj pa te sprašujejo na razgovoru, če ni skrivnost?

Aha no tud jaz sem imel kasneje razgovor za prodajalca, čeprav sem dal prošnjo za višjo delovno mesto in ko sem prišel tja so bila ta mesta že zasedena. Vzeli so namreč svoje prek vez.
Sprašujejo o prejšnih delovnih mestih, izkušnjah.
Javi kako je bilo, pa veliko sreče…

Jaz sem bila na razgovoru in so me vzeli. Pa to ni bilo prek vez. Res je da gledajo izkušnje.
Vso srečo

V HN so razpisi za prodajalce na oddelku pohištva vsaka dva meseca. dva psihopata so vodje. mož in žena.izvajata takšne pritiske nad zaposlenimi, da prodajalci ne zdržijo takšnega pritiska. dela se vse sobote. nadurnega dela ne plačujejo. je pa osnovna plača 460 euro. ostalo je plačilo po prometu. so pa norme tako visoke, da jih ne moreš doseči. Sam sem delal v Harvyu 3 mesece. Zadnji mesec sem naredil najboljši promet, pa sem dobil plačo s prevoznimi stroški in malico 660 eurov. Izkušnja, ki jo nobenemu ne privoščim.

To da si imel najboljši promet in tako plačo ne verjamem.Sam sem zaposlen v tem podjetju in lahko povem, da so plače nad povprečne za prodajalce.Moja neto plača za mesec maj je bila 1100eur in delam na oddelku,kjer ni veliko prometa.Nimam prevoza dodatno plačanega( nisem oddaljen od službe več kot 10km).Če pa iaš odtegljaje in gledaš samo to koliko ti nakažejo na TRR je pa tvoj problem.

ma daj ne seri, delam tudi jaz v HN in mezde so nizke. NImam kreditov pa vseeno ne dobim preko 700 eur neto brez malice in prevoza. HN ima dobro razdelan koncept nagrajevanja, ki temelju na olupi čim več zaposlene. Pumpaj ljudi do onemoglosti vsak mesec. Vemo kako je s krediti, če jih stranka vzame kaj se zgodi na uspešnosti posameznika rvc, pa nizke marže pri nekaterih artiklih. Urna postavka je mizerija. No me zanima, kako bo zdaj plača izplačana, ker se vlada zdaj meni, da bo izvzela nadurne ure prazniki, nočne in nedelje, kje nas bodo nategnili iz HN da bomo vedno dobili isto plačo, kot do sedaj. Slišimo tudi kakšne plače imajo nekateri od managerjev od avstralcev v Ljubljani v razmerju 1:65. Nič nimam proti, vendar ne me jebat. Kdo vas bo futral.

Kofetar…ta nick te hebe.Več kofetaš kot delaš.Delam v Ljubljani v HN že dolga leta.Koncept je odličen, namreč nagrajujejo še dobri prodajalci in “motivirajo” slabi.Jaz sem v veliki večini med prvimi na svojem oddelku in ne delam nadur al pa se prilizujem.Nisem še dobil nižje plače od 900eur.Nisem šef in nisem namestnik…daleč od tega da sem avstralec.Nikjer drugje ne poskrbijo firme za izobraženost svojih zaposlenih, jih na dnevni bazi motivirajo ipd.
Če si pa nezadovoljen odidi.Sej ni težko.V Lidlu zaposlujejo vedno.So družini prijazno podjetje.

Srečno

Ce koga zanima placa v harwey Normanu v Ljubljani in kako zgleda zacetek.. po razgovoru te posljejo na zvd, kjer opravis zdravstveni pregled, prineses tudi cel kup papirjev (o nekaznovanost itd..) vmes te ze na crno uvajajo…povejo ti da bo placa prve tri mesece minimalna potem pa bos placan se z procenti glede na prodajo.. (oddelek kuhinj) tako lahko zasluzis tudi do 1400 evrov ce si res odlicen.. ce nimas srece pa malo vec kot minimalno.. odvisno kak prodajalec si.. te pa dobro poducijo, da ves kaj prodajas. Delajo se pa sobote in nedelje.

Ne hodi v harvey norman. Še posebej ne na belo tehniko ali gospodinjske aparate. Plačujejo jih kot klošarje. Plan dobiš tak da ga ne moreš naresti in bojo tvojo provizijo pobasali v svoje žepe.

Pa ne me jebat, da folk delate za take mizerne plače kot je 900€. Sem delal v HN uhuhu let in mi na kraj pameti ni prišlo zakaj so nekateri zaposleni tako nemotivirani…no, zdaj sem dobil odgovor. Lahko rečem samo, da sem jaz vodilni v HN, bi me bilo krepko sram, da zaposlene, ki so obraz HN plačam 900€. To je pa res sramotno, mislim da celo skladiščnik v HN prejme višji neto kot 900€. Razumem, da se delovni mesti razlikujeta ampak motor in obraz podjetja bi pa mislim da morali plačati več kot 900€. Srečno vsem, ki si v HN služijo kruh.

Dragi “prodajalec”. Plača 1100 EUR neto NI nadpovprečna (pišemo skupaj) za prodajalce. Pravzaprav je podpovprečna.

V Hoferju so prodajalke plačane veliko več, za 30 urni delovnik, samo za primerjavo.

Prevoz na delo se plača za oddaljenost od 2 km naprej in ne šele od 10 km.

Lepo se daš nategniti, čestitke.

predvsem je v harveju problem mobing, kolikor sem jaz slišal od bivših zaposlenih tam. pol ti pa denar tudi ne pomaga, če moraš na tablete, da zdržiš. šef enega oddelka je menda s triletno poštarsko šolo? 😉 pol pa ne more laufat to, če so delavci bolj izšolani od vodstva.

Ja, pa kaj? A misliš, da trgovec pa pozna vse artikle, ki obstajajo na svetu? Od orodja, do pohištva, rož, oblačil itd.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close